פורסם 2004 בינואר 421 שנים הלכתי ל KSP עם חבר שלייש לו Pentium 3 - 600MHz עם לוח אם קקה, כתוב על הלוח עצמו INTEL אז אני מתאר לעצמי שזה לוח של אינטל =]קקה כזה רק עם שתי סלוטים של SDRAM וכולו ירוק כזה מוזרקיצר.. אני בא למוכר אומר לו שאני רוצה הרדיסק 80 גיגההוא אומר לי שהמחשב לא יתמוך בזה.. אמרתי לו 40? הוא אומר לי גם לאהלכתי למוכר אחר שישב לידו. אמר לי אותו דברהלכתי למעבדה כי שם אנשים נורמליים נמצאיםאמרו לי ש40 גיגה יהיה אחלה, 80 גיגה בספקנסעתי אליו הביתה עם הרדיסק 80 גיגה והרדיסק אחר 80 גיגה עם 8 מגה באפר לאותו מחשבוראינו ששתי ההרדיסקים עובדיםבאנו למוכר, הוא התחיל לגמגם ואמר שזה מוזר, ובסוף מכר לנוהייתי רוצה לדעת מה כל הקשקוש הזה שהוא אמר בהתחלהואם מישהו יודע איך אפשר לזהות איזה דגם של הלוח אני אשמח, תודה
פורסם 2004 בינואר 421 שנים באופן כללי הרבה לוחות של PIII, במיוחד מתקופת הסלוט1, לא תומכים בדיסקים מעל 32GB.אבל אי אפשר לומר מראש שזה לא יפעל אם לא יודעים את הדגם של הלוח כי זו לא מיגבלת חומרה אלא רק ביוס.אם זה לוח מקורי של אינטל רשום עליו די בקטן את הדגם שלו (בסיגנון intel SE440BX desktop motherboard או משהו כזה).
פורסם 2004 בינואר 421 שנים מחבר זהו שזה סלוט1והם בחנות אמרו לי 28במעבדה אמרו לי 32זאת הסיבה שלא רציתי לקחת סיכון ונסענו חזרה אלייו הביתהמסתבר שזה כן תומך ב80..מוזר?!בכל מקרה, תודה רבה =]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.