עבור לתוכן

מישהו משתמש באייפון הגנוב שלי ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,לפני כחודש נגנב לי האייפון שחבר שלי הביא לי בלי קבלות בלי כלום,בכל מקרה

לפני כחודש נגנב לי האייפון ועכשיו נאמר לי כי נכנסתי ל whatsapp ויצאתי מקבוצה של חברים

למרות שאני משתמש בפלאפון דור אחד.

רציתי לשאול איך זה הגיוני שאני נכנס לוואטסאפ עם ביטלתי את הסים הגנוב,והאם אפשר לעשות

משהו על מנת לאתר את המכשיר..תודה מראש !

פורסם

לסים אין קשר ל WhatsApp

אלא רק לאיקטוב הראשוני של התוכנה

ברגע שהפעלת את WhatsApp, ה"מספר" שלך מופנה לאותו מכשיר שנרשמת איתו (עם ה SMS זיהוי) ולא באמת למספר

השרתים של WhatsApp מתרגמים את המספר שלך למכשיר הישן בעצם

הרשמה מחדש דרך סמרטפון אחר צריכה לפתור את הבעיה

פורסם
  • מחבר

הבנתי,בינתיים אני יכול לבטל את הוואטסאפ באייפון הגנוב או אולי לאתר אותו איכשהו ?

פורסם

הרשמה מחדש דרך סמרטפון אחר צריכה לפתור את הבעיה

לגבי איתור המכשיר, במידה ושירות Find my iPhone דולק אצלך במכשיר (סיכוי קטן). אפשר לאתר אותו דרך האתר iCloud.com

גם לי נגנב אייפון 4S לפני כחודשיים ולא הצלחתי לאתר אותו דרך ה Find My iPhone - היה מכובה או משהו

וכניראה שפירמטו כבר את המכשיר, אבל נעלתי אותו דרך החברת סלולר, ככה שהמכשיר לא ישמש לשיחות יותר !

פורסם
  • מחבר

בינתיים הבחור החביב הזה חוגג לי על הוואטסאפ שולח כל מני שטויות..אין דרך אחרת לבטל את זה

בלי להירשם דרך סמארטפון אחר ?

פורסם

לגבי איתור המכשיר, במידה ושירות Find my iPhone דולק אצלך במכשיר (סיכוי קטן). אפשר לאתר אותו דרך האתר iCloud.com

גם לי נגנב אייפון 4S לפני כחודשיים ולא הצלחתי לאתר אותו דרך ה Find My iPhone - היה מכובה או משהו

וכניראה שפירמטו כבר את המכשיר, אבל נעלתי אותו דרך החברת סלולר, ככה שהמכשיר לא ישמש לשיחות יותר !

אתה מודע לעובדה שאפשר לפתוח את הפריצה של חברת הסלולר בחמש דקות בערך?

פורסם

^ :facepalm:

יצאת פיתה, ואני עדין במילים...

אם המכשיר נחסם דרך החברה הסלולרית אין שומדבר בעולם שתוכל לעשות כדי לגרום לו לעבוד שוב.

פורסם

טוב מה שתגיד,

החברה חוסמת את מספר ה IMEI של המכשיר, מה שאומר שהמכשיר לא יקבל קליטה \ לא יתחבר לאנטנות של החברה

גם אם גירסאת המודם של המכשיר ניתנת לפתיחה לסים פרי, עדיין המכשיר יהיה חסום בארץ

אגב, http://jailbreak.co.il - כל האתר נבנה מהידע שלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים