עבור לתוכן

[פרסום]HYUNDAI A7HD טאבלט מעניין

Featured Replies

פורסם

בשיטוטי ברחבי האינטרנט, נתקלתי בטאבלט הבא:

http://www.pandawill.com/hyundai-a7hd-tablet-pc-7-inch-ips-screen-android-403-1gb-ram-8gb-black-ultra-thin-p60844.html

-7 אינץ'

-IPS

-רז' 1024x600

-מעבד CORTEX A8 1GHz

-מאיץ גרפי MALI 400

-1GB DDR3

הוא נראה מאוד מעניין, והמחיר גם אטרקטיבי ביותר

לא הצלחתי להתאפק והזמנתי אחד.

אעדכן כשאשים עליו את ידי :)

מה דעתכם?

פורסם

מפרט זהה לזה של ה-novo 7 aurora חוץ מסוללה טיפה חלשה יותר. תעדכן כשיגיע :xyxthumbs:

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

נו? יש עדכון? באמת נראה מעניין...

פורסם

בשיטוטי ברחבי האינטרנט, נתקלתי בטאבלט הבא:

http://www.pandawill.com/hyundai-a7hd-tablet-pc-7-inch-ips-screen-android-403-1gb-ram-8gb-black-ultra-thin-p60844.html

-7 אינץ'

-IPS

-רז' 1024x600

-מעבד CORTEX A8 1GHz

-מאיץ גרפי MALI 400

-1GB DDR3

הוא נראה מאוד מעניין, והמחיר גם אטרקטיבי ביותר

מה דעתכם?

נראה לי שאתה מקדם מכירות של המוצר, לכן אני מציע לא לקנות לפי ההמלצה החמה שהגנבת. מומלץ לשמוע חוות דוות של משתמשים אמיתיים בפורומים , לא של יחצנים. אגב, לפי זכרוני NOVO 7 , כולל דגמי אורורה, משתמשים במעבד דו-ליבתי עם ליבת A8 או A9 כפולה. בדגם של היונדאי, לפי מה שהבנתי יש ליבה אחת בלבד (יש לי חשד שהעלמת פרט זה).

פורסם

גם הNOVO וגם הA7HD משתמשים במעבד חד ליבתי, הסינים מיפייפים ומספרים סיפורים על כל דבר שאפשר.

הטאבלט המדובר זהה במפרט שלו לAurora, הוא פשוט כלוא בתוך מארז פלסטיק יפה יותר.

מבחינת איכות הבקרה והבנייה של הhyundai, מניסיון אישי של מספר מכשירי A7, הם עובדים באופן סביר לטאבלט שעולה מתחת ל500 שקל, ואין מה לצפות מהם לשום דבר מעבר.

הבעיה הכי גדולה עם כל הטאבלטים הסיניים הללו, שהתוכנה שלהם מגיעה ללא שום אופטימיזציות, ועובדת בהתאם.

לרוב יש צורך להחליף גרסאות ולשנות קבצי מערכת כדי באמת לעבוד כמו שצריך.

לגבי המסכי IPS בטאבלטים ... הזויות באמת רחבות ורואים מכל זוית ומקום, אך מבחינת האיכות, יש עוד לאן לשאוף ומה לעשות.

בסהכ, הA7HD כן מומלץ והוא מתומחר מאוד יפה.

רק הaurora 2 והelf 2 מגיעים בתצורה של מעבדים כפולי ליבות.

פורסם

רק למצוא טאבלט סיני עם קהילת פיתוח... שווה השקעה במכשיר

פורסם

צרבתי על הA7 הרגיל את הרום של elf הראשון, עם כמה תיקונים קטנים, עובד כמו שעון.

בכל מקרה, לNOVO יש את ה"פיתוח" האינטנסיבי ביותר שיש לכל הדרעק הזה, ככה שעדיף להשקיע עוד כמה דולרים ולקנות אותם.

פורסם

נו? יש עדכון? באמת נראה מעניין...

מצטרף לשאלה.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאתה מקדם מכירות של המוצר, לכן אני מציע לא לקנות לפי ההמלצה החמה שהגנבת. מומלץ לשמוע חוות דוות של משתמשים אמיתיים בפורומים , לא של יחצנים. אגב, לפי זכרוני NOVO 7 , כולל דגמי אורורה, משתמשים במעבד דו-ליבתי עם ליבת A8 או A9 כפולה. בדגם של היונדאי, לפי מה שהבנתי יש ליבה אחת בלבד (יש לי חשד שהעלמת פרט זה).

בוא תסביר לי עכשיו מאיפה הפלצת את ההנחה המטופשת הזאת?

לשואלים: עדכון

היום קיבלתי אותו.

אני יכול בנתיים להגיד שהוא קודם כל ממש יפה (לדעתי)

גימור די איכותי.

המסך באמת יפה, עשיר בצבעים ונראה איכותי.

אני אישית לא כל כך מסתדר עם האנדרואיד 4 עדיין, ונראה גם שהוא מכביד מאוד על המכשיר.

עדיין לא בדקתי זמן סוללה וכו.

דרך אגב מישהו מכיר רומים של אנדרואיד 2.3 לטאבלטים סיניים?

פורסם

תודה על העדכון!

אני אישית לא כל כך מסתדר עם האנדרואיד 4 עדיין, ונראה גם שהוא מכביד מאוד על המכשיר.

במה זה מתבטא? לאגים?

כשתצבור קצת ניסיון נשמח מאוד לחוות דעת מקיפה.

תודה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עידכון נוסף:

טוב שיחקתי איתו עוד קצת, התקנתי ROM אחר שיושב עליו יותר טוב, המכשיר רץ הרבה יותר חלק.

הסוללה ממה שהספקתי לראות מספקת (רשמים מדויקים בקרוב) לפחות בשבילי. יכול להיות שלאנשים יותר "בעייתיים" ממני זו תהיה בעיה.

המגע טיפה מטריד אותי (במשחקים מהירים כמו פרוט נינג'ה וטמפל ראן) יש דילאיי די מעצבן. יכול להיות שזה בגלל עומס על המכשיר (תוכניות שרצות וכו) או שאפילו בגלל הכיסוי מסך שהגיע עם המכשיר (אני לא רוצה להוריד אותו כי בטוח הוא ישרט בתקופה עד שאני אקנה מגן מסך ><)

אבל כנראה שזה סתם מגע מעפן (טוב, לא משהו)

פורסם

תודה!

באיזה דגם מדובר בדיוק?

פורסם
  • מחבר

מדובר בHyundai A7HD

ככל שאני משחק איתק אני מתחיל לאהוב אותו יותר! המסך שלו באמת יפה.

בנוסף יש לו גם אופציה של USB HOST, שבעזרת אפליקציה אפשר לשלוט על הDSLR שלך דרך הטאבלט. בשבילי רק זה היה שווה את הכסף..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים