עבור לתוכן

מחפש המלצה לטאבלט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

לאחי הקטן קונים טאבלט ואני צריך לבחור לו...

הבעיה היא שלמרות שאני קצת מבין במחשבים, בטאבלטים אין לי שום מושג... אתמול הוא הסביר לי בערך מה זה.

הוא צריך משהו שאפשר לחבר לו מיקלדת לכתוב מסמכים בעיברית, ושיריץ משחקים רגילים של איפון.

מה טווח המחירים של כזה דבר ואיזה חברות יש?

פורסם

אתה מעוניין בטאבלט של Apple? כי לא כל המשחקים שיש ב app store קיימים גם באנדרואיד, יש הרבה מאוד משחקים ב android market אבל ל app store עדיין יש הובלה בעניין הזה.

יש את ה ipad 2 שעולה כעת 1850 ש"ח. יש את ה ipad 3 שעולה 2400 בערך, שהוא נותן מסך עם רזולוצייה הרבה יותר גבוהה מב ipad2 , בנוסף יש גם יותר זיכרון RAM (גיגה לעומת 512 mb ) וגרפיקה יותר טובה.

באנדרואיד טווח המחירים הוא 1500 - 2600. יש טאבלטים זולים כמו ה archos 101 g9 שהוא מציג מסך נחמד (נחמד אבל נופל יחסית למתחרים היותר יקרים ) ומעבד כפול ליבה. ויש למשל את ה asus transformer prime שהוא עולה 2600 ויש לו מסך יותר בהיר ואיכותי משל ה archos וכמו כן מעבד מרובע ליבות ואנדרואיד 4.0 , ל transformer prime יש מקלדת שאתה יכול לקנות והיא מתחברת ואז זה נראה כמו לפטופ :> (אבל היא די יקרה ואני לא יודע איפה מוצאים אותה בישראל.

פורסם

Kשים לב שאם מחליטים ללכת על Ipad 2 לפי מה שאני הבנתי סוף שבוע הבא המחיר אמור לרדת ב-400 ש"ח

פורסם
  • מחבר

עיקר מה שחשוב לי זה החיבור למקלדת...

אני צריך דווקא של אפל כי זה לאחי הקטן ואם הוא לא יקבל משהו מהחברה של האיפון הוא יבכה.

אז לפי מה שהבנתי האיפד2 נראה יותר מתאים...

יש בזה סוגים או דגמים או שכל האיפד2 זה אותו דבר?

יש הבדל בגודל מסך בין ה3 ל2? (רזולוציה פחות משנה לי)

תודה לכולם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים