עבור לתוכן

איפה ההגיון?

Featured Replies

פורסם

אחרי רפרוף קצת ברחבי האינטרנט הגעתי לכתבה הזאתי :

http://www.mako.co.il/music-news/world/Article-5aa4d107d39f631006.htm

ואני חייב להגיד שאפילו שאני בן אדם פתוח ויכול להבין את הדעות של השמאלנים (למרות שאני לא מסכים איתם) אני עדיין לא מבין מה הרעיון שלהם בלעשות את זה? הופעה של רד הוט צ'ילי פפרס הינה דבר נפלא ואני מתאר לעצמי שגם מבין יפי הנפש והמתיימרים להיות פרו פלסטינים יש כאלה שמקשיבים לרד הוט, אז למה לפגוע בכל כך הרבה אנשים במטרה לעשות משהו שמטריד כל כך מעט(נושא חשוב אך הוא לא בראשם של כל תושבי ישראל)?

אני חושב שזה פשוט עבירת גבול וזה כבר סתם הצקה לאזרחים שחיים פה ולא עשו שום דבר רע.

הכוונה של פתיחת הפוסט הזה זה בשביל שאני יוכל להבין תהצדקה של שילוב תרבות הפנאי והפוליטיקה.

אז אם מישהו יכול להסביר לי מה הרעיון אני ישמח לשמוע תדעות שלכם.

פורסם

למען השם, מה מפריע להם? גם לקיצוניים וההזויים ביותר, ההופעה תהיה בתל אביב. לא מזרח ירושלים, לא מגרון ולא אריאל. תל אביב.

אלה פשוט גיס חמישי שמנותקים מהמציאות. בחיי, שיעלו על מטוס ולא יחזרו לכאן אם כ"כ לא טוב להם...

פורסם

מצחיק אותי שבכל פעם שאני קורא על שמאלני קיצוני מפגר זה בדרך כלל מישהו ממדינה אחרת בכלל (תל-אביב). אני בטוח שהיא גם תומכת בסודנים...אבל זה לנושא אחר

מעניין לאן כל אותם אנשים ילכו במידה ומדינת ישראל פתאום ״תקרוס״ ובמקומה תקום מדינה איסלמית? הם באמת חושבים שבני דודינו יקבלו אותם ???

פשוט פסולת אנושית, אין לי תיאור אחר.

פורסם

אלה לא אנשים שאכפת להם באמת ממישהו או מהעתיד שלהם או של כל אחד אחר, אלה אנשים שמונעים מאמוציות עכשיויות ואידיאולוגיות מופרכות ולכן גם בנאדם נורמטיבי לא ימצא שום דבר הגיוני במעשים שלהם, כמו שלא ימצא הגיון במי שרצח, גנב, אנס וכו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים