עבור לתוכן

Sapphire Mini PC Edge-HD3 - האם נותן ביצועים סבירים?

Featured Replies

פורסם

Sapphire Mini PC Edge-HD3

lrg15431.jpg

[table][tr][td]CPU‎[/td][td]AMD Dual-Core Processor E-450 (1.65GHz, 1MB Cache)‎[/td][/tr] [tr][td][/td][/tr] [tr][td]‎ Memory‎[/td][td]4GB DDR3 1333MHz (1 x 4096MB), Up to 4 GB‎[/td][/tr] [tr][td][/td][/tr] [tr][td]‎ HD‎[/td][td]320GB SATA 2.5'' Hard Drive‎[/td][/tr] [tr][td][/td][/tr] [tr][td]‎ GPU‎[/td][td]AMD Radeon™ HD 6320M 512MB Graphics‎[/td][/tr] [tr][td][/td][/tr] [tr][td]‎ Optical Device‎[/td][td]No‎[/td][/tr] [tr][td][/td][/tr] [tr][td]‎ Wireless‎[/td][td]Yes, 802.11b/g/n Built-in Wireless Network‎[/td][/tr] [tr][td][/td][/tr] [tr][td]‎ Network card‎[/td][td]Yes, 10/100/1000 Mbps Built-in Ethernet‎[/td][/tr] [tr][td][/td][/tr] [tr][td]‎ Ports‎[/td][td]1 x VGA(D-sub) Port‎

‎ 1 x HDMI Port‎

‎ 1 x RJ-45 Gigabit Lan‎

‎ 2 x USB 2.0 Port‎

‎ 1 x Audio-in‎

‎ 1 x Line-out‎

‎ 2 x USB 3.0 Port‎[/td][/tr] [tr][td][/td][/tr] [tr][td]‎ OS‎[/td][/tr][/table]

טוב, אז בא לי מחשב נייח ולא נייד, אני רוצה אותו קטן, קטן מאוד שיתן ביצועים סבירים במחיר שווה לכל נפש,

פשוט אין לי נסיון בכלל במעבד מסוג זה של AMD וגם לא בכרטיס המסך, הזכרון מספיק לי דיי והותר וגם נפח הדיסק הקשיח, האם המחשב יפעיל חלק מערכת הפעלה 7?

האם הוא מספיק חזק בכדי להריץ משחקים נורמלים? כמו counter strike או soldier front, או soldier of fortune?

אשמח לקבל השוואה בכוח של המעבד הזה למעבד אינטל שאני מכיר, למשל האם הוא יתן ביצועים כמו מעבד core to duo או מעבד atom ?

עד עכשיו היה לי מחשב נייד עם מעבד atom n250 שהוא ממש ממש חלש ואני לא מרוצה ממנו, אם תגידו לי שהמחשב הזה פחות או יותר אותו הדבר אני שולל אותו ישר,

תודה !

פורסם
  • מחבר

אני מבין שאף אחד פה עדיין לא עבד עם המעבד הזה של AMD ?

פורסם

המעבד מעט יותר חזק מATOM 570N, להחזיק WIN7 טרייה הוא יחזיק, הבעיה מתחילה כשאנשים לא יודעים לתחזק מערכת ואז היא עלולה לקרטע לפעמים.(ואפילו עם מעבדים חזקים יותר)

המשחקים שרשמת עתיקים, הוא יפעיל אותם..

פורסם
  • מחבר

תודה, הבנתי, חשבתי שWin7 מתחזקת את עצמה לא?\

אה ונ.ב שחכתי לרשום את הכי חשוב, האם לדעתך הוא יצליח להריץ Starcraft 2 ?

ומה יהיה עדיף להתקין עליו: win7 home premium 64 bit או 32bit ?

פורסם

המעבד הזה סביר, עד היום מעבדי האטום ששלטו בשוק היו חלשים בצורה מחרידה שלא הייתה מאפשרת עבודה נורמלית במחשב, אני לא מבין איך אנשים משתמשים בחרא הזה.

המעבד הזה הוא הראשון שמאפשר עבודה סבירה, אבל לא יותר מזה.

הוא בערך בכוח של E2140 של אינטל מהנסיון שלי, והכרטיס הגראפי חלש, אפילו שזה Radeon, הוא כרטיס מובנה וחלש.

מערכת הפעלה תתקין 64BIT, תנצל את כל הזיכרון, לגבי SC2, כנראה שהוא ירציץ בהגדרות הכי נמוכות אבל לא הייתי בונה על זה יותר מדי...

פורסם

הוא יעבוד טוב יותר עם 32x.

פורסם
  • מחבר

למה הוא יעבוד טוב יותר עם 32bit ?

פורסם

מחשב עם 4GB זיכרון ינצל טוב יותר ממערכת 32x מאשר מערכת 64x מכיוון שדרישות המערכת של 64x גבוהות יותר (הוא צורך יותר זיכרון מ-32x).

פורסם
  • מחבר

אבל אז הוא ינצל רק 3 ג'יגה מהזכרון לא?

פורסם

ב-WIN7 זה בין 3.2 ל-3.5, אבל זה יעבוד טוב יותר (מניסיון עם נייד).

מערכת 64x כבדה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים