עבור לתוכן

מחפש סורק למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש סורק שולחני למחשב ביתי. יש לי צורך בסורק איכותו לצורך שני דברים עיקריים:

1. ברצוני לסרוק תמונות מאלבומי ילדות ישנים וכו' שיופיעו לי על המחשב.

2. בהמשך לסעיף 1, אני צריך שהתמונות יסרקו למחשב באיכות גבוהה ככה שאוכל לצרוב את כל הקבצים על דיסקים ולפתחם כתמונות רגילות בעתיד.

לשם כך, אני צריך סורק איכותי - כמו כן, אין לי צורך בסורק משולב במדפסת וכו' אלא בסורק נטו.

קצת הסתבכתי בניסיונות סקר שוק שערכתי - אך טווח מחירים של 500-600 ש"ח עבור סורק נראה לי הגיוני.

ככל ונראה לכם כי התקציב דל מידי אשמח לקבל הצעות נוספות...

לעזרתכם אודה.

פורסם

אני משתמשת בסורק של Canon CanoScan 4400F וממש מרוצה ממנו, סורק מאוד איכותי. הדגם הספציפי הזה אינו מיוצר יותר.

אחד הדגמים המחליפים שלו הוא Canon CanoScan 5600F, עולה קצת פחות מ-1000 ש"ח אך סורק איכותי יותר זול מזה לא נראה לי שתמצא.

ה-5600F אפילו יותר מתקדם מה-4400F ואני בטוחה שתהיה מרוצה ממנו. כמו כן השירות של קרט מצויין.

מאוד מומלץ ללכת על סורק מקצועי כגון זה ולא ללכת על אחד מהסורקים הדקים (דגמי Lide למיניהם אצל Canon).

פורסם
  • מחבר

רק בשביל לוודא... כאיזה סוג קובץ הסורק שומר את התמונות על המחשב? האם מדובר בקובץ מסוג סטנדרטי, כזה שאם אצרוב על דיסק ואלך לכל חנות לפיתוח תמונות הם יוכלו לפתוח את הקובץ ולעבוד איתו בלי כל בעיה?

אין צורך בשום תוכנה מיוחדת של היצרן בכדי לצפות בתמונות ובשביל לפתח אותן?

עריכה: הורדתי את הציטוט המיותר :)

פורסם

אתה יכול לסרוק עם התוכנה שמגיעה עם הסורק ואתה יכול גם להשתמש בכל תוכנה אחרת.

הפורמט הנפוץ ביותר לשמירת תמונות הוא JPEG וכל התוכנות הגרפיות תומכות בו, כמו גם בפורמטים נוספים.

עריכה: אין צורך לצטט הודעות שמעליך, זה סתם גורם לכפילויות וחוסר סדר בדיון.

פורסם

קשה ועל לבלתי אפשרי למצוא סורקים עצמאיים איכותיים במחירים סבירים, זה כבר כמה שנים ככה מאז שהתחילו לשלב "הכל באחד" באיכות :-X .

אני משתמשת בסורק של Canon CanoScan 4400F וממש מרוצה ממנו, סורק מאוד איכותי. הדגם הספציפי הזה אינו מיוצר יותר.

:xyxthumbs:

לי יש את ה-4200F, אחד הסורקים הטובים, בעלי איכות מעולה ועם הסורק נגטיבים כבונוס אז היה מגניב בזמנו להשתמש בזה.

(קניתי אותו כתחליף לסורק אחר שהתקלקל אך קשה שחודש בערך אחרי שקניתי את הקנון החדש החלטתי לבדוק מה קורה עם הישן, חיברתי ועבד אז עכשיו "זרוק" לי סורק עובד בצד).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים