פורסם 2012 במאי 713 שנים מחבר כל לילה זה בסדר. עם הGALAXY S הגעתי למצב שהוא לא מגיע ללילה בלי טעינה. המצב היה טוב יותר עם הרום המקורי.
פורסם 2012 במאי 713 שנים המסך מתעלה בכל קטגוריה על הSGS2, וזה בולט בשימוש היום יומי.אני לא מבין איך אתה כותב את זה שהוא חד וחלק, בצורה מדידה, הרבה פחות בהיר, ופחות קריא בשמש.לגבי משחקים, את GTA III ניסית?
פורסם 2012 במאי 713 שנים גם לי זה קרה עם ה-SGS, עד שעשיתי Wipe מלא למכשיר והתקנתי ROM נקי.אח"כ יום וחצי בפעילות סבירה הגעתי איתו בכיף(עם ROM של MIUI).אגב, לי אישית יש כמה סייגים לגבי ה Galaxy Nexus שטיפלתי בהם ע"י התקנה של ROMים.1. ספיקר חלש יחסית (התקנה של CM9 ו Volume+).2. סוללה גם לא תמיד מחזיקה טוב עם רום סטוק, אני עכשיו עם קרנל franco ו-ROM CM9,סוללה מחזיקה בשימוש חלש גם יומיים וחצי, בשימוש בינוני, יום וחצי.
פורסם 2012 במאי 713 שנים אני לא מבין איך אתה כותב את זה שהוא חד וחלק, בצורה מדידה, הרבה פחות בהיר, ופחות קריא בשמש.לגבי משחקים, את GTA III ניסית?נורא פשוטהשתמשתי בגלקסי 2 מהרגע שיצא עד שיצא הנקסוסובנקסוס משיצא עד היוםכך שיש לי מספיק פרספקטיבה.Gta רץ מצויין על הגלקסי
פורסם 2012 במאי 713 שנים מחבר psychuil - יש לי קרובה שטסה לארצות הברית להתארח אצל חברה שלה.תוכל לפרט לגבי מה ממש צריך בשביל לבצע הזמנה. האם באמת יש עלות אקסטרה למשלוחים בצורה שונה / נקודות איסוף?היא תהיה בניו יורק 10 ימים.
פורסם 2012 במאי 713 שנים מחבר אני מתכוון, האם יש הבדל במחיר בין זמן המשלוח?היא מתארחת אצל קרובה, כך שלא צריך מלון, וגם אם מדובר בשבוע משלוח זול יותר זה סביר (האם זו אופציה בכלל?).
פורסם 2012 במאי 1213 שנים מחבר רק לטעון green dot visa ב450 דולר ולהשתמש בזה כדי להזמין למלון.לא ניתן להשתמש בכרטיס אשראי רגיל? אם כרטיס האשראי שלי הוא בינלאומי, זה לא מספיק טוב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.