עבור לתוכן

Samsung Galaxy S3 vs HTC ONE X - האם מוקדם מדי לשאול?

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

אני מתלבט מה לקנות אני כבר על קוצים מה שנקרא.

אבל מפחד לקנות טלפון שפחות אהיה מרוצה ממנו ביחס לשני.

אז זאת ההתלבטות שלי HTC ONE X או הגלקסי החדש.

השאלה היא מה כדאי?

או שאולי מוקדם מדי לדעתי בקשר לגלקסי וצריך לתת לו עוד זמן בשביל ההשוואה...

לעוזרים תודה :)

• תגובות 49
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין לאף אחד עדיין מושג מתי הוא יגיע לארץ וכמה הוא יעלה ואני בספק אם פרטים אלו יתבהרו בחודשיים הקרובים, אם דחוף לך תפרט מה אתה מחפש ויעזרו לך.

פורסם
  • מחבר

אין לאף אחד עדיין מושג מתי הוא יגיע לארץ וכמה הוא יעלה ואני בספק אם פרטים אלו יתבהרו בחודשיים הקרובים, אם דחוף לך תפרט מה אתה מחפש ויעזרו לך.

פחות אכפת לי מתי הוא יגיע לארץ וכמה הוא יעלה.

אני מוכן לחכות ואני מוכן להשקיע כסף... יקר אני בטוח שהוא יהיה אבל הוא לא יגיע ל4 אלף אבל כרגע זה גם לא רלוונטי כי אני יכול להשיג מארה"ב.

העניין הוא שמבחינה תפעולית טכנית ובכלל... כללית. איזה טלפון נחשב לטוב ואיכותי יותר?

ושוב אם זה מוקדם מדי לדעת, אחכה.

פורסם

עוד לפני בנצמארקים ושטויות כאלה זה ענין של העדפה,

הHTC מציע את ממשק הSENSE היחודי שלו שבינתיים מקבל רק מילים טובות אך הSIII מציע אפשרות להרחבת MICRO SD.

אלה הדברים היחידים ששונם בעיני, כל השאר כל ממשקי הדיבור והשטויות האלה של סמסונג יקחו המון זמן עד שיגיעו לשפה שלנו ועד שהם יגיעו יהיו כבר חלופות טובות יותר.

פורסם
  • מחבר

עוד לפני בנצמארקים ושטויות כאלה זה ענין של העדפה,

הHTC מציע את ממשק הSENSE היחודי שלו שבינתיים מקבל רק מילים טובות אך הSIII מציע אפשרות להרחבת MICRO SD.

אלה הדברים היחידים ששונם בעיני, כל השאר כל ממשקי הדיבור והשטויות האלה של סמסונג יקחו המון זמן עד שיגיעו לשפה שלנו ועד שהם יגיעו יהיו כבר חלופות טובות יותר.

אתה יכול לתת לי קצת פרטים על הSENSE מה זה בדיוק ומה זה עושה?

ולגבי הMICRO SD מה זה עושה?

ומה לגבי ההבדל של האיכות מסך של שניהם?

ואיכות המצלמה?

יש איזה יתרון לאחד מהם?

פורסם

הsense הוא ממשק המשתמש, מה הוא עושה? הוא ההופך את הנגיעות שלך לפעולות בטלפון...

microsd זה סוג של כרטיס זיכרון נזה נותן לך את האפשרות להרחיב את זיכרון המכשיר בזול.

המסך של הסמסונג יותר גדול ושניהם טובים.

הסמסונג הרבה יותר חדש והחומרה שלו טובה יותר ברוב הבדיקות ממה שאפשר לראות כרגע.

פורסם

המסך של הסמסונג מציע 0.1 אינצ' יותר , יתרון גדול זה לא,יש כאלה שאפילו יגידו שזה חיסרון.

שתי המכשירים מציעים מעבד מרובע ליבות שלא רחוקים בביצועים אחד מהשני (עם יתרון לסמסונג) אבל תזכור תעובדה שלשימושים של היום מכשירים עם מעבד חד ליבה רץ טוב אז אין שום יתרון ממשי לאחד מהמכשירים.

גם תזכור שהHTC יצא רק לפני חודש ככה שהוא לא בדיוק "ישן" .

פורסם
  • מחבר

אז אני באמת מבולבל... אז לקחת HTC ONE X או לחכות לגלקסי החדש? :|

פורסם

עוד פעם אני רואה אנשים שעושים את השגיאה הגדולה! קופצים בראש. קודם כל ישר אמרים "אני רוצה" בלי לפרט איזה דרישות יש להם מהמכשיר וכמה הם מוכנים לשלם על הדרישות האלה. לפותח הפוסט, אני מבין ממה שרשמתה שאתה לא סגור על הדברים וזאת משום שאין לך ידע מספיק לא על המכשירים ולא על מה הדרישות שלך, אני מציעה לך לעצור שנייה ולבדוק מה הם הצרכים שלך ומה מציעה כל מכשיר וזה לפני שאתה זורק סכום כסף עצום . :pissed:

פורסם
  • מחבר

עוד פעם אני רואה אנשים שעושים את השגיאה הגדולה! קופצים בראש. קודם כל ישר אמרים "אני רוצה" בלי לפרט איזה דרישות יש להם מהמכשיר וכמה הם מוכנים לשלם על הדרישות האלה. לפותח הפוסט, אני מבין ממה שרשמתה שאתה לא סגור על הדברים וזאת משום שאין לך ידע מספיק לא על המכשירים ולא על מה הדרישות שלך, אני מציעה לך לעצור שנייה ולבדוק מה הם הצרכים שלך ומה מציעה כל מכשיר וזה לפני שאתה זורק סכום כסף עצום . :pissed:

א. את לא צריכה להתעצבן כפרה הכל טוב. :)

ב. אל תדאגי לי אני בסדר אני יודע שאני רוצה אחד מהם - השאלה מי יותר טוב ומה יותר כדאי כי שניהם מציעים כמעט אותו הדבר. אז מה את אומרת וייפר החמודה מה לקנות? HTC או גלקסי?

פורסם

אין מושג איך אתה מגיעה למסקנה שאני נקבה!

לא משנה, בגדול לפי מבחני ביצועים SGS2 יותר טוב מ ONE אבל לפי דעתי זה די זניח, ויותר חשוב לבדוק את החוויה שהם מספקים מעבר לחומרה.

החומרה בסמארטפונים היום היא די שולית כי כולם לרוב די דומים.

פורסם
  • מחבר

אין מושג איך אתה מגיעה למסקנה שאני נקבה!

לא משנה, בגדול לפי מבחני ביצועים SGS2 יותר טוב מ ONE אבל לפי דעתי זה די זניח, ויותר חשוב לבדוק את החוויה שהם מספקים מעבר לחומרה.

החומרה בסמארטפונים היום היא די שולית כי כולם לרוב די דומים.

אז ללכת על הONE X ?

פורסם

וואי, אתה עקשן :bash: . חכה עד שיהיו יותר ביקרות על SGS3, אבל עם אתה ממש חייב לך על ONE וזהו.

פורסם
  • מחבר

וואי, אתה עקשן :bash: . חכה עד שיהיו יותר ביקרות על SGS3, אבל עם אתה ממש חייב לך על ONE וזהו.

:bash:

פורסם
  • מחבר

המסך של הסמסונג מציע 0.1 אינצ' יותר , יתרון גדול זה לא,יש כאלה שאפילו יגידו שזה חיסרון.

שתי המכשירים מציעים מעבד מרובע ליבות שלא רחוקים בביצועים אחד מהשני (עם יתרון לסמסונג) אבל תזכור תעובדה שלשימושים של היום מכשירים עם מעבד חד ליבה רץ טוב אז אין שום יתרון ממשי לאחד מהמכשירים.

גם תזכור שהHTC יצא רק לפני חודש ככה שהוא לא בדיוק "ישן" .

נחכה לעוד תגובות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים