עבור לתוכן

אייפון 4S/ גלאקסי II, סתם אפקט העדר או שהם הכי טובים כרגע?

Featured Replies

פורסם

הסדרה החדשה מגיעה בלי האוזניות של BEATS, אבל עם התוכנה\אקוולייזר של ביטס על המכשיר

• תגובות 31
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה מחפש מכיר טוב אך לא יקר מידי הייתי ממליץ לבדוק אאת הrazr החדש (יחסית) של מוטורולה.

אאחרי התלבטויות רבות בינו לבין הSGS2 רכשתי אחד כזה בעצמי. (במחיר ממש זול)

ואני מרוצה ממנו מאוד! המכשיר מהיר לא נתקע עם כל הפנקציות המתקדמות של המכשירים החדשים.

מסך איכותי סוללה טובה (יחסית לסמרטפון...)

איכות השיחה שלו מהטובות ביותר ששמעתי. (והתנסתיי גפ באייפון וגלקסי למניהם)

והוא אמור להיות גם קצת יותר עמיד ממכשירים אחרים. (לי אישית זה מאוד חשוב) אבל לא הייתי בונה על זה.

מה שכן המצלמה (רשמת שזה חשוב לך) אכזבה אותי מאוד, נכון 8 מגה פיקסל והכל אבל הפוקוס שלה ממשש גרוע

והתמונות יוצאות מטושטשות. חוץ מזה באמת מכשיר מעולה שלדעתי סתם קוטלים בגלל שזה מוטורולה.

אתה יכול למצוא אותו בכ2,000 ש"ח חדש.

פורסם

הסדרה החדשה מגיעה בלי האוזניות של BEATS, אבל עם התוכנה\אקוולייזר של ביטס על המכשיר

אם זה ככה אז זה בולשיט, כי גם אקולייזר פשוט יכול לעשות פלאים למכשיר סלולרי מבחינת סאונד, עשיתי את זה עם הווינאמפ המקורי ב HD2 שלי וזה עזר המון בשינוי הסאונד באוזניות.

עכשיו גם אני כמו פותח התראד, תלוי ומתלבט בין NOTE ל ONE X

:-\

פורסם

עזוב את הביטס, זה חרא עטוף בקופסאת מתכת "יפה" (וגם זה סובייקטיבי, תלוי את מי תשאל).

לא יודע מה איתך, אני עם XE ולא שמעתי משהו ברמה כזאת באף מכשיר אחר שהתנסיתי בו.

פורסם

אתה מודע לזה שיש עוד אוזניות בעולם חוץ ממה שמקבלים עם המכשיר, כן?

פורסם

לא יודע מה איתך, אני עם XE ולא שמעתי משהו ברמה כזאת באף מכשיר אחר שהתנסיתי בו.

הסאונד של המכשירים עצמם ממוצע לחלוטין, והאוזניות beats הן פיסת זבל מיופיף.

קנה אוזניות נורמליות, נסה אותן עם כל מכשיר, ותתרשם. אם ה beats המחורטטות על HTC כלשהו הרשימו אותך, אני רוצה לראות את התגובה שלך אחרי שתנסה בפעם הראשונה משהו לא בומבסטי, איזה etymotic או audio technika או סנהייזר או משהו....

פורסם

הסאונד של המכשירים עצמם ממוצע לחלוטין, והאוזניות beats הן פיסת זבל מיופיף.

קנה אוזניות נורמליות, נסה אותן עם כל מכשיר, ותתרשם. אם ה beats המחורטטות על HTC כלשהו הרשימו אותך, אני רוצה לראות את התגובה שלך אחרי שתנסה בפעם הראשונה משהו לא בומבסטי, איזה etymotic או audio technika או סנהייזר או משהו....

עזוב... זה נטו אפקט פסיכולוגי, או פשוט טראומה משימוש באוזניות תת רמה

אני עוד זוכר את ההרצה הראשונה של הHD595 שלי...

i was blind but now i see או במקרה שלנו... hear, ההבדל שקורה אצל בן אדם ששומע אודיו איכותי זה סיפור

פורסם

לא מבין מה נפלתם עלי פה, אי אפשר להגיד שלא שומעים טוב עם האוזניות שמקבלים והביטס.

אז אולי לא שמעתי סנהייזר או כל מה שרשמת שם זה לא אומר שהאוזניות האלה "פיסת זבל מיופיף".

וכן.. אני מודע לזה שיש עוד אוזניות בעולם חוץ ממה שמקבלים עם המכשיר :facepalm:

בסופו של דבר אני לא הולך להיכנס כאן לוויכוח מטומטם שלא יגיע לשום מקום.

המכשיר עצמו מצוין והאוזניות עם הביטס שמקבלים איתו הם נק' בונוס מבחינתי.

לאדם ממוצע שרוצה מכשיר טוב עם סאונד טוב, במה זה גורע?

פורסם

אתה כנראה לא מבין, אלו בערך אוזניות פיליפס ב 70 שקל שצבעו מחדש ומיתגו. אין פה בונוס, אלא אם התכוונת לקנות ספציפית את האוזניות האלו בנפרד. אם זה לא פיסת זבל מיופיף, באמת שאין לי ביטוי אחר כרגע. בפועל, עדיף לך למכור אותן לאיזה ילד מתלהב, ולקנות סנהייזר/AKG/קריאייטיב בסיסיות יחסית ב 150~ שקל, הן יהיו טובות בהרבה.

בנוגע לסנסיישן XE- יש לו חומרה טובה בכל הנוגע לעיבוד סאונד, אבל לא משהו מיוחד, ובטח שלא הטוב בשוק. אם התוכנה של ה beats פועלת אצלך- אז בכלל, היא מציפה את הכל בים של באסים מיותרים, אם אתה שומע דאבסטפ זה אולי תפור עליך, אבל בפועל זה פשוט הורס. החדשות הטובות הן שעם רום מבושל אפשר לכבות את ה beats, ולקבל את מה שהמכשיר באמת מסוגל לתת.

אם אתה רוצה באמת להתרשם מאיכות סאונד בסלולר, נסה את האייפון 4S או הסמסונג גלקסי S (הראשון, ה i9000 )

זה לא שנופלים עליך. זה שמי שיקרא את הפוסטים שלך באמת עלול לחשוב שהסנסיישן XE (או סנסיישן כלשהו בכלל) הם בעלי איכות השמע הטובה ביותר בשוק, שהעניין של ה beats שווה משהו, ושהאוזניות האלו הן למעשה טובות.

עוד יותר גרוע, הוא עלול גם לשכנע מישהו אחר שזה ככה.

פורסם

אתה סתם מושפע.

כל טלפון שהיה לי עד עכשיו וכלל אפשרות לניגון MP3, וזה כולל גם SE ישן ולא חכם - עשה את זה בצורה נפלאה.

אפילו עם אוזניות "זבל מיופיף" אעלק (יא מושפע) שמעתי נפלא. לעזאזל ה-SE הגיע אפילו עם אוזניות ואקום שנשמעו כלכך טוב שלא יכולתי לבקש עוד שום דבר מעבר לזה.

וסתם בשביל להכניס אותך לפרופוציות ולהוציא ממך איזשהו ניסיון התנשאות עתידי - היו לי גם אוזניות סנהייזר באיזה 200$.

ומערכת הק"ב שלי מורכבת מרמקולים לא זולים. ושמעתי גם רמקולים במחירים של עשרות אלפי שקלים (לזוג רצפתיים) אצל חברים.

אני לא מדבר באוויר ואני יודע מה זה סאונד.

אבל היי, אם אתה רוצה להמשיך להיות מושפע ולנסות לדחוף לאנשים תיאוריות על זה ש-MP3 בסלולר זה חרא וכו' וכו' - תהנה. אתה לפחות יכול להתנחם בעובדה שאתה לא היחיד, שמעתי את המנטרה המטופשת הזאת כבר יותר מפעם אחת פה בפורום.

פורסם

ברור שלא תשמע שום הבדל על פלאפון שמגיע עם מגבר באיכות ירודה ו DAC סביר+-. בכלל לחבר אוזניות של 200$+ למכשיר שכזה זה דבילי.

העניין הוא שה Beats אלו סתם אוזניות ממותגות שינתנו תמורה זהה לכל אוזנייה סבירה אחרת שתמצא סביב ה 100-150 ש"ח (פנסוניק, פיליפס?), פשוט אין פה שום ערך מוסף מול כל פלאפון אחר וזה לא צריך להוות שום שיקול.

פורסם

לא אמרתי שאני מחבר לסלולרי שלי אוזניות ב-200$, להיפך.

ולא הבנתי מה רע בזה שנותנים לך אוזניות ש"נותנות תמורה זהה לאוזניות ב-150 ש"ח" - למה שזה לא יחשב ערך מוסף?

פורסם

העניין הוא שעושים סביב ה״ערך מוסף" הזה הייפ מטורף, ובאמת שיש אנשים שקונים את המכשיר בשביל האוזניות. ???

אני מאמין שהתוקפנות נובעת מזה שהאוזניות הללו הפכו למעין סמל סטטוס מיינסטרימי, וכל מי שלא לובש beats ״לא מבין באוזניות״. אז כן, שמעתי אותן בכל הדגמים, ואף דגם לא מתקרב אפילו לאוזניות הזולות ביותר (15$!!) שיש לי, שלא לדבר על היקרות יותר שפשוט מחרבנות בקשת על הbeats. אז בכל פעם ששואלים אותי למה לא קניתי ׳ד״ר דרה׳ (דוקטור למה בדיוק? הוא סיים בכלל תיכון?) אני נקרע מצחוק.

פורסם

מי שואל אותך את השאלה הזאת? אני מנחש שמדובר על תלמידי תיכון שעדיין מתלהבים ממותגים :)

לא שונה בהרבה מאייפוניסטים, אני מניח..

פורסם

לצערי לא רק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים