פורסם 2012 באפריל 2613 שנים קניתי גלאקסי 2 מחנות פרטית עם ics אבל אין בו עברית (גם לא מקלדת).השאלה שלי היא האם יש ics עם עברית (לפחות רק עם מקלדת בעברית)? אם לא אז מתי יהיה, אם בכלל?הכוונה שלי היא על אנדרואיד מקורי
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים ב-ICS יש תמיכה מובנית בעברית ויישור לימין, רק התפריטים באנגלית. מקלדת עברית אפשר להוריד מה-Play Store, יש את Anysoftkeyboard שהיא חינמית ויש מקלדות נוספות, חלק חינמיות וחלק בתשלום.
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים זה אומר שיש פונטים בעברית, את המקלדת כאמור אתה עדיין צריך להוריד מה-Play Store.
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים מחבר התקנתי והגדרתי אותה בהגדרות של הטלפון כ Default אך עדיין אין לי עברית כשאני מנסה לכתוב..Anysoftkeyboard
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים תוריד את החבילה לעברית של Anysoftkeyboard (התקנה נוספת מלבד המקלדת עצמה), זה נמצא גם ב-Play Store.
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים מחבר אכן פלאפון מעולה!יש לי עוד שאלה אחת.. יש חבילת שפה עברית למקלדת של סמסונג/ מקלדת עם עברית של סמסונג?
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים עד כמה שידוע לי, אין. אם אתה לא מרוצה מה-Anysoftkeyboard, יש מספיק אלטרנטיבות אחרות.אני משתמשת ב-AI Type Keyboard ומאוד מרוצה ממנה (בגרסה בתשלום אך יש לה גם גרסה חינמית). כמו כן אתה יכול לנסות את Multiling. בקיצור יש עוד המון אפשרויות, רק צריך לחפש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.