עבור לתוכן

דיון על סרטים שהפתיעו אותכם לטובה

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה תישלפו

ואני מדבר על סרטים שלא חשבתם שיהיו טובים ולא על סרטים שציפיתם שיהיו טובים

אני יתחיל כרגע סימתי לצפות בPredators גירסת 2010

קודם כל בניגוד למה שחלק חושבים זה בכלל לא רימיק אלה המשך ואת זה לא ידעתי פשוט כי חלק רשמו שזה רימיק

אולי בגלל שיש לו חלק מהמאפינים של הסרט הראשון

אבל בפועל העלילה של הסרט הראשון מוזכרת מאחת הדמויות אבל אני לא יכתוב ספוילרים מעבר לזה

מעבר לזה אחרי AVP 1-2 ציפיתי למשהו גרוע או במיקרה הטוב בינוני

גם חשבתי שיעשו שימוש מוגזם בגרפיקה ממוחשבת

והדמויות בתמונה של הסרט לא ניראו לי טובות מספיק

אבל מה להגיד ,העלילה לסרט בסגנון הזה מספקת יש מספיק אקשן ,אין שימוש מוגזם בגרפיקה ממוחשת

ואפילו הדמויות עושות עבודה טובה ואני חייב להגיד זה סרט טוב

אני לא חושב שהסרט קלסי כמו הסרט הראשון ,סך הכל ארנולד שוורצנגר בשיאו ושהזיכיון היה רענן

אבל זה כן יותר טוב מהסרט השני שהיה נחמד ,ובגדול סרט טוב

ואני ממליץ בחום

אני חושב שהרבה פיספסו את הסרט בגלל הטעם המר של AVP 1-2

וחלק אחר כי חשבו שזה רק רימיק או שראו את הדמויות

אבל למי שאוהב את הסיגנון אני ממליץ בחום

פורסם

קודם כל יש את [REC] הספרדי המעולה. הייתי בטוח שזה יהיה עוד סרט זומבים סתמי ומעאפן והסתבר שזה אחד מסרטי האימה הטובים של התקופה האחרונה.

סרט פעולה אדיר הוא Undisputed III שהסיבה שהוא הפתיע אותי לטובה היתה שהוא המשך של המשך והמשכים בד"כ סתם ממחזרים את ההצלחה ואף פעם לא מתקרבים למקור. תמיד כשאני בא לראות המשך אני מצפה לחרא סרט. אז פה מדובר באחד מהמקרים הבודדים שבהם סרט ההמשך טוב מהמקור וסרט ההמשך להמשך אפילו מצליח להיות יותר טוב.

אם כבר מדברים על המשכים אז הרימייק של Fright Night הפתיע אותי גם לטובה. לא שאני חושב שהוא מתקרב למקור, המקור הרבה הרבה יותר טוב, אבל ביחס לזה שזה רימייק שציפיתי שיהיה חרא, הבחירה של השחקנים היתה מצויינת והסרט היה לא רע בכלל.

האמת היא שסרטים שיכולים להפתיע הם בד"כ המשכים או רימייקים בגלל שרמת הציפיות מהם תמיד נמוכה, אז דוגמא נוספת לסרט מפתיע לטובה הוא הרימייק האמריקאי Let Me In כאשר סרט המקור הוא שבדי - Let The Right One In. אחרי שראיתי את המקור השבדי המעולה לא הייתי מוכן לצפות בגירסא האמריקאית תקופה ארוכה מחשש שהם פשוט יהרסו את החוויה מהסרט המקורי. בסוף נשברתי אחרי שלא נשארו לי סרטי ערפדים לראות ולמרות שגם כאן המקור יותר טוב, הגירסא האמריקאית לא כזו מאכזבת ומדובר בסרט טוב בפני עצמו.

פורסם

The Fighter עם מארק וולברג וכריסטיאן בייל. סרט מצויין לדעתי.

לא ציפיתי שסרט על מתאגרף יהיה טוב כל כך.

פורסם

קראטה קיד 2010

התפקיד הכי רציני עד היום של ג'קי צ'אן

הופעה וביצועים (קונג פו) מפתיעים של ג'יידן סמית'.

אין לו סטאר קוואליאטי כמו לאבא שלו אבל עושה רושם שזה בדרך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים