עבור לתוכן

ICS ל Galaxy S

Featured Replies

פורסם

יש לי מכשיר (Galaxy S (I9000 ישן וחשבתי קצת לחדש אותו.

אני רוצה לשים רום ICS גרסה הכי קרובה לרשמית עם עברית שמותאמת Galaxy S עם חיי סוללה טובים , איזה רום ICS עונה על הדרישות האלו ?

אם חייבים להחליף קרנבל למכשיר או שאפשר להשאיר את המקורי ?

חוץ מי זה אני מחפש אפליקציה שמחלישה את הצילצול של מכשיר לפי שעות אם משהו מכיר משהו כזה?

אם יש למשהו נסיון עם גרסה כזאת או מדריך אמין מyoutube מוזמן לשתף

פורסם

מעקב.

אני יעדכן אותך לגבי הגרסה שיש לי, כשאני הגיע הביתה.

סה"כ infinitum v2, אתה יכול לחפש אותה בxda אם אתה יודע אנגלית.

עדכון: יש לך רום סטוק מקורי או שכבר שדרגת למשהו אחר?

דבר ראשון: אין ל Galaxy S i9000 שום גרסה רשמית של ICS, ולא תהיה (סמסונג ניסו להוציא אבל בסוף ביטלו ברגע האחרון בגלל שקשה למכשיר לסחוב את הגרסה עם ממשק TouchWiz).

דבר שני: גרסאות מפתחים הם על טעם ועל ריח- אין להתווכח. יש טובות יותר ויש טובות פחות, יש כאלה שמפוצצות בוויגטים ואפליקציות מובנות ויש כאלה שחשופות כמו סרט 18+.

ברובם יש עדיין פאשלות ויש דברים שלא עובדים אבל הכל תלוי במה אתה רוצה ולרובם יש קהילות שמקדמות את הרומים עד לשלמות (האפשרית).

אישית אני על ICS כבר למעלה מ3 חודש עם הגלקסי שלי.

כמו שרשמתי מקודם- משתמש ב infinitum v2.0 הרום הכי יציב, מהיר, נוח ויפה יהיה לי עד עכשיו (הוא ה-12). אם אתה מבין אנגלית הנה לינק: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1572705

פורסם
  • מחבר

לפני הכל שכחתי להגיד שאני רוצה שהרום יעבוד חלק בלי באגים של בלי WIFI , GPS ,מצלמה שלא עובדת או כל באג אחר ושרום יעדכן את עצמו.

כן יש לי רום סטוק , אני יודע שאין רום מקורי לS אבל הכוונה שלי שיהיה כמה שיותר דומה לגרסה של גוגל עם עברית (גם אם זה עם אפליקציה של המיקום).

אני שמעתי על כמה רומים cyanogenmod 9 \ Slim ICS \ Dark Knight 4 ועכשיו בזכותך אני מכיר את הINFINITUM-v2.0.

ראיתי גם מוד לסוללהDark Knight 2.1\3\4 Battery Percentage Mod.

באופן כללי התוכנית שלי כזאת למצוא רום טוב שיענה על הדרישות שלי (עברית,ICS,סוללה,יציבות ועידכון) וקרנבל אני לא מבין דבר לא יודע אם אפשר לעדכן או אם יש צורך להחליף. אחרי כל הסיפור הזה כאשר הכל יציב אני רוצה לעשות OC במאמץ ל1.4 ובמנוח להוריד את זה למינימום הנדרש ואז לנעול את הרום .

פורסם

מצטער שאני כזה שיווקי, פשוט אני ממש מבסוט ממנו.

דבר ראשון יש לו עברית מלאה (פלוס מינוס עוד איזה 50 שפות).

דבר שני אין לו בעיות GPS וWIFI (רק הרדיו לא עובד).

בקשר לgoogle maps הוא לא מותקן ברוב הרומים (פשוט כי הוא לא יעיל לאומת הWAZE).

תמיד תוכל לשים משהו כזה לייעול: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1551410

מה שאני עשיתי זה לשים את המעבד במנוחה על 100Mhz ובמאמץ על 1000Mhz במצב concervative.

המכשיר לא נתקע בשום מצב ומחזיק לי יום שלם גם תחת עומס.

פורסם
  • מחבר

חחח אין בעיה אני ינסה את הרום הזה, איזה קרנבל יש לך ?

אם יש אפשרות לעדכן את הרום דרך המכשיר?

איך נועלים רום ?

אם יש דרך לתקן את הרדיו ?

פורסם

דבר ראשון הקרנבל מתעדכן כאשר אתה מתקין את הרום.

קודם כל אתה מגבה את כל התכנים ע"י גוגל ותוכנת צד שלישי (מה שתבחר מהמרקט).

ע"י החזקה של כפתור הווליום העליון ומקש התפריט הראשי, ואז לחיצה על כפתור הכיבוי למשך שלוש שניות (באותו הזמן), אמור להכניס אותך למצב recovery.

במצב הזה תוכל לעשות גיבוי של המערכת (גיבוי מקומי).

ומשם תפעל לפי ההוראות של המפתחים...

נ. ב.׃ במקרה שזה לא נכנס ל recovery תצטרך לעשות root למכשיר (את זה לצערי הרב אני לא זוכר איך עושים).

ממליץ פרט למחיקת data לנקות את כל זכרון המכשיר (whip internal memory) על מנת לא להשאיר שאריות שיפגמו ברום החדש- כך היו לי שני רומים מפוצצים הבאגים רק בגלל השאריות האלה.

פורסם

קרנבל??? אתם מתכוונים ל kernel נכון?...

פורסם

אולי הם רוצים לרקוד בקנבל? ;D :smile1:

ANY WAY.....

יש רום AOSP מאוד יציב, הרבה זמן כבר לא התעדכן אבל עדכון אמור להיות בקרוב.

ICSSGS, כרגע בגירסה 4.2

התקנתי על שני מכשירים, רץ ממש טוב עם קרנל סמפור, לי לא היו תקלות אבל יש מעט אנשים עם כל מיני בעיות קלות....

מאוד ממליץ לנסות.

פורסם
  • מחבר

יש בעיה בקרנבל ? סממבבבההה מדקה 3:26 :silly:

כן התכוונתי לKernel

בעיקרון אני לא סגור על כלום

הרומים שנראים לי הכי אמינים זה Slim ICS - Dark Knight 4 - AOKP Build 31 שמעתי שCM9 כבר לא טובים כמו בעבר.

אני מחפש גרסה 4.0 יציבות ועם ביצועים - עברית - סוללה ועידכונים ?

איך אני מכניס מודים לרום ?

בKernel אין לי מושג אבל קראתי קצת על Glitch V13.1 חשבתי אולי לשלב בין הרום של AOKP ?

פורסם

לדעתי האישית מניסיון בשבועות האחרונים - אף אחד מהם לא מתאים לשימוש יומיומי רציני. כלומר אם אין לך בעיה עם מכשיר שנתקע מדי פעם באמצע שיחה, "נרדם" בלילה ולא מתעורר וכו' אז שיהיה בכייף המערכת עצמה באמת זזה טוב ויפה.

אני אישית חזרתי להשתמש בסטוק... :-\

פורסם
  • מחבר

חשבתי שזה המצב אבל חשבתי אולי אנשים מנוסים יותר יצליחו להפעיל הכל חלק בלי כל הבאגים , נראה לי כבר עדיף שאני ימכור את המכשיר ב1000 שקל ואקנה את ה Samsung Galaxy Nexus . איך החנות של clove ואיך הולכת האחריות שלהם ?

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

התקנתי אצלי את INFINITUM-LBRv1.1.1

הטלפון עובד מצויין, מהיר ואינטואיטיבי מתמיד - אבל הסוללה נגמרת מהר מאוד ונטענת לאט מאוד

אני מסיק מזה שהרום מצריך הרבה סוללה.

בהגדרות שנכנסתי לבדוק ראיתי שהמסך לוקח חלק ניכר מהאחוזים בסוללה והמע' הפעלה לא כ"כ הרבה

אבל יש לי הרגשה שהמכשיר מסנכרן ומעביר כל הזמן מידע - גם כשהסנכרון "כבוי"

אני לא מדבר על הודעות וואס-אפ וכ'ו אלא ממש הטלפון מתחמם ולמעלה בהעברת נתונים אני רואה כל הזמן חצים ו-H.

מה עושים? ???

פורסם

פותחים דיון משלך ולא משתלטים על דיון לא קשור מלפני שלושה חודשים.

חוטף דיונים שכמוך..

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים