עבור לתוכן

מבקש מפרט ב4.5-5K למשחקים וסרטים (כולל מסך, לא כולל ציוד הקיפי)

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין במחשב איכותי למשחקים כמו קוד BF וכו'.

אני לא מבין במפרטים לכן כתבתי שהמקסימום שאני מוכן לשלם הוא 5K, אך הייתי מעדיף לחסוך, אבל אם בשביל מחשב איכותי אני יצטרך לשלם עוד קצת, אז בכיף.

אני מעוניין במסך בנוסף למחשב, אבל בגלל שאני לא מבין כלכך, אז אני לא יודע מה הגודל מסך הרצוי..

המטרה היא להריץ משחקים ברמה גראפית גבוהה מאוד עם FPS גבוה.

לא צריך ציוד הקיפי למעט מסך..

לא מתוכנן OC כי אני לא מבין בזה.

אני מעוניין במערכת הפעלה מובנית כולל הרכבת מחשב (אני חושב שווינדוס 7 הוא המומלץ, אם לא תתקנו אותי)

אין לי חנות ספציפית, אך אני מעוניין שהחנות תהיה אמינה ולא יביאו לי מוצרים בלאי, שאני יצטרך לתקן כל יומיים. (אזור השפלה: נס ציונה, רחובות, ראשון לציון וכו').

בקשות מיוחדות: סליחה על חוסר הנימוס, אבל אני צריך לקנות את המחשב בדחיפות, מכיון שאני צריך לחזור לצבא בימים הקרובים..

ועוד בקשה היא שכמובן יהיה לי מחשב טוב שאני יהנה ממנו לכמה שנים טובות.. :)

תודה רבה לכולם ;)

פורסם

זה הכיוון:

הרכבת מחשב כולל בדיקות

LG IPS231P Pivot IPS LED 23" LCD 5ms, יחידות 1

צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1

Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1

מאוור Cooler Master Hyper TX 3 , יחידות 1

SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 256Bit Dual Fan, יחידות 1

Windows 7 Home Premium OEM 64Bit גרסה עברית, יחידות 1

מארז ThermalTake Soprano RS 200 VJ50001W2Z, יחידות 1

Hec Cougar RS400 400Watt, יחידות 1

Intel Sandy Bridge Core i5 2310 Socket 1155 6MB 2.9Ghz 95W Tray, יחידות 1

Hitachi DeskStar 7K1000.C 500GB HDS721050CLA362 7200RPM 16MB Sata2, יחידות 1

MSI P67S-C43 B3 P67 CHIPSET, יחידות 1

סה"כ מחיר כ:₪5000

מערכת ההפעלה מכבידה פה למדי על התקציב, ובכל זאת ניתן לקבל מערכת חזקה וטובה מאד לגיימינג.

פורסם

לדעתי כדאי לך לקנות הארד דיסק של 1 טרה - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=3350

זאת תוספת של 111 שקלים, ולהוריד סטיק אחד של RAM. כשיהיה לך את הכסף תוכל לשדרג את המחשב בעוד 4GB.

חבל עכשיו לא לקנות את ה-1 טרה.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני יקח גם את הTB וגם את ה8GB ראם, אבל לא עדיף לי את המסך של DELL? כי שמעתי שהוא מאוד מומלץ..

ולגבי המעבד, המעבד הזה הוא מעבד טוב או שעדיף ללכת על יותר טובים?? (יש לי כסף, אני פשוט תמני קמצן :), אבל בשביל מחשב מצויין אני מוכן לשים עוד כמה שקלים)

ומאיזה חנות לקנות??

פורסם
  • מחבר

סליחה על הדאבל פוסט, אבל כשבדקתי את המפרט שנתת לי בIVORY חוץ מהכרטיס מסך וההארד דיסק לא ראיתי שם שום חלק מהמפרט באתר שלהם.. אז אני לא מבין איך אני אמור לקנות את המחשב שהצעת לי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים