פורסם 2012 באפריל 2613 שנים יש לי גלקסי נקסוס וכבר מדברים על זה ש4.0.5 יוצא, אבל אני עדיין תקוע ב4.0.2 ולא מקבל את העדכונים שאמורים לתקן מלא בעיות מעצבנות כמו הפוקוס של המצלמה, חיי סוללה וסיבוב של המסך.ניסיתי למחוק את הנתונים בGOOGLE SERVICE FRAMEWORK ולעדכן איזה 20 פעם ולא קרה כלום.יש איזה דרך לעשות את זה בלי ROOT? (הטלפון הוא YAKJUXW)
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים גש לXDA וחפש בפורומים שלהם קובץ עדכון נקי. שים אותו לטלפון, גש לריקוברי ותגיד לו לעדכן. אני לא יודע איך עושים את זה טכנית בגלקסי נקסוס (בנקסוס S זה די פשוט), אבל הפעולה אמורה להיות די פשוטה.
פורסם 2012 באפריל 2713 שנים יש לך במקרה אופציה לשים עברית מלאה בכל התפריטים? אם כן אז כנראה יש לך את הגירסה של סמסונג ולא של גוגל...תיגש לת'רד אחר שהגבתי ותוכל ללמוד משם את מה שתצטרך...בהצלחה
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים יש המון גירסאות של סמסונג ברוב המדינות זאת לא גירסה של גוגל...(זהה כמעט לגמרי מלבד הרדיו ותרגומים נוספים בחלק מהמדינות)YAKJUXW שיש לפותח הת'רד זאת גירסה של סמסונג
פורסם 2012 במאי 213 שנים אם אני לא טועה גרסאות סמסונג או גוגל לאותו מכשיר קיימות רק ל NEXUS.כי לSGS גרסא רשמית של ICS יש TW של סמסונג.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.