עבור לתוכן

Samsung Galaxy S3 vs HTC ONE X - האם מוקדם מדי לשאול?

Featured Replies

פורסם

למה לגלקסי יתרון באופן מוחלט?

א. סוללה- כנראה יתרון לגלקסי, עד שלא יהיו השוואות אי אפשר לדעת בוודאות (במיוחד שONE X קיבל כמה עדכונים ששיפרו לו את הסוללה)

ב. מסך- כנראה הONE X יותר טוב

ג. ממשק- הONE X עדיף לטעמי, הסנס 4 פחות כבד מקודמיו

ד. מעבד- שניהם מספיק חזקים

ה. זכרון- לסמסונג אפשר להרחיב, אבל אם אין לך צורך ביותר מ32GB אז לא משמעותי

כנראה שהS3 באמת עדיף, אבל לא היתי קולט את הONE X, לפחות לא עד שיגיעו השוואות עדכניות+שיהיה ברור מי יותר יקר ובכמה

• תגובות 49
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כתבת פעמיים סוללה :P

יתרון נוסף (ומשמעותי) שכנראה יהיה לגלקסי - קהילת מפתחים גדולה יותר.

פורסם

אתם שוכחים דבר אחד שאני שמתי לב אליו - הכפתורים של הגלקסי אס 3 לא מותאמים לאנדרואיד 4!

הם השאירו את כפתור ה"תפריט" שהוא כבר לא יהיה שימושי בקרוב מאוד משום שאפליקציות אנדרואיד 4 מעבירות את כפתורי התפריט לאפליקציה עצמה. אז עוד כמה חודשים כשהאפליקציות יעברו התאמה לאנדרואיד 4 יהיה לכם סתם עוד כפתור לא שימושי, בדיוק כמו כפתור החיפוש במכשירי ווינדוס פון.

עם זאת, קבילת המפתחים ודאי תאפשר להחליף את זה לכפתור מולטי-טאסקינג :)

פורסם

חח אכן, אני מנסה להתרכז בדברים אחרים גם :P

בקשר לקהילת מפתחים, לא חושב. זה לא שחסרה קהילת מפתחים לסנסיישן אז יהיו מספיק מפתחים איכותיים גם לONE X, כבר עכשיו כמעט כל המפתחים האיכותיים למכשירי HTC שיחררו גרסאות שלהם למכשיר

פורסם

דעתי האישית היא שלכל אחד יש יתרונות וחסרונות ברורים וכל אחד צריך להחליט מה יותר חשוב לו:

- הבנייה של ה- one-x איכותית בהרבה- גם הרבה יותר יפה וגם הרבה יותר עמידה.

- המסך של ה one-x יותר טוב מה-siii (אם זה דיוק צבעים, שימוש ב-rgb ולא ב pentile)

- המצלמות אני מניח שיהיו דומות בין השניים

- הממשק זו כבר העדפה אישית אבל לדעתי ה one-x יותר טוב.

- ל-siii בטרייה יותר גדולה וכזאת שאפשר להחליף אותה.

- ל-siii חריץ micro-sd שזה לדעתי יתרון ענק.

- המעבד+מאיץ גרפי יותר טובים ב-siii.

מי יותר טוב? מה הייתי קונה? אין לי מושג :nixweiss:

פורסם

אתם מתלהבים מזמן סוללה ארוך בSGS3 כאשר עדיין לא יודעים מה הוא אותו זמן, זה שהסוללה חזקה יותר, זה לאו דווקא אומר שהמכשיר יחזיק יותר זמן, יכול להיות שהסוללה הוגדלה לטובת הפעלת כל החיישנים 24/7 של הטריקים החדשים וזמן הפעולה של המכשיר נשאר זהה.

פורסם

מאיפה אתה יודע? :nixweiss:

פורסם

דעתי האישית היא שלכל אחד יש יתרונות וחסרונות ברורים וכל אחד צריך להחליט מה יותר חשוב לו:

- המסך של ה one-x יותר טוב מה-siii (אם זה דיוק צבעים, שימוש ב-rgb ולא ב pentile)

- המצלמות אני מניח שיהיו דומות בין השניים

- הממשק זו כבר העדפה אישית אבל לדעתי ה one-x יותר טוב.

- ל-siii בטרייה יותר גדולה וכזאת שאפשר להחליף אותה.

- ל-siii חריץ micro-sd שזה לדעתי יתרון ענק.

- המעבד+מאיץ גרפי יותר טובים ב-siii.

1- איכותית? אני לא יכול להגיד כי לא נגעתי ב S3 עדיין. עמידה? מכשירים עם גוף מחומרים רכים וגמישים יותר נוטים להיות עמידים יותר. S2 מול סנסיישנים למיניהם, תנסה להפיל אותם מאותו גובה ולראות אצל מי יקרה קודם נזק ממשי שלא נגמר בדולר וחצי. יופי זה עניין אישי אז אני לא אגיב.

2- מסך- ראית את המכשירים? לא. תשמור את התגובה לאחרי שתראה אותם בעיניים שלך. שימוש ב RGB לעומת פנטייל הוא חסר חשיבות לגמרי ברזולוציות שכאלו. מה שגם מסכי AMOLED מציגים ניגודיות טובה יותר מכל LCD שקיים או יהיה קיים בזמן הקרוב (פחות חשוב למי שגולש באינטרנט ורואה תמונות בעיקר, יותר חשוב למי שרואה הרבה וידאו או משחק משחקים)

3- הממשק זה חצי העדפה אישית וחצי עובדה מוצקה, צריך לראות אם ה S3 סובל מתקיעות כלשהן כמו ה S1 וה S2 בתחילת דרכם, כי אם כן זה יהיה ממש מעצבן. הסנס החדש בנוי נפלא.

חוץ מכל אלו, צריך לראות מה HTC יעשו עם הבעיות המאוד מאוד מעצבנות שיש בטגרה 3. אסוס כתבו API שלם שאומר למעבד "תירגע" כל פעם שהוא מקפיץ את התדר של כל הליבות בלי צורך, HTC פחות או יותר לקחו את הקרנל מהסנסיישן וחירבשו קצת שינויים כדי שיעבוד. עכשיו הם מוציאים עדכונים ברצף כדי לסדר את המצב, השאלה עד כמה זה יהיה יעיל.

פורסם
  • מחבר

לHTC יש או יש צפי שיהיה לו ממשק בעברית?

פורסם

יש ממשק מלא בעברית

פורסם
  • מחבר

מה שמעתי אדון שוקו מחפש חבר שלו אדון שוקו אחר :silly:

פורסם

WTF :jump:

פורסם
  • מחבר

WTF :jump:

לא מכיר את השיר? :hat:

פורסם

תתחדש אבל טעית בבחירת המכשיר לדעתי:

במבחנים שבוצעו לאס 3 ול htc ההבדלים היו גדולים משמעותית לטובת הסמסונג ! יתרה מזאת בדוק מבחני ביצועים של htc מול הגלאקסי אס 2

ולמרות של htc חומרה חזקה יותר הוא נופל מהאס 2 !!!!!

ודבר אחרון אני מקווה שרכשת קיר נייד עם שקע למטען כי אחרי שימוש של 5 שעות תצטרך להטעין.

המפרט של htc מרשים תכלס מכשיר די בינוני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים