עבור לתוכן

Motorola DEFY +Plus-מקרטע בניגון קבצי וידאו.ניסיתי כל תוכנה.זה הגיוני?מי מתמצא?

Featured Replies

פורסם

טוב, אז רכשתי ת' DEFY+, שאמור להיות לו 1GHZ מעבד, ובכלל משווקים אותו בקטע שהוא גם מנגן וידאו [יש תמונה של איזה סרט על גבי האריזה של הטלפון].

בקיצור, אחרי קריאה מרובה, וניסוי של כמה אפליקציות, הגעתי למסקנה ש MOBO PLAYER הינה האפליקציה הנבחרת לניגון סרטים.

אני מנסה להריץ קובץ MKV או WMV ברזולוציות 720P והפריימים עוברים שם במהירות של פריים לדקה :$

לעומת זאת, אנשים בגוגל-סטור שיש להם גם את אותו המוטורולה דיפיי שלי, וגם כאלה עם מכשירים איטיים וישנים יותר- משבחים את ה MOBO PLAYER ואומרים שסרטים בגודל 1080P רצים להם חלק!!

ידוע לי שיש גם "חבילות קודקים" [יותר מידי, האמת] של MOBO PLAYER שצריך כנראה להוריד בכדי לנגן סרטים כמו שצריך [קבצים נפרדים כאלה]. הורדתי את כולם. עדיין לא עובד.

ניסיתי גם תוכנות אחרות לניגון הסרטים...כולן גם מקרטעות.

האם אני מפספס פה משהו?

איך לחבר'ה האחרים שנתנו פידבק בגוגל-סטור- הכל עובד חלק על אותו מכשיר ולי לא? :nixweiss:

פורסם

1. יכול ליהיות שיש לך רום בעייתי

2. תנסה VPLAYER.

פורסם
  • מחבר

1. יכול ליהיות שיש לך רום בעייתי

2. תנסה VPLAYER.

תודה על התגובה, אחי.

[glow=red,2,300]1. [/glow]שמע, הדיפיי+ חדש דנדש מהחנות. הוא [לצערי, האמת] עם רום מקורי של מוטורולה + תמיכה בעברית עם יישור לימין.

ואני גם מריץ עליו את ה GO LAUNCHER כמעין התחמקות ועקיפה של ה MOTOBLUR שכולם אומרים שהוא סתם מיותר. בכך המוטובלר לא משפיע, אני מניח.כלומר, הוא לא פעיל.

[glow=red,2,300]2. [/glow]בכל מקרה, אינני יודע אם בכלל יש הבדל בביצועים [ואם כן אז עד כמה כבר יש הבדל בכלל?] בין הרום המקורי לרום כמו CM7.

אבל לאחר שכבר הבאתי ת' DEFY הקודם שלי לחנות רשמית לשדרוג ל CM7 ובטלפון צצו בעיות- אז הבנתי שלצערי לא כדאי לי להסתכן שוב בהתקנת רום כזה ושאין לי ברירה אלא להישאר עם הרום הרשמי.

בפוקס הצלחתי להחזיר ת'טלפון לחנות לאחר מה שקרה. לא רוצה פאשלות יותר. :facepalm:

אז קיצר, לעולם לא אדע אם החלפת רום תעזור.

פורסם

מניסיון, הרום ה"רשמי" מהמפעילות איטי בטירוף ומלא לגים.

פורסם
  • מחבר

מניסיון, הרום ה"רשמי" מהמפעילות איטי בטירוף ומלא לגים.

אז ככה":

[glow=red,2,300]1. [/glow]אף אחד לא יכול לדעת בוודאות שזה בגלל הרום שהסרטים מקרטעים לי בגללו.

חוצמזה אני יוצא מנקודת הנחה שהאחוז של האנשים בעולם שאשכרה מבינים ושמים CM7 -הוא ממש לא עולה על אחוז האנשים שאין להם

בכלל מושג מה זה, והם משתמשים בטלפון AS IS כפי שהם קיבלו אותו מהחנות\ספק.

[shadow=red,left]המסקנה מכך היא=[/shadow] שלא יכול להיות שכ-ל החבר'ה שנתנו פידבק חיובי בגוגל סטור הם בעלי CM7. בטוח

שחלק אפילו גדול מהם הם בעלי הרום המקורי ושסרטים עובדים להם בסבבה.

מקווה שההיגיון שאני מנסה להציג פה מוסבר היטב.

2. איך אני, אחרי שכבר נדפק לי מכשיר DEFY אחד בגלל המרה, אמור להיכנס שוב עם הראש בקיר ושוב לעשות את אותה המרה של ROM-ים?

חנות מאוד ידועה פה בפורומים עשתה לי ת'התקנה. לא יודע אם הם פישלו בתכלס, או שפשוט יש פאקים ב CM7 ל DEFY וזהו. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

צדיק אחד בסדום? יש פה?

דווקא לפני שרכשתי ת' DEFY היו פה מלא אנשים בפורום שאמרו שיש להם אותו... :s07:

פורסם

נסה את mvideoplayer

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים