עבור לתוכן

RAZR MAXX ב170 דולר

Featured Replies

פורסם

http://www.amazon.com/Motorola-DROID-RAZR-MAXX-Wireless/dp/B0071G0KR4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1337346179&sr=8-1

רשום כאן שאפשר לקנות אותו (לצערנו המשלוח רק בארה"ב) ב170 דולר,

יש לי חבר שגר שם ויכול להביא לי אותו לארץ, השאלה האם הוא פתוח לכל הרשתות/אפשר לפתוח אותו?

אגב איך הגיוני שבארץ המחיר שלו 3000+ ובחול מוכרים אותו בפחות מ700 ש"ח??

מה אתם חושבים?

פורסם

זו הגרסה של ורייזון, והמחיר הזה תלוי בתכנית השירות שאתה לוקח.

למה אף אחד אף פעם לא קורא מתחת לכותרת והמחיר....

פורסם
  • מחבר

כה, בדיוק גם אני ראיתי את זה,

בגדול אם אני מביא פלאפון מחו"ל, איך אני יודע האם הוא פתוח לרשתות בארץ?

מספיק שהוא SIM FREE..?

פורסם

ורק לודא שהוא תומך בתדרים של המפעילה שלך.

פורסם

לפי מה שאני יודע המכשיר תומך רק ב cdma כך שלא תיהיה לך קליטה בארץ בכלל ככה רוב המכשירים מ verizon למעט כאלה שתומכים גם ב cdma וגם ב gsm.

אם התלהבת מהסוללה הגדולה שלו תקנה סוללה לדרכים כמו zagg sparq 2.0 אני רכשתי את המכשיר ואני מרוצה מאוד זו בעצם סוללה של 6000 מיליאמפייר בעלת 2 חיבורי usb 2 להטענת מכשירים שאין להם סוללה חזקה מספיק.

יותר זול פחות סיבוכים וקל ליישום.

פורסם

יש גם גרסאת GSM.

פורסם

לאשתי קניתי Yoobao 11200mah שעלה איזה 50-60$ ( לא יודע אם הוא מקורי נראה ככה) בעיקר בשביל פסטיבל זורבה (רוחניות ותנועה) והיא בקושי השתמשה בו שם ועכשיו היא משתמשת בו כל הזמן. הוא הולך איתנו לכל מקום למרות שזאת לבנה זה לא כזה נורא . טוען את ה razr (לשנינו אותו טלפון ויש לזה יתרונות) בערך 4 פעמים (בגלל זה אני לא בטוח אם הוא מקורי אמור להספיק בתאוריה ל5 ) . אשתי הולכת לפסטיבלים רוחניים פעמיים -שלוש בשנה אז הסוללה מאוד שימושית ( יש לה עוד אחד בקרוב) .

זה מאוד פרקטי למרות שזה די כבד זה יותר נוח מאשר להיות מחובר לשקע. הrazr בעיתי מהבחינה שאי אפשר להחליף לו סוללה. בתאוריה אפשר לקחת כל טלפון ולשים לו סוללה מפלצתית. לRazr אי אפשר להחליף סוללה. עדיין זה לא כזה נורא הוא מספיק לי ליום בלי בעיות אם אני טוען אותו כל לילה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים