עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי פלאפון

Featured Replies

פורסם

האם כדאי לי לקנות פלאפון? תאמינו או לא אבל אין לי פאלאפון עד עכשיו בגלל שאני מפחד מהקרינה והדברים האלה כל הדיבורים על סרטן המוח חס וחלילה ושהקרינה הורסת תאים במוח מפחידה מאוד ואני עד עכשיו מתלבט אבל עכשיו אני רוצה פאלפון חדש מאוד צבעוני והכול שמעתי שיש פחות קרינה בפלאפונים החדשים האם זה נכון? והאם היא עדיין מסוכנת? אני לא רוצה לגמור סנילי :P וזה נכון שגם אם הפלאפון מוצמד לגוף למשל בכיס הקרינה עדיין משפיעה כי הפלא מסתנכרן עם המרכזיה כל כמה דקות? גם לא בזמן שיחה?

תודה לעוזרים

פורסם

אני לא מבין כלום לגבי קרינה...אז אם אתה רוצה פלאפון שממש אהבתי ואני ממליץ זה הנוקיה3300

ניגון mp3, הצגת תמונות ,סרטונים בקיצור פלאפון ממש נחמד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אבל מה שמטריד אותי זה העניין של הקרינה אז כבר נדבר על הפלאפון :P

פורסם
  • מחבר

אממ תודה כתוב שמה שהקרינה של הפאלפון לא מזיקה אבל זה לא נכון כי עובדה שיש מלא מחקרים על זה שגילו שמסוכן מאוד כל הקטע הזה של הקרינה אני צריך לדעת יותר בבירור

פורסם

תקח ENGAGE של נוקיה , זה הדבר הכי מגניב שיש עכשיו בתחום הפלאפונים

פורסם

אחי פרוש מהקטע של הקרינה

אני משתמש הרבה זמן בפלאפון והראש עדיין עובד

ואף מחקר עד היום לא הוכיח שום דבר זה רק השערות

קנה לך פלא צבעוני יפה משו בסט ושלום על ישראל

פורסם

לאן הגענו...

ילד, אתה עד עכשיו אכלת בחיים ש'ך כ"כ הרבה קרינה, שהפלאפון זה הדבר האחרון שיהרוג אותך.

המיקרוגל שאימא הכינה לך בו אוכל פלט קרינה, החוטי חשמל ליד הבית ש'ך פולטים קרינה, כל מכשיר חשמלי שיש'ך בבית פולט קרינה, המסך, המחשב שבין הרגליים ש'ך (אהם), ואתה עוד דואג מפלאפון מסכן?

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה לכולם פשוט אמרו שפלאפון פולט קרינה מאוד גבוהה יחסית ובגלל שאתה מצמיד אותו ישר לראש זה מסוכן יותר חוץ מזה אמרו שהקרינהמשפיעה אחרי כמה שנים (הרבה)

פורסם

אמרו שהקרינה משפיעה אחרי כמה שנים (הרבה)

בתור אחד שמשתמש בפלא פון מימיי ה"אלפה" למי שזוכר לא קרה לי שום דבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים