עבור לתוכן

מחפש המלצה לטאבלט - תקציב 1500-2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי

אני מחפש לרכוש טאבלט ודי איבדתי את עצמי בסבך המידע הקיים.

המטרה העיקרית שלי היא להשתמש בטאבלט לטובת למידה (קבצי PDF) אבל יכולות מייל, פייסבוק וFreecell יתקבלו בברכה :P הדגשים שלי בחיפוש כרגע הם מסך איכותי (אני סטודנט לרפואה לכן העניין מאוד חשוב לי לטובת איורים ותמונות), חיי סוללה טובים (לפחות 3-4 שעות של קריאה עם WiFi דלוק) ועמידה בתקציב (אם קיים משהו במחיר יותר שפוי שעונה על הצרכים שלי זה יהיה מעולה).

תודה רבה מראש :)

מנו

פורסם
  • מחבר

היי,

קודם כל, תודה על התגובה. קראתי קצת ביקורות על המכשיר הזה ונראה שאיכות הבנייה שלו לא טובה במיוחד, לא ציינתי את זה בהודעה הקודמת, אבל אני זקוק למכשיר עמיד. מן הסתם, אני אשתדל לא להשמיד אותו מהר מידי, אבל אורח החיים שלי גוזר על הטאבלט האומלל מספר לא מבוטל של זריקות על המיטה או בילוי ארוך טווח בתיק קופצני והעובדה שלא הצלחתי למצוא קופסאות מגן לטאבלט הזה מדאיגה אותי מעט...

תודה מראש

פורסם

היי

אני מחפש לרכוש טאבלט ודי איבדתי את עצמי בסבך המידע הקיים.

המטרה העיקרית שלי היא להשתמש בטאבלט לטובת למידה (קבצי PDF) אבל יכולות מייל, פייסבוק וFreecell יתקבלו בברכה :P הדגשים שלי בחיפוש כרגע הם מסך איכותי (אני סטודנט לרפואה לכן העניין מאוד חשוב לי לטובת איורים ותמונות), חיי סוללה טובים (לפחות 3-4 שעות של קריאה עם WiFi דלוק) ועמידה בתקציב (אם קיים משהו במחיר יותר שפוי שעונה על הצרכים שלי זה יהיה מעולה).

תודה רבה מראש :)

מנו

לא חושב שתימצא בתקציב הזה מוצר שיתאים לך. אתה בעצם מחפש קורא דיגיטלי באיכות גבוהה שבנוסף יהי גם טבלט עם קישוריות WIFI. זו דרישה גבוהה. אני מעריך שאם בכלל יש מוצר כזה מחירו בסדר גודל של 3000 שקל ויותר וכן ספק אם הוא נימכר בארץ, למעט IPAD וגלקסי טאב שאזכיר בהמשך. . כמעט כל הטבלטים אינם באיכות של ספר דיגיטלי, אם כי אולי IPAD ו- גאלאקסי טאב מתקרבים לזה מבחינת החומרה, מאידך אינני י בטוח שהשניים האחרונים תומכים בכך בקריאה דיגיטלית טכנית מבחינת התוכנה. IPAD גם מסורבל מבחינת הקישור שלו לנתונים חיצוניים. בכל אופן תבדוק את הדגמים האחרונים של IPAD , גלקסי טאב וכן דגם משוכלל של NOOK .NOOK הוא אחד היצרנים החשובים ביותר של ספרים דיגיטליים , כלומר זה השוק הטבעי שלו, בהבדל מ- IPAD וגלקסי טאב. כאמור כל הפתרונות הם במחיר כפול לפחות ממה שרצית.

פורסם

^^

למה אתה מניח שהוא מחפש קורא דיגיטלי?

ואיך הגעת למסקנה שאייפאד או גלקסי טאב הוא קורא דיגטילי? או שהם טובים ממכשירים אחרים?

אני לא עוקב..

פותח הדיון, אני ממליץ לך על ה-Asus Transformer Pad 300 שנמכר בהזמנה מוקדמת בבאג ב-1999 ש"ח. צפויי להגיע בסוף החודש.

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12449

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות, אני חושב שהASUS Transformer מתאים מאוד למה שאני מחפש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים