עבור לתוכן

מישהו יכול להסביר את התוכנית החדשה של אורנג'?

Featured Replies

פורסם

כן - כפי שזה נראה זה סתם יקר ומסובך.

אתה יכול לבחור חיוב מראש אבל אתה לא מחויב לו לגמרי. ז"א שאתה "מגביל" את עצמך לסכום מסוים אבל בפועל אם דיברת פחות אז שילמת פחות.

המינימום שתשלם בפועל זה 35 ש"ח והמקס' זה 100 ש"ח (נניח אם בחרת בסכום הזה). אז אתה מדבר כמה שאתה מדבר ואם הגעת לתקרת ה"כסף" זה יוצא 420 "יחידות" שזה או דקת שיחה/הודעה/גלישה ואז זה יוצא כ-25 אג' (אאל"ט) ליחידה.

לפי הכתבה אין החזר על מכשיר בצורה כזו או אחרת ויש אפשרות להוסיף חבילות גלישה במחירים סבירים ולא יותר. בקיצור, די סתמי לדעתי ודי מסובך.

פורסם

כנראה שאתה היחיד שחושב ככה.

במרכזים שבהם התוכנית הושקה מדובר בהצלחה סנסציונית, שהורידה משמעותית את הניודים למפעילים הוירטואלים. עובדות, לא דעות ;)

פורסם

הגיוני, התוכנית לא רעה בכלל לכל אלו שאו "מפחדים" מכל המפעילים הוירטואליים מסיבות כאלו ואחרות ו/או כאלו שהם משתמשים קלים+/בינוניים.

אני אישית מדבר/מסמס/גולש כ"כ מעט שאני יכול לדבר את אותן כמות יחידות במסלול החדש הזה וברמי לוי ולצאת עם חשבון של 35 שקל

פורסם

הפלוס היחיד שאני רואה - מחירי חבילות הגלישה קצת יותר אנושי... חוץ מזה תוכנית שמתאימה רק למי שנמצא באורנג' ולא מעוניין לעזוב לרמי לוי (כי הוא לקוח "ותיק").

פורסם

הסבר:

לאורנג כמו פלאפון וסלקום יש מחלקות שכל תפקידן הוא לגרום לישראלי המטומטם לאפשר להם שוב ושוב לשלוח יד בחשבון שלו ואת השאר הם כבר ידאגו לעשות.

התוכניות כל כך מושכות שנדמה לישראלי המטומטם שהוא ממש זכה בעסקת חייו, ולכן הוא מתעלם מהאזהרות החוזרות והנישנות ונופל ברשתות של הנבלות הגדולות כל פעם מחדש.

"אין פה דמי מנוי, בניגוד ללוי והום סלולר, אך יש מינימום חיוב חודשי עבור שיחות, הודעות או 1 מ"ב נפח גלישה לשימוש בתכנית: 35 שקל, הכוללים 140 יחידות של דקות שיחה והודעות sms בארץ."

התעריף לדקת שיחה ולהודעת SMS או MMS בתוכנית יעמוד על 25 אג', יותר מרמי לוי והום סלולר שגובים בהתאמה 20 ו-19 אג' לדקה, אם כי בשקלול ההטבות של 20 או 2,000 יחידות מעבר לתקרה - התעריף החודשי יורד לכ-23 אג' לדקה או ל-10 אג' לדקה במסלול של 200 שקל, בניצול מלא של תוספת אלפיים הדקות הניתנות חינם. 25 אג' זהו גם תעריף גלישה ל-1MB.

עוד אותיות קטנותתקרת החיוב בתכנית אינה כוללת תשלומים עבור שיחות לחו"ל, צריכת שירותים בנדידה, חבילות ושירותים בתשלום חודשי קבוע והתשלום עבורם ייגבה בנוסף בהגעה לתקרת החיוב החודשית.[table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table]המנוי לא יוכל לעשות כל שימוש בקו (גם שימושים שהתשלום עבורם אינו נכלל בתקרת החיוב), למעט ניצול הטבת שיחות או הודעות אם קיימת בתכנית ולמעט ניצול של חבילות גלישה ותוכן בישראל (אם רכש חבילות כאלו).עם ניצול מלוא יחידות ההטבה המנוי לא יוכל לעשות כל שימוש בקו למעט גלישה מזדמנת (בקצב האיטי), ניצול של חבילות גלישה ותוכן בישראל (אם רכש חבילות כאלו). מאורנג' נמסר כי "ממחקרים שערכה החברה עולה כי צרכנים מסוימים מעדיפים תוכניות על פי צריכה, ללא חריגה, ללא התחייבות לחבילה קבועה מראש, במחיר אטרקטיבי.עוד עולה מהבדיקות כי, לחלק מלקוחות אלה ישנה העדפה ברורה לשליטה על ההוצאה הסלולרית כולל עצירת החיוב, אך רק במידה וידעו על כך מראש".

אם בכל זאת תחליט להתחבר אליהם אני ממליץ לך לסיים קודם כל פסיכומטרי ולהגיע עם עורך דין [/td][/tr][/table]

פורסם

אם ההצעה מצריכה פרשנות זה אומר שיש בה מילכודים (כלומר הכוונה לקחת יותר ולהתיש אותך כאשר תתלונן).

לכן מוטב להתעלם מההצעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים