עבור לתוכן

יש מה לשדרג מנקסוס 1?

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני כבר כמה שנים עם הנקסוס 1 ואני מת עליו, אבל מתחילים להרגיש את הזקנה פה ושם.

אני במצב שאני יכול לקנות איזה מכשיר שבא לי בלי שום הגבלת תקציב, אבל השאלה הגדולה היא - יש בשביל מה לשדרג?

כאילו, עוד ליבות וזיכרון זה נחמד אבל זה לא כ-ז-ה שיפור, ולהוציא 3000 שקל על לקבל את אותו הדבר בקצת יותר מהיר זה מטופש.

חוצמזה שאני מת על הטראקבול הזה :P

מה אומרים?

פורסם

בתור אחד שהיה לו את הN1... אכן הטראקבול גאוני, אבל המכשיר פשוט חלש יחסית היום

אצלי הסיפור הולך ככה במכשירים:

0 - נוקיה 6120C

1 - nexus one

2 - samsung galaxy captivate I897

3 - samsung galaxy S2 I9100

4 - samsung galaxy note

חי בנתיים עם הNOTE כבר כמה שבועות ומחכה לS3

פורסם
  • מחבר

אה כן - אני לא כזה חסיד של מכשירים עם מסך גדול אבל אם יש מכשיר מושלם ויהיה לו מסך גדול - זה לא מה שישבור ת'עסקה :P

פורסם

אישית הS2 היה מושלם מבחינתי

פורסם

מועבר לפורום סלולר וטאבלטים הכללי. פורום אנדרואיד נועד לדיונים על מערכת ההפעלה.

פורסם

בקצת יותר מאלפיים ש"ח אתה יכול להביא גלקסי נקסוס (כולל מיסים).

פורסם

מצטרף להמצלה שלו, אם אתה בקטע של אנדרואיד נקי :xyxthumbs:

פורסם

בקצת יותר מאלפיים ש"ח אתה יכול להביא גלקסי נקסוס (כולל מיסים).

נראה לי אפשר בפחות אם מזמינים מחו"ל.

פורסם

445 דולר אצל גוגל, כולל משלוח לארה"ב, תוסיף משלוח לארץ ומיסים ואתה מקבל קצת מעל 2K.

פורסם

לדעתי אין סיבה לשדרג. מכשירים עדכניים לא מציעים חווית שימוש שלא תמצא בנקסוס. אין להם מה לחדש חוץ ממסך יותר גדול ומעבד יותר חזק. השוק תקוע.

פורסם

lev-27 צודק, השוק היום הגיעה לרוויה מבחינת חידושים בשימושיות המכשירים, לכן אם אין לך צורך ממשי בכל הפיצ'ירים שיש היום שווה לחכות עד שממש אבל ממש כבל לא תוכל להחזיק את המכשיר בידיים והוא יתקע בכל נגיעה.

אישית עברתי אותו דבר לפני כשנה כאשר היה לי NOKIA 6120C וכבר היה חסר לי המסך מגע,אינטרנט ועוד כמה דברים במכשיר, התחדשתי ב SGS2, המכשיר הכי טוב שהיה באותה תקופה. :hi:

פורסם
  • מחבר

טוב אז נראה כאילו אני ממשיך עם הנקסוס האהוב עוד קצת :P

תודה

פורסם

לדעתי אין סיבה לשדרג. מכשירים עדכניים לא מציעים חווית שימוש שלא תמצא בנקסוס. אין להם מה לחדש חוץ ממסך יותר גדול ומעבד יותר חזק. השוק תקוע.

מחזק.

רכשתי SGS2 כשיצא, חודשיים אחרי רכשתי XPERIA PLAY ומאז לא החלפתי כי אין לו מתחרה ראוי.

שלא תבין, ה-SGS2 מכשיר מדהים מכל בחינה אבל

הגעתי למסקנה שאני מעדיף מכשירים שיש להם להציע יותר מכוח עיבוד ומסך יפה.

השאלה היא מה אתה מחפש.

פורסם

אם אין לך דרישות שיכחו משאבים מהטלפון אין טעם לשדרג אותו.

מה אתה עושה אם הטלפון שלך למשל (חוץ משיחות ו sms ) נגיד משחקים קלים angry birds וכדומה.

אם זמן הסוללה מספק אותך ואה מרוצה ממנו אני לא חושב שאתה תרצה לשדרג, אלא אם אתה בקטע של גימיקים ואז יש לך מבחר ענק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים