עבור לתוכן

בחירת חבילת גלישה ל-IPAD

Featured Replies

פורסם

הי,

אני אמור לקבל את האייפד החדש בימים הקרובים וכחלק מזה אני רוצה לבחור חבילת גלישה מתאימה עבורי.

עברתי בין החברות כדי להבין מה המחירים והתנאים, אבל דבר אחד עדיין קשה לי להבין...

ניתוק זיקה - אני לא קונה את הטאבלט דרך חברת הסלולאר מה זה אומר מבחינתי?

לדוגמה חבילות בחברת סלקום:

http://www.cellcom.co.il/shop/readers/apple/ipad/pages/default.aspx

אם נסתכל על חבילת הגלישה של ה-3G. האם אני אצטרך לשלם 129 ש"ח לחודש או שאני אמור לשלם פחות בגלל הסעיף שלהם של "החזר חודשי כנגד חבילת גלישה".

מישהו יכול לעזור לי להבין?

תודה מראש.

דוד

פורסם

במקרה של טבלטים, להבדיל מטלפונים סלולרים, ניתוק זיקה אינו תקף.

ההחזרים נכנסים רק במידה ורכשת את המכשיר מהחברה עצמה ביחד עם חבילת הגלישה.

בנוגע לחבילות של סלקום, הבנתי שהם השיקו מקבילה ל lte שמספקת מהירות של 25 מגה לאייפד החדש. עוד לא יצא לי לבחון את הנושא, אבל מישהו בעבודה שלי הצטרף לחבילה החדשה (ללא הגבלה) ויביא לי מחר לבדוק את המכשיר ואת המהירות לעומק.

אעדכן מחר.

פורסם

מה שאמרת אינו מדויק.

אם חברת סלולר מציעה תכנית עם החזרים עבור הטאבלט, היא מחויבת לתת את ההחזרים גם בעבור מי שרוכש מבחוץ - זה לשון החוק.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

משיחה שלי עם נציגי סלקום ניתוק זיקה אכן תקף לטבלטים אם התוכנית כוללת בתוכה החזרים.

לדוגמה, במסלולים שציינתי מקבלים את ההחזרים אחרי ניתוק זיקה.

נ.ב

לקחתי בינתיים חבילת גלישה של אורנג' בעיקר בגלל שקיבלתי שם את המיקרו סים בחינם.

במידה והמהירות של 25 מגה שסלקום טוענים לה באייפד החדש היא אכן כך ושמים לב להבדל אשמח לדעת על כך.

פורסם

שיחקתי קצת באייפד החדש עם חבילת הגלישה החדשה של סלקום ואני חייב לציין לטובה את מהירות הגלישה.

מבדיקות שערכתי מהירות הגלישה נעה בין 10 ל-25 מגה, בהתאם לעומס האזורי ורמת הקליטה.

אחלה מהירות...לא יודע אם זה שווה את ה 200 שקל בחודש.

פורסם

ב200 שח בחודש ניתן לקבל בחברת פלאפון גלישה ללא הגבלה במהירות 42 MB(לא בטוח כל כך לגבי ההגבלה מבחינת מהירות הגלישה באייפד עצמו) עם כיסוי מירבי.

בעידן שלכולם יש סמרטפון אני לא הייתי רוכש חבילת גלישה נפקדת לאייפד, רק במידה ויש כסף לבזבז...

ניתן להפוך היום כמעט כל סמרטפון לנקודת גישה ולגלוש דרכו במילה כולנו תמיד עם הטלפונים שלנו עלינו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים