עבור לתוכן

דור 2 בהוט מובייל

Featured Replies

פורסם

כל הזמן מדברים על זה שאין תמיכה למכשירי דור 2 בהוט מובייל.

אבל הרשת הזאת מבוססת על הרשת של מירס, שהייתה ברובה גם דור 2.

אם כך, מדוע אין תמיכה בהוט מובייל במכשירי דור 2? האם לא תהיה קליטה בכלל? או מה?

פורסם

הרשת הישנה של מירס עובדת בטכנולוגיית iDEN, שלא נחשבת לדור שני ואין בה תמיכה כיום כמעט בשום מכשיר.

לפיכך, הוט עובדת בדור שלישי ומספקת תמיכה גם ב-iDEN, שממש לא שימושית בימינו אנו.

אם יש לך מכשיר שלא תומך בדור שלישי, או שאין קליטת דור שלישי, לא תוכל לבצע שיחות, לשלוח/לקבל סמסים, לגלוש באינטרנט וכדומה. ישאר לך רק סנייק.

פורסם

רשת iDEN היא רשת דור נשי לכל דבר ועניין ונחשבת ככזו. עם זאת, זאת רשת iDEN ולא רשת GSM, כך שברור שמכשירי GSM לא יאפשרו להשתמש בה.

עם זאת, זה לא לגמרי נכון לומר שלרשת זו אין שימוש היום. ליכולות ה-walki-talki שלה אין ממש תחליף, וזו הסיבה שיש לה כמה מאות אלפי לקוחות למרות שאין לה שום יתרון טכנולוגי והכיסוי שלהם די מחורבן.

פורסם

שאלה חשובה בנושא פריסת האנטנות:

אני מאוד רוצה כבר להצטרף לאחת הרשתות (עדיפות להוט כי הם יותר זולים וראיתי שהחיבור שלהם לאינטרנט מהיר).

הדבר היחידי שמונע ממני לעבור זה עניין הקליטה.

הדירה שלי היא בעצם מרתף ואין פה קליטה לשום רשת סלולרית למעט אורנג' (יש נקודה ספציפית בחדר של השותף שלי שמקבלים שם גם פס קליטה אחד או 2 של פלאפון).

אי אפשר להשיג את החברות בטלפון, בדוכן מכירות שהייתי (של הוט) הם לא ידעו לענות לי, ועדיין לא קיבלתי תשובה למייל ששלחתי (גם להוט).

מישהו יודע (או מכיר מקום שאפשר לראות) את פריסת האנטנות של הוט מובייל וגולן?

יש לדעת אם תהיה קליטה בדירה שלי חוץ מלהביא מישהו שכבר יש לו סים של הוט/גולן?

נ.ב.

מישהו מכיר משהו כזה שמגביר את הקליטה הסלולרית בדירה? שמעתי שיש משהו כזה שאפילו עושה את זה דרך האינטרנט. (SMALL CELL או femtocell של ALCATEL)

פורסם

אם יש לך מכשיר שלא תומך בדור שלישי, או שאין קליטת דור שלישי, לא תוכל לבצע שיחות, לשלוח/לקבל סמסים, לגלוש באינטרנט וכדומה. ישאר לך רק סנייק.

מה? אבל אם אין לך קליטה במירס (הוטמובייל), אתה עובר לעשות roaming לפלאפון. ולפלאפון למיטב ידיעתי יש רשת דור 2.

פורסם

לפלאפון אין רשת דור שני

פורסם

אז לאנשים עם פלאפון פשוט אין קליטה בכלל במקומות שאין בהם כיסוי דור 3 ?

פורסם

כן. אבל בגלל זה הם היו צריכים להתאמץ הרבה יותר ברשת דור 3 מאשר המתחרים הוותיקים שלהם. כי אצל הותיקים "מקסימום" נופלים לקליטה של דור 2. ולכן זו אחת הסיבות שרשת דור 3 של פלאפון עדיפה על של סלקום ושל פרטנר.

פורסם

אז לאנשים עם פלאפון פשוט אין קליטה בכלל במקומות שאין בהם כיסוי דור 3 ?

בלי קשר לסוג הפלאפון, רשת הדור השלישי היא היחידה של פלאפון. איפה שאין קליטה שלה אין קליטה כלל. מצד שני הפריסה שלה הרבה יותר טובה (כי אין FALLBACK)

פורסם

בכל מקרה זה גם מה שיהיה בעתיד עם מירס וגולן

אין שום טעם להשקיע ב2012 ברשת ישנה

לפלאפון כבר ב2009 לא השתלם להשקיע ברשת כזאת :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים