עבור לתוכן

Transformer pad 300 - מישהו מתכנן עליו?

Featured Replies

פורסם

אני שלחתי לינקים לגיסי, כי הוא מתעניין בטאבלטים לאחרונה....

אחרי סקר לא קטן באינטרנט- הנה 2 לינקים מעניינים

http://www.amazon.com/gp/product/B007P4YAPK/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=andandme-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B007P4YAPK

באמאזון [ובהתאם למחיר הרשמי] מחירו 400$

ועכשיו גם יש שם לא מעט ביקורות, מיד נציץ :D

והנה ביקורת של האתר הידוע ENGADGET

http://www.engadget.com/2012/04/22/asus-transformer-pad-tf300-review/

לא יודע מה אתכם, זה אומנם צפוי אבל תוספת של 150$ [בערך] למחיר באדיבות באג... שילכו לה***ן... זה מרגיז אותי אפילו אם אני לא קונה. זה בערך 37% יותר- למה? ממש מרגיז. ועוד מצפים שאנשים לא ינסו לפלח כאלה דברים בנתב"ג.

בחו"ל החליטו שהמחיר יתחרה ויתן פייט לIPAD ולGALAXY ולשאר- בארץ מחליטים שהם חכמים יותר ומקפיצים את המחיר... :bash::s07::pissed:

לילה טוף :P

נ.ב.

למיטב זכרוני- גרסת ה16GB אמורה לעלות 20$ פחות- ככה שאין סיבה בעולם להתקמצן אלא אם ממש לחוצים בכסף... באג בטח לא יטרחו למכור גרסה זו- כי הם רוצים רק להרויח ולא יציעו הנחה מסוימת כי הם חא*ות, תודה :)

פורסם

הרווח של באג אחרי שאתה מוסיף מע"מ ועלויות משלוח הוא 200 ש"ח. זה לא כל כך נורא..

פורסם

העניין שבAMAZON הם מוכרים ברווח אחרת לא היו מוכרים אז באג קונים את זה ישירות ומוכרים ברווח משמעותית גדול יותר.

לזה הוא התכוון אני מאמין

פורסם

העניין שבAMAZON הם מוכרים ברווח אחרת לא היו מוכרים אז באג קונים את זה ישירות ומוכרים ברווח משמעותית גדול יותר.

לזה הוא התכוון אני מאמין

+1

shay1098 - אתה רוצה להגיד לי שמתוך 150$ 97 הולכים למע"מ ומשלוח?

לא נראה.

אני יודע שאתה מבין הרבה יותר ממני בתחום, אבל נו באמת- לא נראה לי ש[וארשום מספרים בצורה גסה לצורך העניין] מתוך 150$ הפרש במחיר- 100 לעלויות משלוח- שמן הסתם הם מזמינים בכמות ומהיצרן!! ורק 50$ רווח?

זו פשוט חזירות לשמה כמו בהרבה מוצרים אחרים בארץ- ואותי זה מרגיז :\

וכמו שציין מעלי- מן הסתם גם אמזון מרויחה מהמחיר בו מוכרת- הם לא רוכשים ומוכרים באותו מחיר עלות...

יום יבוא ו . . . .

בכל אופן- כיף שיש עוד מתחרים ראויים בתחום הטאבלטים- רק באסה שלא מאפשרים לכולם כאן "להשתתף בחגיגה" מאחר והחנויות רוצות רק למצוץ את כספנו...

בוקר טובבבב :)

פורסם

אני בהחלט מסכים ומודע לכך שהם עושים רווח נאה. אני פשוט אומר שהוא לך כל כך נוראי... גם בואו לא נשכח שזוהי הזמנה מוקדמת, שפעמים רבות עולה יותר מהמחיר לאחריה.

עוד דבר שעלול לייקר את הסיפור הוא רווח ליבואן, השאלה היא רק האם באג מייבאת בעצמה או קונה דרך יבואנית אחרת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים