עבור לתוכן

מחפש טלפון בסלקום ללא הגבלת תקציב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך טלפון שישמש אותי בעיקר לעבודה. כלומר קבלה ושליחה נוחה של מיילים,אינטרנט ודברים כאלה.

אין לי הגבלת תקציב אבל זה חייב להיות דרך סלקום.

מה מומלץ?

איך הHTC החדש?

תודה רבה.

פורסם

אפשר לשאול למה זה חייב להיות דרך סלקום?

פורסם

לא שזה רלוונטי, אבל אני מניח שהוא מקבל מכשיר דרך חברה/חבר באיזשהו וועד שעובד רק עם סלקום..

פורסם
  • מחבר

לא שזה רלוונטי, אבל אני מניח שהוא מקבל מכשיר דרך חברה/חבר באיזשהו וועד שעובד רק עם סלקום..

צודק.

פורסם

הרבה אופציות אין וזה מסתכם בגלקסי S2 אם אתה בכיוון של אנדרואיד או באייפון 4S אם אתה בכיוון של אייפון.

פורסם

מקורות יודעי דבר מסרו לי שבקרוב מאוד הHTC החדש יושק באורנג'.

פורסם

ואורנג' עוזר כי?

פורסם

סליחה, איבדתי ריכוז לרגע.

פורסם

סתם דרך אגב, וכנראה לא צריך להיות איכפת לך, גם אם אתם אתם קונים מכשיר באופן פרטי, סלקום חייבים לתת את אותה תוכנית אם אותו זיכוי ואם אותו ביטוח וכו' - גם בעסקי. מה שנקרא חוק ניתוק זיקה.

בכל מקרה, הייתי מחכה חודש-חודשיים להגעת גלקסי S3 לסלקום.

נ.ב. לגלקסי S2 יש פאק בנוגע להגדרות EXCHANGE ארגוני במכשיר. אומנם ניתן להגדיר, אבל לא ניתן לשנות זמן נעילה של דרישת סיסמא אם הארגון דורש זאת. זאת אומרת, שזמן ברירת מחדל יהיה פעיל, שזה כל 3-5 דקות הפלאפון ננעל ודורש סיסמא לפתיחה.

אבל כנראה הם תיקנו זאת באנדרואיד 4 שמשתחרר בימים אלו.

פורסם

הם ממש לא חייבים לתת לך את אותו ביטוח כמו למכשיר שנרכש אצלם. הם בכלל לא חייבים לבטח מכשיר שלא נרכש דרכם- ברוב הפעמים אם זה אפשרי בכלל זה ניתן בתשלום נוסף מופקע אפילו יותר מהמחיר של הביטוח למכשירים שכן נרכשו בחברה.

במקרים של מכשיר שלא משווק בכלל בחברה - אזי שהיא לא תבטח אותו בשום מצב מכיוון שהמעבדה לא יכולה לקחת אחריות על תיקון של מכשיר שהיא לא מכירה.

באורנג' נותנים רק ללקוחות העסקיים ביטוח בחינם למכשיר שנרכש בחוץ במידה והוא משווק בחברה ובמידה והוא לא אייפון (לאייפונים ניתן רק ביטוח בסיסי, שלא כולל אבדן וגניבה אלא רק שברים וכו' - הביטוח המורחב בתוספת תשלום).

בכל המקרים יש להכניס את המכשיר קודם לבדיקה במעבדה על מנת לוודא שהוא תקין (שהרי הם לא יבטחו מכשיר שאינו תקין ב100% כמו שחברת ביטוח לא תבטח אדם שאינו בריא) - בדיקה שעולה גם כן כסף.

פורסם

בדיוק כך גם בסלקום, בדגש על דגמים שנמכרים אצלם אבל נרכשו במקום אחר, בשוק העסקי.

אבל אתה חושב שזה בגלל רצונם הטוב ולא בגלל חובתם המשפטית ?

נב. עשינו זאת בחברה שבה אני עובד. לא לקחו כסף ולא עשו בדיקה, רק דרשו חשבונית רכש.

פורסם
  • מחבר

הבנתי את הסיפור.

לגבי חוק ניתוק הזיקה,אני מכיר אותו אבל זה לא רלוונטי כל כך.

בכל מקרה,

תודה רבה לכולם.

פורסם

בדיוק כך גם בסלקום, בדגש על דגמים שנמכרים אצלם אבל נרכשו במקום אחר, בשוק העסקי.

אבל אתה חושב שזה בגלל רצונם הטוב ולא בגלל חובתם המשפטית ?

נב. עשינו זאת בחברה שבה אני עובד. לא לקחו כסף ולא עשו בדיקה, רק דרשו חשבונית רכש.

אין להם שום חובה משפטית, מדובר על הטבה ללקוחות על מנת לשמרם/לגייס לקוחות חדשים. אין לחברה שום חובה לספק לך אחריות על מכשיר שלא רכשת דרכה. קצת טיפשי לחשוב שיש לה.

היחיד שיוצא מכלל זה הוא האייפון שיש לו אחריות בינלאומית, וכל מעבדה אשר מורשית על ידי אפל חייבת לתקן מכשיר אייפון שנמצא באחריות יצרן.

כך לדוגמא אם תגיע למעבדה של פרטנר עם מכשיר אייפון באחריות, אפילו אם קנית אותו באינדונזיה ואתה לא לקוח שלהם בכלל - יהיו חייבים לתקן אותו במסגרת האחריות יצרן (כמובן לא מדובר על שברים במסך וכו' אלא רק על תקלות טכניות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים