פורסם 2004 בינואר 321 שנים האם כדאי לי לקנות פלאפון? תאמינו או לא אבל אין לי פאלאפון עד עכשיו בגלל שאני מפחד מהקרינה והדברים האלה כל הדיבורים על סרטן המוח חס וחלילה ושהקרינה הורסת תאים במוח מפחידה מאוד ואני עד עכשיו מתלבט אבל עכשיו אני רוצה פאלפון חדש מאוד צבעוני והכול שמעתי שיש פחות קרינה בפלאפונים החדשים האם זה נכון? והאם היא עדיין מסוכנת? אני לא רוצה לגמור סנילי וזה נכון שגם אם הפלאפון מוצמד לגוף למשל בכיס הקרינה עדיין משפיעה כי הפלא מסתנכרן עם המרכזיה כל כמה דקות? גם לא בזמן שיחה? תודה לעוזרים
פורסם 2004 בינואר 321 שנים אני לא מבין כלום לגבי קרינה...אז אם אתה רוצה פלאפון שממש אהבתי ואני ממליץ זה הנוקיה3300ניגון mp3, הצגת תמונות ,סרטונים בקיצור פלאפון ממש נחמד.
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר תודה רבה אבל מה שמטריד אותי זה העניין של הקרינה אז כבר נדבר על הפלאפון
פורסם 2004 בינואר 321 שנים לא ממש קראתי אבל יכול להיות שזה יעזור לך קצת:http://www.infocell.org/customertaknon.htm
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר אממ תודה כתוב שמה שהקרינה של הפאלפון לא מזיקה אבל זה לא נכון כי עובדה שיש מלא מחקרים על זה שגילו שמסוכן מאוד כל הקטע הזה של הקרינה אני צריך לדעת יותר בבירור
פורסם 2004 בינואר 321 שנים אחי פרוש מהקטע של הקרינהאני משתמש הרבה זמן בפלאפון והראש עדיין עובדואף מחקר עד היום לא הוכיח שום דבר זה רק השערותקנה לך פלא צבעוני יפה משו בסט ושלום על ישראל
פורסם 2004 בינואר 321 שנים לאן הגענו...ילד, אתה עד עכשיו אכלת בחיים ש'ך כ"כ הרבה קרינה, שהפלאפון זה הדבר האחרון שיהרוג אותך.המיקרוגל שאימא הכינה לך בו אוכל פלט קרינה, החוטי חשמל ליד הבית ש'ך פולטים קרינה, כל מכשיר חשמלי שיש'ך בבית פולט קרינה, המסך, המחשב שבין הרגליים ש'ך (אהם), ואתה עוד דואג מפלאפון מסכן?
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר אוקיי תודה לכולם פשוט אמרו שפלאפון פולט קרינה מאוד גבוהה יחסית ובגלל שאתה מצמיד אותו ישר לראש זה מסוכן יותר חוץ מזה אמרו שהקרינהמשפיעה אחרי כמה שנים (הרבה)
פורסם 2004 בינואר 321 שנים אמרו שהקרינה משפיעה אחרי כמה שנים (הרבה)בתור אחד שמשתמש בפלא פון מימיי ה"אלפה" למי שזוכר לא קרה לי שום דבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.