פורסם 2012 באפריל 1513 שנים שלום לכולם,לפני כחודש נגנב לי האייפון שחבר שלי הביא לי בלי קבלות בלי כלום,בכל מקרהלפני כחודש נגנב לי האייפון ועכשיו נאמר לי כי נכנסתי ל whatsapp ויצאתי מקבוצה של חבריםלמרות שאני משתמש בפלאפון דור אחד.רציתי לשאול איך זה הגיוני שאני נכנס לוואטסאפ עם ביטלתי את הסים הגנוב,והאם אפשר לעשות משהו על מנת לאתר את המכשיר..תודה מראש !
פורסם 2012 באפריל 1513 שנים לסים אין קשר ל WhatsApp אלא רק לאיקטוב הראשוני של התוכנהברגע שהפעלת את WhatsApp, ה"מספר" שלך מופנה לאותו מכשיר שנרשמת איתו (עם ה SMS זיהוי) ולא באמת למספר השרתים של WhatsApp מתרגמים את המספר שלך למכשיר הישן בעצםהרשמה מחדש דרך סמרטפון אחר צריכה לפתור את הבעיה
פורסם 2012 באפריל 1613 שנים מחבר הבנתי,בינתיים אני יכול לבטל את הוואטסאפ באייפון הגנוב או אולי לאתר אותו איכשהו ?
פורסם 2012 באפריל 1613 שנים הרשמה מחדש דרך סמרטפון אחר צריכה לפתור את הבעיהלגבי איתור המכשיר, במידה ושירות Find my iPhone דולק אצלך במכשיר (סיכוי קטן). אפשר לאתר אותו דרך האתר iCloud.comגם לי נגנב אייפון 4S לפני כחודשיים ולא הצלחתי לאתר אותו דרך ה Find My iPhone - היה מכובה או משהווכניראה שפירמטו כבר את המכשיר, אבל נעלתי אותו דרך החברת סלולר, ככה שהמכשיר לא ישמש לשיחות יותר !
פורסם 2012 באפריל 1613 שנים מחבר בינתיים הבחור החביב הזה חוגג לי על הוואטסאפ שולח כל מני שטויות..אין דרך אחרת לבטל את זהבלי להירשם דרך סמארטפון אחר ?
פורסם 2012 באפריל 1713 שנים לגבי איתור המכשיר, במידה ושירות Find my iPhone דולק אצלך במכשיר (סיכוי קטן). אפשר לאתר אותו דרך האתר iCloud.comגם לי נגנב אייפון 4S לפני כחודשיים ולא הצלחתי לאתר אותו דרך ה Find My iPhone - היה מכובה או משהווכניראה שפירמטו כבר את המכשיר, אבל נעלתי אותו דרך החברת סלולר, ככה שהמכשיר לא ישמש לשיחות יותר !אתה מודע לעובדה שאפשר לפתוח את הפריצה של חברת הסלולר בחמש דקות בערך?
פורסם 2012 באפריל 1713 שנים ^ יצאת פיתה, ואני עדין במילים... אם המכשיר נחסם דרך החברה הסלולרית אין שומדבר בעולם שתוכל לעשות כדי לגרום לו לעבוד שוב.
פורסם 2012 באפריל 1713 שנים טוב מה שתגיד,החברה חוסמת את מספר ה IMEI של המכשיר, מה שאומר שהמכשיר לא יקבל קליטה \ לא יתחבר לאנטנות של החברהגם אם גירסאת המודם של המכשיר ניתנת לפתיחה לסים פרי, עדיין המכשיר יהיה חסום בארץאגב, http://jailbreak.co.il - כל האתר נבנה מהידע שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.