עבור לתוכן

מחפש את האנדרויד הכי טוב שיש כיום, תקציב לא מוגבל

Featured Replies

פורסם

אז החלטתי לשדרג את הנקסוס 1 שלי כי הוא כבר חצי כוח. מחפש את המכשיר הכי טוב שאפשר - תקציב לא מוגבל.

דרישות (סדר יורד):

מצלמה טובה. היא הולכת להיות המצלמה העיקרית שלי, בעיקר צילום טיולים בחו"ל.

סוללה חזקה. מבחינתי גם לקבל עוד כמה מ"מ של עובי בתמורה לסוללה חזקה יותר.

מסך לא גדול מדי, גם 4.3" זה גדול מבחינתי, אבל אני מוכן להתגמש אם אין ברירה. עדיפות לפאנל שהוא לא פנטל.

זיכרון פנימי 16GB+. כמה שיותר מן הסתם עדיף, ועדיף גם שתהיה אפשרות הרחבה.

אני אוהב כפתורים, אז אם יש כפתור למצלמה אז אחלה.

לא חייב שיבוא עם ICS אבל שתהיה לו את האופציה לשים את זה. ז"א שיש כבר רומים עם ICS בחוץ.

אני גם מעדיף שזה יהיה מכשיר שמפתחים לו רומים ודברים בצורה די שוטפת. אני רגיל לפינוק כזה מהנקסוס.

טנקס

פורסם

המכשיר הטוב ביותר כרגע לפני ההשקעה של ה-S3 הוא ה-HTC ONE X אבל הסוללה לא חזק יותר מדי, המסך גדול יותר ממה שאתה מחפש וכו' - לכן, אני לא בטוח שהחיפוש אחר "האנדרו הטוב ביותר שיש קיום" רלוונטי לך מאחר ויש לך דרישות ספיפיות מאוד

פורסם

גם אני פזלתי לכיוון המכשיר הזה (כרגע עם DESIRE).

המכשיר לא מושלם, מעבר לזה, יש בו כמה טעויות קריטיות...

מצלמה בינונית, זמן סוללה נמוך, סוללה לא ניתנת להחלפה, זיכרון לא ניתן לשדרג (32GB לרוב מספיק, אבל בכל זאת).

להגיד שיש משהו טוב יותר, אז לא. עוד מכשיר שכדאי לציין זה Xperia S בעלת מצלמה טובה יותר אם כי מדובר במכשיר חלש יותר (מעבד דו ליבתי).

סה"כ אני ממתין למכשירים מבוססי INTEL וממליץ גם לך, זה אמור להצית את התחרות ולגרום לחברות להוציא מכשירים טובים יותר.

פורסם

מסך ענקי זה מה שתמצא היום בכמעט כל אנדרואיד מוביל, אין מה לעשות.

הייתי כן מחכה טיפה ל-S3 אם אתה חייב עכשיו עכשיו, או מחכה טיפה יותר לנקסוס הבא אם זה לא ממש דחוף.

ONE X לדעתי יבאס אותך קצת מבחינת סוללה.

פורסם
  • מחבר

כן שקלתי באמת את ה x אבל באמת המסך קצת גדול מדי והסוללה בעייתית

ה s יותר קורץ לי אבל הזיכרון והמסך מורידים לי

אוף!

פורסם

מה אתה צריך יותר מrazr maxx?

נראה אחלה סמארטפון..

פורסם

one s הוא אחלה אופציה. תעיף מבט על המסך לפני שאתה מחליט שהוא "מוריד לך", עושים מפאנלי פנטייל סיפור הרבה יותר גדול ממה שהם באמת. הרזולוציות היום כ"כ גבוהות שבכלל לא רואים על מה מדובר.

אם לא, חכה ל S3, למרות שהוא גדול הוא קל מאוד (133 גרם), עונה לדרישות שלך בעניין המצלמה, ועד שתופיע סנסציה חדשה כלשהי מדובר חד וחלק במכשיר הטוב ביותר בשוק.

בנוסף לפן החומרה, סאמסונג עשו עבודה מקופה ושיפוץ רציני לתוכנה והממשק, במקום להיות 3 צעדים מאחורי HTC כמו עד עכשיו, אפשר להגיד שהם סוף סוף רק צעד אחד אחורה....

בקיצור, זה או ה S3, או כל מכשיר מבוסס 2 ליבות KRAIT.

פורסם

הS3 הוא גם פנטייל, לא?

פורסם

כן

בקשר לסוללה, לפי משתמשים אם משתמשים בONE X בצורה חסוכנית הוא מחזיק יומיים בלי בעיה אז לא היתי ממהר ללכלך על הסוללה שלו.

בקשר לאופציות, כדאי לשקול גם סוני (יוצא להם עוד דגם עכשיו)

פורסם
  • מחבר

לא קונה סוני. שילכו לייצר מכשירי וידאו או משהו.

איזה באסה שה- Evo 4G LTE הוא CDMA :P

בכל אופן, מישהו יודע על איזה חנות שמחזיקה את ה X ו/או ה S כדי שאני אוכל לראות אותם? עדיף בירושלים.

החזקתי אתמול את הסנסיישן XL והוא הרגיש די נוח למרות שהוא 4.7", אז אני קצת יותר בסדר עם הגודל עכשיו.

מבחינת מצלמה - שמעתי של- X יש את המצלמה הכי טובה (וגם ל S כי זאת אותה מצלמה) - למה אתם אומרים שהיא לא משהו?

וכן, אני אחכה ל S3 רק כדי לראות מה הם מציעים למרות שלא הכי אהבתי את ה S2.

פורסם

שוקו, מנסיון עם המכשיר ולא "לפי משתמשים", הסוללה במכשיר די גרועה.

זה קשור לתוכנה המחורטטת ש HTC תקעו במכשיר, הקרנל לקוח מהסנסיישן ועשו חצי עבודה בהתאמה ל one x

המכשיר אף פעם לא מכבה ליבות כמו שהוא אמור, אלא רק מוריד את התדר ומשאיר את ארבעתן פועלות

הבעיה עם זה היא שמתי שיש אפליקציה שדורשת, נגיד, כוח עיבוד של ליבה אחת בתדר מלא או קרוב למלא, המכשיר מעלה את כל הליבות לתדר המלא. כל הליבות תמיד יושבות על אותו תדר, אין חלוקה דינמית, והתוצאה היא צריכת סוללה גבוהה מאוד גם במקרים של פעולה לא אינטנסיבית במיוחד.

עד ש HTC לא יעשו משהו עם הקרנל שלהם, ומשהו רציני, אישית אני פוסל את המכשיר כאופציה.

פורסם

אני גם פזלתי לכיוון ה-S3, אבל הממשקים של סמסונג פשוט... פשוט... :kopfpatsch:

מה זה השטויות האלה שאני צריך לעשות גלים במים בשביל לפתוח את המכשיר? מה זה הוידאו הצף הזה?

אולי לקנות S3 רק במטרה להחליף לו ROM מייד כשאחד נורמלי יהיה זמין.

פורסם
  • מחבר

אני בכלל לא אוהב את כל הסנס ודומיו. רום נקי עם הגדרות מתקדמות של המפתחים וזהו.

פורסם

אני גם פזלתי לכיוון ה-S3, אבל הממשקים של סמסונג פשוט... פשוט... :kopfpatsch:

מה זה השטויות האלה שאני צריך לעשות גלים במים בשביל לפתוח את המכשיר? מה זה הוידאו הצף הזה?

אולי לקנות S3 רק במטרה להחליף לו ROM מייד כשאחד נורמלי יהיה זמין.

גלים במים?

מסך הנעילה הוא עיגול שמופיע במקום שאתה שם בו את האצבע, ואתה פשוט מזיז את האצבע לכל כיוון עד שהיא יוצאת מהעיגול. כמו slide to unlock, רק רב כיווני. הגלים שאתה רואה הם תוצאה של live background, והשטות הזו קיימת מאז ימי ההשקה של הנקסוס one. תחליף לרקע לא מונפש, לא יהיו גלים.

הוידאו הצף הוא אופציה בשביל לראות מה קורה באפליקציה מסוימת בלי לפתוח אותה, כמו למשל משחק באמצע התקנה, שתוכל לראות את באר הטעינה בלי להפסיק מה שאתה עושה.

כל אלו אופציות, ואפשר לנטרל אותן.

אני לא יודע אם קראת לעומק את הסקירה ב gsmarena, אבל סאמסונג עבדו חזק מאוד על התוכנה, ובניגוד למכישרים הקודמים, אני יכול להגיד שהממשק שלהם נראה מאוד אינטואיטיבי, חלק, פשוט להבנה, ושימושי.

פורסם
  • מחבר

טוב לפי מה שאני קורא וקורא וקורא, ה S הוא המתמודד הכי רלוונטי אליי כיורש לנקסוס 1.

עכשיו קראתי שיש בעיה עם תהליך ה MAO שמפציץ את האלומיניום ב 10000 וולט ומקשיח אותו - הבעיה היא שיש תופעה של chipping בחלק העליון ומסביב לשקע ה USB, גם בשימוש רגיל ובלי נפילות. הדגם האפור לא כולל את תהליך ה MAO אבל הוא מחליק ודי מכוער לטעמי...

ממש לא כיף :( אני כבר פוזל חזרה לגלקסי נקסוס :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים