עבור לתוכן

הייתם קונים RAZR חדש (אחריות לשנה) ב1700 ? +3 שאלות לגביו .

Featured Replies

פורסם

יש לי הזדמנות (כנראה רק השבוע) לקנות את הראזר (דרך מישהו באורנ'ג) חדש , ב1700 (אחריות חיון לשנה)

ראיתי אותו היום אצל חבר נראה נחמד ביותר !!! בדקתי קצת באינטרנט השוואה ל GS2 (ברשותי GS1) ואין ממש הבדל רציני בינהם

השאלה העיקרית שלי אילו הדברים שלא הצלחתי לברר

איך הבטריה בייחס לGS2 בפועל (על הנייר זה לא מדד ...) ?

איך ה GPS ? כי בגלקסי 2 הוא יותר ממצויין !

ואיך איכות המצלמה ?

תודה !

:xyxthumbs:

פורסם

לי יש אותו מהעבודה המצלמה קצת כחולה אבל באור יום היא בסדר. היתרון העיקרי על sgs2 הוא המיקרפונים שמבטלים רעש מצוין.

החסרונות הם שאי אפשר להחליף סוללה, ה USB otg לא מספק מטח החוצה אז צריך בלגן שלם בשביל לחבר התקני USB , אני חושב שהוא גם פחות נוח ביד. מבחינת תמיכה בהתקנים חיצוניים יש כמעט הכל גם ב bt . מבחינת ביצועים הוא די מהיר. אני מריץ עליו andosbox חלק על 10000 אולי אפשר יותר.

הסוללה שלי מחזיקה יום בלי בעיות אבל יש לי מטען באוטו ואני בקושי מדבר. לאשתי יש אותו טלפון והיא חוזרת איתו מהעבודה על30 בערך והיא עובדת עד 4 היא גם לא הכי מקפידה לטעון אותו. בזמן האחרון הייאט מעדיפה מטען נייד (סוללה הגדול ) כי היא יכולה ככה לקחת אותו ממקום למקום.

החיבורים בחלק העליון של הטלפון בניגוד לאחרים . כיסויים ומגני מסך אפשר לקנות ב Ebay בזול אבל אין מבחר של דברים לטלפון כמו לגלקסי 2 .יש דברים של מוטורולה אבל הם יקרים.

אני הייתי מעדיף גלקסי 2 אבל לא נתנו לנו אחת האופציה. הטלפון גם מתרסק לפעמים פעם בשבועיים בערך לא זוכר הוא לא נתקע הרבה וכשהוא כן לוחצים על 3 כפתורים והוא עושה reset .מגיע עם Swype שה שד תמשתי בו לכתוב את התגובה בזמן שהילדה נרדמת

פורסם
  • מחבר

איך ה GPS ? ...

פורסם

זה agps אני יכול לקבל מיקום גם בחניון תת קרקעי. תומך גם ב glonas אם אני זוכר נכון.

לא היו לי בעיות עם GPS חוץ מ באג ב waze שתיקנו מזמן .

יש לך אלטרנטיבות? מבחינת מצלמה היא סבירה אבל לא ממש תחליף ל מצלמה יעודית. יש בשואת מצלמות ב gsmarena . אני לא מבין גדול במצלמות אבל במבחן התוצאה ההתרשמות שלי מעורבת כי יש לפעמים גרעון בתנאי אור גרועים אבל אני שונא פלאש וזה יכול להסביר את זה. אפשר לקבל בטח הדגמה אצל המפעיל ואז תוכל לבדוק דברים

פורסם

^^

A-GPS (ראשי תיבות של Assisted GPS) היא טכנולוגייה שמאפשרת שימוש באנטנות סלולריות כדי לשפר את ביצועיו של ה-GPS הרגיל. זה לא תחליף ל-GPS, אלא טכנולוגייה שעוזרת לו לקבל פיקס מהיר יותר. הטכנולוגייה יעילה במיוחד באיזורים עירוניים צפופים, בהם לוויניי ה-GPS מתקשים לתפקד עקב הפרעות רבות מהביניינים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים