עבור לתוכן

שאלה קצת OFF - האם יש סיבה לחכות לפני קניית מחשב חדש?

Featured Replies

פורסם

הי חברים,

יש לי כרגע מחשב שכבר די ישן (מפרט מופיע בצד), אני שוקל לקנות מחשב חדש, השאלה היא האם יש איזו טכנולוגיה חדשה שאמורה לצאת בקרוב שבעקבותיה ירדו המחירים לחלקים ה"עממיים"?

תודה!

פורסם

תמיד יש למה לחכות...הדור הבא של אינטל יוצא במרץ 2013 אם אני לא טועה

ומעבדים חדשים של AMD בעוד כמה חודשים

אם יש איזה משחק שבגללו אתה חייב מחשב אז לך על זה

פורסם

לא...המעבדים החדשים של אינטל כבר יצאו וכך גם הדור החדש של כרטיסי המסך הן של AMD והן של NVIDIA.

זמן מעולה לקנות - אפילו מחיר כונני ה-SSD בירידה חדה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה!

לא...המעבדים החדשים של אינטל כבר יצאו וכך גם הדור החדש של כרטיסי המסך הן של AMD והן של NVIDIA.

זמן מעולה לקנות - אפילו מחיר כונני ה-SSD בירידה חדה.

בקטע של ההרד דיסק אני דוקא לא מסכים, המחירים עדיין גבוהים מאד, קניתי לפני שנה שנה וחצי הרד דיסק 1 טרה ב270, והיום הוא עולה כמעט כפול...

מחירים של הSSD די מרקיעים שחקים עם 700+ ש"ח! למזלי אני כנראה לא אצטרך הרד דיסק בגלל הנוכחי שלי, אבל אולי בעתיק כשהמחירים ירדו לרמות קצת יותר שפויות אני אקנה כזה שיהווה לי הרד דיסק לוונדוס ולשאר תוכנות המערכת.

תודה!

פורסם

כדאי לך להתעדכן לגבי המחירים של ה-SSD, יש ירידה משמעותית.

פורסם
  • מחבר

בדיוק היום ראיתי את המכירה הפומבית... הזמנתי אחד שיהיה למחשב שאזמין בקרוב!

תודה

פורסם

תתחדש אחלה SSD.אם אתה לא קונה הארד דיסק (מחירם צפוי לרדת לקראת סוף השנה) אז אין מה לחכות.

פורסם
  • מחבר

אצלי בראש בנתיים SSD=הרד דיסק... זה יעבור לי

יש לי במחשב הנוכחי הרד דיסק של 1 טרה, ויש לי עוד הרד דיסק תקול שצריך לשלוח לשלוח לתיקון של 500 ג'יגה. זה די והותר מקום איכסון!

קניתי את SSD 128 ג'יגה כדי שימש לי למערכת הפעלה וקבצי מערכת בלבד, ואת שאר הדברים אאחסן בהרד דיסק.

שוב תודה על העזרה שלכם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים