עבור לתוכן

מעוניין לקנות htc one v , מאיפה לקנות?

Featured Replies

פורסם

האם כדאי לחכות שיגיע לארץ או להזמין מאיביי?

מה היא הדרך הכי כדאי לרכוש את המכשיר ?

אין לי בעיה להמתין זמן של שבועיים - שלושה שיגיע לארץ, אבל השאלה אם המחיר יהיה משמעותית יותר גבוהה מהחיר שיצא לי מאיביי.

פורסם

clove.co.uk

שולחים לארץ בכמה ימים ויש אחריות שנתיים

בנוסף הם בין הראשונים שיהיה להם אותו במלאי

פורסם

באמת שאם הוא לא היה מכוער הוא היה המכשיר המושלם בשבילי.. אי אפשר למצוא היום מכשירים נורמלים בעלי גודל מסך כזה :\

פורסם
  • מחבר

לא הכול מושלם.. גם אני לא אהבתי את העיקול הזה בתחתית, אבל זה החבילה הכי מתאימה בשבילי.

בכל אופן, יש צפי מתי הוא צריך להגיע לארץ ואם הוא צריך לעלות בארץ משמעויתית יותר יקר מאיביי \clove.co.uk

אני ממש מתלבט אם למהתין שיגיע לארץ או להזמין כבר עכשיו . כרגע המחיר שלו הוא 205 פאונד אבל עם מכס 30% ומע"מ 16% יוצא כ 1850 שזה כבר לא מעט בשביל מכשיר ברמה הזאת.

פורסם

המכס כולל בתוכו את המע"מ

בנוסף אם תזמין בדואר רגיל יש סיכוי שזה לא יעצר במכס.

בEBAY זה יקר יותר, ובארץ זה יהיה עוד יותר יקר

צפי בארץ, אמ.. היתי מהמר שלא לפני סוף מאי, החנויות גם מזמינות מחול... ובטח מתישהו היבואן הרשמי יתחיל למכור גם (לזה בטח יקח עוד זמן בלתי ידוע)

פורסם

המכס כולל בתוכו את המע"מ

בנוסף אם תזמין בדואר רגיל יש סיכוי שזה לא יעצר במכס.

בEBAY זה יקר יותר, ובארץ זה יהיה עוד יותר יקר

צפי בארץ, אמ.. היתי מהמר שלא לפני סוף מאי, החנויות גם מזמינות מחול... ובטח מתישהו היבואן הרשמי יתחיל למכור גם (לזה בטח יקח עוד זמן בלתי ידוע)

המכס כולל בתוכו את המע"מ? באמת? וואלה.... :kopfpatsch:

פורסם

המכס לא כולל בתוכו מע"מ, מה שהוא התכוון להגיד זה ש 33.4% זה מכס+מע"מ על סלולריים (כלומר 16% מע"מ+17.3% מכס)

פורסם

scorn :xyxthumbs:

אכן התכוונתי ש33% כוללים כבר את המכס והמע"מ

פורסם
  • מחבר

אוקי .. אני מתכוון להזמין .

איך הכי כדאי לי לבצע את המשלוח בדואר רשום רגיל בDHL או ב fedex? (כמובן מבחינת המכס)

פורסם

רגיל (Royal Mail), אמנם לוקח יותר זמן, אבל הוא היחיד שיכול לא לעבור במכס (יכול להיות שכן ויכול להיות שלא). כל צורת משלוח אחרת עוברת בטוח במכס.

פורסם

החומרה של ה ONE V מעט מיושנת, במיוחד ביחס למה ש SONY ו SAMSUNG יציעו בקרוב באותם מחירים.

ל XPERIA U יש מסך 3.5" והחסרונות שלו זה שהוא מעט שמן ושאין לו אפשרות להוסיף כרטיס זיכרון (למה סוני למה???).

ל XPERIA SOLA שיגיע מעט מאוחר יותר יש מסך 3.7" (ולשם שינוי כן כולל חריץ לזיכרון), הוא אמור לעלות בערך כמו ה V ועדיף ברוב הדברים.

ה Galaxy Ace 2 גם כפול ליבה, עם מסך 3.8" ואמור לעלות גם הוא בערך אותו הדבר.

פורסם
  • מחבר

ב clove.co.uk אין להם עדיין במלאי לעומת handtec שהמכשיר כבר נמצא אצלהם. אני מבצע את ההזמנה דרכם , יוצא לי מחיר זהה.

האם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מזמין מהם?

פורסם

תזמין בדואר רשום ולא דרך חברות שילוח

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם על העזרה, ההזמנה בוצעה.

עריכה: אני רק רוצה לוודא שעשיתי את המשלוח כמו שצריך שבחרתי בroyal mail , זה אומר דואר רשום נכון?

פורסם

חיובי, בנוסף הייתי מבקש שלא יצהירו כלום על החבילה, לי זה עזר והחבילה הגיעה עד הבית. ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים