פורסם 2012 במאי 1913 שנים שלום, אני מעוניין לקנות עכבר שישמש אותי לגיימינג וליישומים משרדיים התקציב הוא עד 300 ש"ח מאוד חשוב שהעכבר יתאים ליד קטנה-בינונית רק לפני חודש קניתי MX518 ב-99ש"ח מבאג והוא פשוט לא התאים ליד שלי (גדול מידי)- תרמתי אותו לאחי במשך שנים רבות השתמשתי בעכבר הכי פשוט של מיקרוסופט והייתי ממשיך להשתמש בוא אם הוא לא היה עושה בעיות (מופיע בתמונה) תודה !
פורסם 2012 במאי 2013 שנים אני גם הייתי משתמש באותו עכבר של מייקרוסופט [ ויש לי יד קטנה יחסית] עברתי לDeathAdder ואני ממש מרוצה, הוא מצויין...=]ובמיוחד שווה עכשיו שהוא רק 168 או משהו כזה ב-KSP..
פורסם 2012 במאי 2013 שנים נסה את Zowie ec2 או Logitech g300. אם תמצא שהDA מתאים לך, הוא עדיף על שניהם מבחינת נוחות. לי אישית יש את הBlack Edition והוא עמיד יותר מגרסה הרגילה.
פורסם 2012 במאי 2013 שנים G300 עכבר טוב אבל לא נוח , בעל מיקום לחצנים די רע וחיישן שלא ממוקם במרכז. אני הייתי נמנע מהEC2 במיוחד לאחר שהיית הרבה זמן עם עכבר נטול prediction (הWMO 1.1) עכברים מומלצים razer abyssus ביחד עם פד קשיח \ razer goliathus speed zowie am-gs או את ה cmstorm spawn שכמעט ולא זמין בארץ
פורסם 2012 במאי 2013 שנים מחבר תודה על ההמלצות !!!מה אתם חושבים על sensei ? ראיתי שהוא די מדוברתודה !
פורסם 2012 במאי 2013 שנים עכבר כבד , חיישן פרובלמטי (ANDS 9500), הרבה גימיקים ואם הMX518 היה לך גדול אז הסנסיי כנ''ל (ארוך ורחב)
פורסם 2012 במאי 2113 שנים מחבר קניתי את zowie am-gsאני כבר שעה משחק איתו ומאוד מרוצה !!!מתאים כמו כפפה ליד שלי, עיצוב מאוד טוב !תודה על ההמלצה !
פורסם 2012 במאי 2113 שנים מחבר שמתי לב לקטע מוזרעל הקופסא של העכבר כתוב דגם AM-GSאבל על העכבר עצמו כתוב model number: ZOWIE AMאני אשמח אם מישהו שיש לו את העכבר יגיב
פורסם 2012 במאי 2113 שנים יש שני דגמים של ZOWIE לAMשניהם זהים מבחינת חומרה וצורה וההבדל הוא בצבעים ובצדדים - לAM יש צדדים מצופים בגומי ולAM-GS יש צדדים מבריקים.GS= glossy sides
פורסם 2012 במאי 2213 שנים יש את EC2 EVO החדש שהגיע לא מזמן לאייבורי.אני חושב שהגודל שלו יתאים לך.משתמש בadns 3090 - ללא prediction.מהירות מקסימלית גבוהה ואני בספק אם תגיע אליה.LOD נמוך מאוד.הגודל שלו הוא בערך הגודל של XAI עם צורה של הEC1\EVO. אחלה לידיים קטנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.