עבור לתוכן

בעית הצגת סרט בצג טלויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום! רציתי לדעת אולי מישהו כבר ניתקל בבעיה הזו: נאי מריץ סרט על המחשב, מחבר אותו לטלויזיה, ובעת הצפיה בסרט, רק על מסך המחשב ניתן לראות את הסרט - בצג הטלויזיה, בחלון התכנה לא מוצג הסרט אלא פשוט תצוגה שחורה. מזה אומר ומה עליי לעשות כדי לתקן העניין?

בתודה, חן!

פורסם

ואנחנו אמורים לנחש איזה כרטיס מסך יש לך?

פורסם

חיפוש היה מוצא לך תשובה מזמן

באמת שענו על זה 100 פעם

פורסם
  • מחבר

תהרגו אותי, באמת סליחה ששאלתי...

למה אתה יוצא מתוך נקודת הנחה שלא חיפשתי? חישפתי, המנוע חיפוש של HWZ לא ממש יעיל ולא מצאתי מה שכל כך חיפשתי...

ולכן שאלתי.

כרטיס המסך הוא Sapphire Atlantis Radeon 9600XT.

תודה רבה לכ מי שיטרח לעזור ולענות לעניין :).

פורסם

אתה משתמש באיזה תוכנה חיצונית כדי לראות בטלוויזיה ?

אם לא כדאי לך לנסות את tv tool

פורסם

בתצוגות

איפה שאתה מפעיל את השידור לטלוויזה

יש לך שתי סוגים של שידור

אחד כזה עם ציור של חלונות

ואחד עם ציור של נקודה

אצלך זה בוודאי מסומן עם החלונות

תחליף לנקודה

והכל יהיה בסדר

פורסם
  • מחבר

תודה!

פורסם
  • מחבר

אוקיי, כמו שראיתי בדיונים אחרים הפתרון הוא לאפשר "מצב תאטרון" באפשרויות החפיפה - בכל הכרטיסיות שמתווספות שם עם התקנת דרייברי הכרטיס.

אוקיי, מצב תאטרון לוקח כל וידאו שמוצג, ושם אותו על כל הטלויזיה (גם אם בצג המחשב הוידאו קטן - על הטלויזיה הוא יהיה בתצוגה מלאה). הבעיה - לא רואים את הכתוביות...

ניסיתי את כל האפשרויות האחרות של המאפיינים שם ותצורות התצוגה - ולא עובד :(

ולגבי לחצני העיגול ("נקודה") והחלונות - אני לא ממש יכול לגעת בהם כי הם אל ניתנים לשינוי, וגם בכלל ניתוק חיבור המסך אינו אפשרי... וכשלפעמים כן - מופיעה לי הודעה שנאי חייב להגדיר תצוגה ראשית - הבעיה היא שרק ליד המסך יש את הלחצנים נהכחולים הללו - ליד הטלויזיה אין...

אפאחד לא נתקל במשהו דומה?

פורסם

מישהו אמר לי איך הוא פתר את זה כבר.

ניראה לי שבמקום שמסך הטלוויזיה יהיה העתק של שולחן העבודה הרגיל הוא פשוט השתמש בשולחן עבודה מורחב והגדיל את החלון הזה.

פורסם

תשתמש בBSPLAYER, יש לה אופציה להראות כתוביות גם בטלווזייה

פורסם

למטה בצד ימין

יש לך

"פתור בעיות"

תסמן שם את

" אלץ גילוי טלוויזה"

והכל יהיה בסדר :)

פורסם
  • מחבר

באמת נראה לך שעוד אל עשיתי את זה?

תקרא את כל הדיון - זו לא הבעיה, מזמן אפשרתי את האופציה הזו (הבעיה היא שאני לא כל כך מצליח לראות סרטים באופן נורמלי על צג הTV) ; הבעיה היא שב"מצב תאטרון" מהאפשרויות, תצוגת הוידאו היא על כל צג הTV (לא משנה מה קורה על המסך), ובכל מקרה - אי אפשר להוסיף כתוביות...

בכל מקרה, אני אל מבין למה אין לי פשוט אפשרות להגדיר את הTV כתצוגה ראשית וזהו??? צרפתי תמונה של הלשונית תצוגות - האם הז נורמלי, שאין לי את הלחצנים המגדירים את התצוגה הראשית ליד הTV? ואגב, הלחצנים הכחולים שאתם רואים ליד המסך - אני לא יכול לשנות אותם, הם קבועים...

אגב, אני אחרי עדכון הדרייברים...

פורסם

ואני אומר שוב....

פורסם
  • מחבר

כן שמעתי משהו על זה בהפניות של ATI

רק לא הבנתי - וגם לא הצלחתי לעשות את זה

לא שאני מבין בכלל מזה אומר...

ולגבי הBSP - זה לא עובד, זה עושה לי קבץ' רציני של כל הכתוביות שלא ברורות באפאחת מהתצוגות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים