עבור לתוכן

קניית מכשיר מחו"ל- התייעצות כללית

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתכנן ב"ה לקנות מכשיר נקסוס מחו"ל מ expansys

השאלה שלי היא כזו- בהנחה שאומר לחבר להביא לי משם- ונניח שיהיה לו שבוע שבועיים עם המכשיר-

1. האם עדיף שיקנה ישירות מהחנות של גוגל בתוספת של נגיד 30$- כי זה יותר אמין? גוגל נותנים שנה אחריות אם אני לא טועה, בUSA, זה שוה משהו פה בארץ? וEXPANSYS נותנים גם Warranty: Manufacturer One Year האם זו שונה או כמו גוגל?

2. מה כדאי שחבר שלי יבדוק לי כל עוד הוא שם- רק שהמכשיר עובד ובמצב חדש וכו' או שכדאי לי "להעמיס" עליו ולאמר לו שגם ינסה להוריד עדכוני ICS מגוגל דרך האינטרנט וכו'... ו\או עוד דברים שכדאי לבדוק כל עוד הוא שם בארה"ב?

3. האם פה בארץ אוכל להוריד עדכונים לאנדרואיד חופשי [דרך האינטרנט במכשיר] ולא צריך שזה ייעשה שם פיסית? אני מעדיף בתור התחלה לעבוד עם "סטוק OS" ולא ישר להתעסק ברומים ומודים תודה!!!!

פורסם

1. זה אותו דבר ובארץ אין מה לעשות עם זה

2. לא צריך לבדוק כלום

3. מה זה פיזית? תלך לגוגל ותבקש את העדכון על DOK? מורידים מהאינטרנט בלי קשר למיקום שלך

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל לא צריך להתעצבן ;D

פיסית הכוונה- האם מיקום גיאוגרפי איכשהו מתגלה כי הרי עדכונים לפעמים "יורדים אל העם" לפי REGION לא? למשל לAT&T יגיע לפני שמגיע לאורנג'

לא הייתי שואל אם הייתי יודע :)

רק מוודא...

[עדכון על DOK יכול להיות נחמד דוקא :P ]

אז אין אחריות ולא משנה ממי קונה? . . . אני משער שזה דבר ידוע הא? . . . חבל . . . דוקא יש יצרנים שנותנים אחריות מסוימת בינלאומית- כנראה שלא בתחום הזה בדיוק . . .

תודה בכל אופן

פורסם

לא מתעצבן ;D

בATT ואורנג' זה עדכון לא לפי אזור, אלא לפי המפעיל. ז"א שכאלו שמותקנת אצלם גרסה של אורנג'- מקבלים את העדכון מתי שאורנג' מחליטים לחלק אותו.

בהנחה שאתה קונה גרסה נקיה של גוגל, אתה תקבל אותו מתי שגוגל יחליטו לחלק אותו, כן כנראה (אצל יצרניות אחרות) זה מגיע לפי אזורים, אבל לפי האזור ה"מקורי" של המכשיר (ז"א תלוי בגרסה שלו, נגיד הגרסה האירופאית מתחילה להתעדכן לפני האסיאטית) ולא לפי איפה שהוא נמצא פיזית.

בכל מקרה במקרה של גוגל מדובר בהבדלים של לא יותר מכמה ימים לאזור ואזור.

בקשר לאחריות- אין מי שיתן אותה בארץ פשוט, אפשר לנסות לשלוח לחול (לי יש HTC אז אני יודע שאפשר לשלוח לאנגליה במקרה שלי), אבל סביר שלא תתחיל להסתבך עם לשלוח לארה"ב או שלא יודע לאן, תשלח מייל לגוגל אולי יש תשובה אחרת, אולי אני טועה ותשמע ממישהו מידע מנסיון.

בכל מקרה, לרוב טלפונים לא מתקלקלים, אז זה הימור סביר

פורסם
  • מחבר

אוקי אחלה :xyxthumbs:

אני אמנם מעריץ של 'מוקה יטבתה' אבל תודה =]

ואם יש עוד אנשים עם מידע\נסיון, אז בשמחה :)

פורסם

האמת שגם אני :)

פשוט כל כינוי נורמאלי (לא עם 4982032 בסוף) היה תפוס כשרציתי להירשם, אז איכשהו הגעתי לזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים