עבור לתוכן

Samsung Galaxy S3 vs HTC ONE X - האם מוקדם מדי לשאול?

Featured Replies

פורסם

Orong, אני מציע שתקרא את החוקים של הפורומים לפני שתמשיך לעשות שטויות ולקבל אזהרות.

התייחסו אלייך יפה ובכבוד ואנשים הקדישו מזמנם היקר על מנת לעזור לך.

אתה שואל על מכשיר שאף אחד עוד לא נגע בו.

• תגובות 49
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

Orong, אני מציע שתקרא את החוקים של הפורומים לפני שתמשיך לעשות שטויות ולקבל אזהרות.

התייחסו אלייך יפה ובכבוד ואנשים הקדישו מזמנם היקר על מנת לעזור לך.

אתה שואל על מכשיר שאף אחד עוד לא נגע בו.

על איזה אזהרות אתה מדבר? לא בדיוק הצלחתי להבין מה אתה רוצה ממני... בעצמי שאלתי אם זה מוקדם מדי אפילו בכותרת

פורסם

אין מושג איך אתה מגיעה למסקנה שאני נקבה!

...אני מציעה לך לעצור שנייה ולבדוק מה הם הצרכים שלך...

פורסם
  • מחבר

חח בדיוק...

הוא כותב אני "מציעה" אז מה אני אמור לדעת שהוא רשם את זה בגלל שגיאת כתיב? הייתי בטוח זאת בת...

אבל Gil28 חושב שאני עושה כאן דברים לא בכבוד או משהו אז כבר דילגתי

פורסם

לא דיברתי על זה.

חוץ מזה, אם היית שם לב למה שהוא כתב היה לך ברור שהוא זכר. בעוד מציעה זו שגיאת כתיב שנובעת מהתנועה בסוף

המילה, "אני מבין" זה די ברור.

פורסם
  • מחבר

לא דיברתי על זה.

חוץ מזה, אם היית שם לב למה שהוא כתב היה לך ברור שהוא זכר. בעוד מציעה זו שגיאת כתיב שנובעת מהתנועה בסוף

המילה, "אני מבין" זה די ברור.

אז באותו רגע לא חשבתי על התנועה בסוף המילה פשוט זה מה שהסקתי :/ בכל מקרה זה לא היה בקטע של להעליב.

ואם כבר חוסר כבוד אז הוא התחיל לדבר בצורה כאילו הוא כועס עליי שאני זורק את הכסף או משהו כזה ואני יודע שזה לא נובע בקטע רע ואני אשמח אם הוא ימשיך להגיב וימליץ למה סה"כ הוא בא לטובתי.

סה"כ רציתי לדעת אם יש הצעה של מישהו שמתמצא בעניין מה כדאי לקנות מבין השניים זה הכל :)

לא מחפש לריב או לכעוס או לשנוא מישהו, כולם פה עם כוונות טובות :]

פורסם

מספיק עם זה.

Orong - אל תצטט תגובה מעליך, אל תפרסם שתי תגובות ברצף. לא אסטתי, לא מסודר. לפרסם עודה עם סמיילי כזה :bash: זה ספאם טהור. אל. "אז מה את אומרת וייפר החמודה" האם זה נשמע לך מכבד? במיוחד החלק של ה"חמודה". תודה מראש.

לעניין-

כמו ש-viper83 ציין, כדי לתת לך המלצה על מכשיר אנחנו נצטרך לדעת מהם שימושיך ומהו תקציבך. אל תשכח שלא תמיד צריך לקנות את המכשיר הכי הכי בעולם, אם אתה לא צריך אותו. SGS3 לא זמין לרכישה כרגע, ועדיין אין עליו חוות דעת ממשיות. בנקודת זמן ספציפית זו הוא לא רלוונטי.

עריכה:

http://hwzone.co.il/gadgets/news/138075

נראה שהגלקסי השלישי הוא המכשיר החזק ביותר בסביבה, לפחות במבחנים סינטטיים.

פורסם

קיצר...

אני אישית הייתי הולך על הגלקסי 3, יש כבר קצת מבחני ביצועים אבל בקטנה, וגם לא כזה קריטי לי להסתכל על זה ואני יסביר.

אני מאוד אוהב את HTC, אני חושב שהם עושים מכשירים יפים, איכותיים ממשק סטוק יותר נוח אבל אני לא אוהב כמה דברים ומפה אני מתחיל כשזה מגיע למכשיר סלולרי,

חשוב לי שתיהיה אפשרות להוציא סוללה

חשוב שתיהיה אפשרות לחריץ כ"ז

וחשוב לי להוציא סים בלי איזה סיכה מחורבנת - באמת שזה פחות קריטי לי אבל זה כבר משהו שהוא יותר אישי כי אני משתמש בדברים האלו ואני עובד בחברה סלולרית אז אופן אישי בקיצור.

כפתור פיזי - כפתור בית

עכשיו בנוגע לחומרה, לעיצוב המכשיר וכד',

יצא לי לראות כבר את ה HTC One X את גרסת הבטא\אלפא שלו, ויצא לי לראות את הגרסה המלאה שלו.

העיצוב נחמד, המכשיר מאוד קל , משהו כמו הגלקסי 2 אולי פחות.

האיכות מסך שלו מאוד מאוד טובה, צפיפות פיקסלים מאוד גבוהה, צילום איכותי מאוד.

ויצא לי קצת לשחק עם הממשק, הסנס 4, למען האמת מרגישים קצת לאגים, אבל זה היה על המכשיר בגרסתו הראשונה. גם דיברתי עם אחד האנשים שאחראי לבדוק את כל המכשירים שנכנסים לחברה הסלולרית לפי שיווק והוא ציין כמה באגים שיש במכשיר בעיקר שקשורות לעברית, אני מניח שזה סתם משהו זניח שיסודר בגרסאות המלאות של המכשיר\התוכנה.

לעומת זאת, בגלקסי אס 3.

לסמסונג יש חומרה הרבה יותר איכותית משל HTC, מעבד, מעבד גרפי, טכנולוגיית מסך וכד'.

פה סמסונג גם הכניסו את כל הדברים שלי אישית חשובים כמו שציינתי בהתחלה, כפתור בית, סוללה שניתן להוציא, חריץ כ"ז וכד'...

לגלקסי אס 1,2 לא היו בעיות שהם "מאפיין מכשיר" כלומר איזה תקלה שאין מה לעשות, תוכנה לא תשנה את זה, איזה תקלה ייחודית למכשיר, אני רוצה להאמין שגם ב3 לא נצפה לדבר כזה.

מכל המפרט שראיתי בין הגלקסי 3 לHTC ONE X\S, המפרט של סמסונג הרשים אותי הרבה יותר.

עכשיו לתוכנה עצמה,

כן הסנס הוא ממשק יותר טוב מה TW, תלוי למי אבל ברמת העיקר הסנס הרבה יותר איכותי מבחינת מה שהוא מציע ונותן.

בגרסה החדשה של סמסונג רואים שהם באמת שיפרו את ה TW שלהם בגלקסי 3, הוסיפו s voice, s beam וכד' לתוכנה שלהם.

בנוסף אל תשכח שעם ממשק כבד כמו של הסנס הוא טוחן סוללה יותר.

אבל כל זה פחות קריטי לי, ואני חושב שצריך להיות גם פחות קריטי לכולם למי שרוצה לקנות מכשיר אנדוריד.

למה? כי זה אנדרויד, זאת מערכת פתוחה, אפשר לשנות שם ה-כ-ל.

השאלה היא איפה יותר קל ונוח לעשות את זה.

בכל מכשיר גלקסי אופן ה"פריצה" הוא מאוד קל ומהיר. וכל מי שהיה\שיש לו גלקסי יכול להסכים.

לעומת זאת בHTC, בשביל לבצע את אותה הפעולה, לפרוץ את הבוטלודר, לעשות רוט יכול להיות תהליך מסובך יותר, ארוך יותר.

ולי באופן אישי מאוד חשוב הדברים האלו כי אני לא מתכנן להשתמש בממשק סטוק של סמסונג, בעיקר שיש בחוץ ממשקים הרבה יותר טובים ונוחים.

בנוסף לכל המודינג\מודים שניתן להתקין דרך הריקברי.

ובוא נחכה גם לרגע שיוציאו רומים של AOSP לגלקסי 3 ואז בכלל.

פורסם

Orong עזוב את הדברים שהיו בינינו ותתרכז בנושא, אין לי שום דבר נגדיך אישית פשוט כבר נתקלתי שהרבה אנשים שלא חושבים עד הסוף.

פורסם

כמו ש-viper83 ציין, כדי לתת לך המלצה על מכשיר אנחנו נצטרך לדעת מהם שימושיך ומהו תקציבך. אל תשכח שלא תמיד צריך לקנות את המכשיר הכי הכי בעולם, אם אתה לא צריך אותו.

הבחור בסך הכל שאל איזה מכשיר יותר טוב, בלי קשר למחיר שלו.

למה אתם מתעקשים להפוך את הדיון הזה לדיון "כדאיות" בהתאם לאיזשהו "תקציב מוגדר", ולכפות עליו שאלה שהוא בכלל לא שאל?

נ.ב.

עם כל הכבוד ל-SENSE אני לא הייתי מחשיב את זה כיתרון (או חיסרון).

לא חסרים לאנצ'רים צד שלישי שטובים ממנו (ואני אפילו לא מדבר על רומים צד שלישי..), לי יש מכשיר של HTC ואחרי כמה חודשים של שימוש כבר עברתי להשתמש ב-Go Launcher שנותן לי הרבה הרבה יותר ממה שקיבלתי מה-SENSE. שוב, עם כל הכבוד.

פורסם

^

צודק אבל אתה כנראה שוכח שסנס זה לא רק לאנצ'ר.

יש פיצרים בסנס שלא תקבל רק מהחלפת לאנצ'ר.

פורסם

הבחור בסך הכל שאל איזה מכשיר יותר טוב, בלי קשר למחיר שלו.

למה אתם מתעקשים להפוך את הדיון הזה לדיון "כדאיות" בהתאם לאיזשהו "תקציב מוגדר", ולכפות עליו שאלה שהוא בכלל לא שאל?

כי אין מככשיר הכי טוב באופן אולטימטיבי ומוחלט. אם הוא מחפש לקנות מכשיר- צריך להתאים לו מכשיר על פי דרישותיו. אם זו שאלה תיאורטית לגבי ביצועים- הוא קיבל תשובה בהמשך ההודעה.

פורסם

כי אין מככשיר הכי טוב באופן אולטימטיבי ומוחלט.

בטח שיש. הגלקסי 3 הוא המכשיר הטוב ביותר באופן מוחלט.

ברור שיש עניין של העדפה אישית ואם מישהו יחליט שהוא למשל גדול לו מדי פיזית אז הוא יתפשר על משהו אחר שיתאים לו יותר, אבל זה לא ישנה את העובדה שהוא עדיין המכשיר הטוב ביותר, טכנית.

אם הוא מחפש לקנות מכשיר- צריך להתאים לו מכשיר על פי דרישותיו.

אבל מי אמר שהוא מחפש לקנות מכשיר בכלל?

פורום אינטרנטי זה לא מקום שמיועד רק לאנשים שמחפשים לקנות. זה מיועד בעיקר לאנשים שפשוט רוצים לדבר על נושאים שהם מתעניינים בהם.

^

צודק אבל אתה כנראה שוכח שסנס זה לא רק לאנצ'ר.

יש פיצרים בסנס שלא תקבל רק מהחלפת לאנצ'ר.

כמו מה, כמו "facebook for htc sense" שהוא כלכך גרוע שמבין כל עשרות (!) האופציות הקיימות באנדרואיד ושמתיימרות לעשות את הדברים האלה, הוא ממוקם לדעתי בתחתית של התחתית? או כמו הפונקציה שלכאורה "מצלצלת חזק יותר" כשהמכשיר בכיס, אבל בפועל פשוט סתם זוללת יותר סוללה ובשביל להרגיש מכשיר בכיס במילא עדיף פשוט להפעיל רטט...?

אני משתמש היום ב-CM7 ואין שום דבר מ-sense שאני מתגעגע אליו, פשוט מהסיבה הפשוטה שיש לי אלטרנטיבות להכל, וטוב יותר.. וזה לא שיש לי יותר מדי דברים רעים להגיד על סנס, זה פשוט שיש אופציות הרבה יותר טובות ממנו ושזמינות על כל המכשירים בעולם ולא רק על הספציפיים של HTC. והם עד כדי כך יותר טובים שאשכרה יש לי מכשיר של HTC ואני בכל זאת ויתרתי על הסנס והתקנתי מערכת אחרת.

פורסם
  • מחבר

חברים הזמנתי HTC ONE X מהאתר CLOVE.

החלטתי שהוא פשוט יותר יפה חיצונית והמצלמה שלו יותר טובה (מאוד חשוב לי)

מעבר לזה כל השאר פחות או יותר אותו הדבר עם יתרונות מינוריים לפה ולשם.

והעבודה שלכל העולם גם ככה כבר יהיה גלקסי 3 מוריד לי קצת (כל אחד ומה שעושה לו את זה אה?)

מקווה שיגיע מהר :)

פורסם

בטח שיש. הגלקסי 3 הוא המכשיר הטוב ביותר באופן מוחלט.

זה כבר תלוי בפירוש של המילה 'טוב'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים