עבור לתוכן

GALAXY NOTE - מאוד זול בחו"ל שאלות רק לגבי המע"מ ומי שהתנסה בקניה מחו"ל.. ?

Featured Replies

פורסם

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Samsung+Galaxy+Note&_sacat=See-All-Categories

חבר ואני מעוניינים להשתדרג קצת לכן החלטנו על ה GN ומכיוון שאני רואה שהמחיר בחו"ל הוא מצויין (בארץ 2800) ומכיוון שאביו עובד שגרירות (משמע לא נשלם מכס)

אני שואל כאן כמה זה בעצם יעלה לי בסופו של דבר המוצר ? איך זה עובד מהבחינה של מכס+מע"מ ? ששוב ..מכס לא נשלם אז אפשר להוריד את זה כבר מעכשיו , האם עדיין ישתלם להזמין מEBAY ארצה ?

תודה

פורסם

בבקשה תערוך את הכותרת למשהו קצת יותר רגוע ופורמאלי, אין צורך לצעוק. תודה.

בגדול צריך לשלם על טלפונים סלולריים 33% מערך המוצר (כולל המשלוח) - 16% מע"מ, 17% מכס (יותר נכון מס קנייה) אם אתה לא משלם מע"מ- אתה צרך לשלם 17& מערך המוצר (כולל המשלוח).

אם זה משתלם או לא- תשווה לבד.

אני ממליץ דווקא להימנע מקנייה מאיביי, במקרה ומשהו קרה (חו"ח) ואתה צריך לממש אחריות- לאיביי אין לך מה לפנות. ממולץ להזמין מ- www.clove.co.uk או מ- www.handtec.co.uk , שתי חנויות בריטיות מצויינות, שכמובן שולחות לארץ.

אם אתה מזמין במשלוח הרגיל והפשוט ביותר, החבילה לאו דווקא תיעצר במכס, ויש סיכויי שלא תצטרכו לשלם כלום מלבד מחיר המוצר עצמו. בכל משלוח אחר (אקספרס, Priority, DHL, UPS, FEDEX וכדומה) החבילה בטוח תיעצר.

פורסם
  • מחבר

אבל יש פה משהו שכנראה לא משתלם עדיין למרות שהרוב לא נעצרים במכס ....אם כך כולם היו מזמינים משם ולא מחנויות בארץ ...

השאלה שלי האם אני משלם את ה VAT שרשום ב"אותיות קטנות" ?

כמו פה לדוגמא :

http://www.clove.co.uk/samsung-galaxy-note-white

פורסם

לא, הם לא אמורים לחייב אותך במע"מ המקומי שלהם.

אולם סיכוי לא רע שהמכשיר יעצר ותדרש לשלם מע"מ + מס קנייה.

פורסם
  • מחבר

אז VAT זה תשלום רק למי שקונה מאותה המדינה עצמה ? כמו למשל שחברי מניויורק הזמין לי אליו הביתה מצלמה ושילמתי בזמנו את ה VAT ?

(כאשר הגיע ארצה הביא לי אותה)

אם מדובר כמו פה בהזמנה מחו"ל אליי , אז אינני משלם את ה VAT ?

כי זה חשוב ! הבדל עצום במחיר

ולמה אגב משלמים מכס ? הבנתי שעל סלולאר\מוצרי מחשב עד 200 דולר הורידו את זה ככה שנשאר רק ה 17% בעצם מהמוצר

פורסם

הבנת נכון. ברגע שתגדיר את יעד המשלוח מחוץ לאנגליה, תראה שהוא לא יחייב אותך במע"מ המקומי.

המיסים על טלפון סלולרי בארץ הם מס קנייה + מע"מ, לא מכס שהוא מס אחר.

על סלולרי אם כך המיסים נשארו כ-33 אחוז.

מסריח, אבל זה מה יש.

פורסם

ולפי דעתך מה הסיכוי באחוזים שאם אני מזמין מכשיר משם הוא יתפס ?

פורסם

50/50

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים