עבור לתוכן

WINDOWS MEDIA CENTER

Featured Replies

פורסם

למה זה טוב

ומה ההבדל שלה מהאקס.פי ?

פורסם

אם שמעת פעם על ה TiVo, אז זה בדיוק אותו דבר רק שזה מחשב. (וחיקוי לא מוצלח לדעתי.).

Media Center זה בעצם שילוב של טלויזיה, מחשב ומערכת.

ניתן להקליט תוכניות בזמנים שאתה קובע, לשמוע מוזיקה, לצרוב דיסקים, לראות תמונות, DVD וכו... וכל זה בעזרת שלט.

את כל המידע תוכל למצוא בעמוד הבית:

http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter

פורסם
  • מחבר

תודה! :D

פורסם

המערכת הזאת לא נמכרת בישראל ולכן גם אין לה תמיכה לסוג שידורים ישראלי,כך שהניצול שלה מבחינתך לא יהיה כשל משתמש אמריקאי לדוגמא

פורסם
  • מחבר

ובכללי היא אמורה להמכר עם ערכה כלשהי לחיבור טלויזיות וכאלה

או שזה רק אחרי שיש לי את כל הציוד אז אני קונה את המערכת הפעלה הזאת

(הרעיון של מיקרוסופט, לא הניצול שלו בארץ)

?

פורסם

זה מגיע עם כרטיס טמבלויזיה, שלט ועוד שטויות

פורסם

זו מערכת OEM מובהקת שמגיע עם מערכת חומרה מוכנה לכל הפיצ'רים שמעניקה לך מערכת הפעלה זו.

מערכת מדהימה אבל אף יצרן חומרה בארץ לא קיבל על עצמו את הרצון לבנות מערכת חומרה שתתאים לדרישות מערכת ההפעלה.

פורסם

לפי מה שהבנתי כדי ליישם את מערכת ההפעלה Windows Media Center Edition מייקרוסופט שחררה בתערוכת CES שנערכה השבוע את החומרה שלה שנקראת Windows Media Center Extender (http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter/evaluation/devices/extender.asp), וכך המכשיר נראה:

44512_350x263_bobsled_F_cap.jpg

אז מייקרוסופט אמרה, "אם אף אחד לא ייצר חומרה שתתתמוך בתוכנה שלי אני אייצר אותה". מעניין, לפי מה שאמרו על המוצר הוא ישדר לעד 4 טלביזיות ברחבי הבית באמצעות תקן WiFi (אני מתאר לעצמי שיהיה צורך לקנות את המוצר הזה לכל טלביזיה בנוסף לכרטיס WiFi שאמור להיות מותקן במחשב. השאלה הנשאלת היא, איך אף חברה שמתמחה במוצרי WiFi לא חשבה על הרעיון הזה? במקום להעביר כמה מטרים של כבל לוידיאו ואודיו מהמחשב לטלביזיה שבסלון תשתמש ב-WiFi. אני ממש לא מבין איך לחברות כמו D-Link אין מוצר כזה, או שאולי יש להן ולא שמנו לב לזה עד היום?

אשמח אם מישהו יוכל לשפוך אור נוסף על הנושא.

פורסם

הבעיה עם מה שאתה רצית שדי לינק תעשה זה שויי פיי לא מעביר את האודיו ווידאו נקי הוא מעביר אותם בטי סי פי איי פי ככה שזה אומר שצריך מחשב ליד הטלויזיה שיטפל בפקטות ויתרגם אותם לאותות של טלויזיה בעזרת כרטיס מסך וזה כבר לא ממש התחום של די לינק

פורסם

אז בעצם אפשר להעריך שמה שמייקרוסופט עשתה זה ליישם את ה-"בקשה" שלי (וכמובן של עוד משתמשים רבים אחרים) ופתחה מכשיר שיקבל את המידע מכרטיס ה-WiFi שבמחשב ויתרגם אותו לתמונות/פריימים שהטלביזיה תוכל לשדר.

אני רק יכול לקוות שהמכשיר לא יעבור את סף ה-100$ (yeah right >:() אחרת אין טעם לרכוש אותו כשעוד צריך להתקין את גרסת החלונות המיוחדת של מייקרוסופט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים