עבור לתוכן

חיבור כונן קשיח חיצוני לגלקסי 2 - אפשרי?

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי כונן קשיח חיצוני עם מוזיקה, ואני רוצה לחבר אותו לסמסונג גלקסי 2 שלי ולהשתמש בטלפון כנגן - זה אפשרי?

כלומר, אם אני מחבר את השניים הטלפון יוכל לגשת לקבצי המוזיקה שעל הכונן כאילו מדובר בכרטיס Sd?

תודה רבה מראש.

פורסם

אפשרי בהחלט.

אתה צריך לקנות מתאם OTG.

עולה כמה דולרים באיביי.

פורסם

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

צריך רק לדייק בכמה פרטים.

האחד הוא שאם מדובר בכונן קשיח (וזה לא משנה אם הוא 2.5" או 3.5" ) הוא חייב לקבל מתח חיצוני ממקור חשמל שהוא לא הטלפון.

חיבור הUSB לא מספק מתח מספיק בשביל להפעיל את הכונן בצורה מלאה.

לי אישית יש כונן חיצוני 2.5 שיש לו במארז שלו חיבור למתח חיצוני ורק בחיבור למתח חיצוני הטלפון מזהה אותו.

שנית, במידה ולמכשיר שלך אין רוט, הכונן חייב להיות מפורמט לFAT32, המערכת לא מזהה כוננים בNTFS.

במידה ויש רוט, יש אפליקציה מעולה בגוגל פליי שמאפשרת שימוש בכוננים שמפורמטים לNTFS

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kwull.ntfsmounter&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rd3VsbC5udGZzbW91bnRlciJd

למרות שבזמן החיבור מתקבלת הודעה שהכונן ריק, המצב הוא שיש זיהוי מלא של הכונן ואפשר לגשת לקבצים שבו - ההודעה היא באג בתוכנה.

פורסם

אני חושב שצריך לפחות powered USB hub אלא אם כן ה טלפון מוציא 500 מילי אמפר.

אני חברתי דיסק 500 גיגה ל razr שלי והוא לא מוציא מטח בכלל אז זה יותר מסובך לחבר מאשר לגלקסי . עשיתי format ל fat32 עם תוכנה מיוחדת שנקראת fat32formater או משהו כזה והדיסק עבד יופי גם הטלפון וגם על הנגן DVD בסלון. הטלפון לא זיהה ntfs ולא אהב exFAT

פורסם

לאלו מכם שמשחקים קצת עם רומים\קרנלים, גם NTFS אפשרי בכונן חיצוני ל S2

קרנל של SIYAH מאפשר זאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים