פורסם 2012 באפריל 1013 שנים שלום אני רוצה לעשות ריסטור לאיפון 3G ולא 3GSאפשרי לעשות להם ריסטור או שכבר אין בהם בכלל תמיכה?עריכה: עשיתי ריסטור אבל יש בעיית אקטיבציה פרטים בתגובה למטה
פורסם 2012 באפריל 1013 שנים מחבר אה אוקיי, הוא לא ירשום שזה לא הגרסא הכי מעודכנת או כל מיני שגיאות נכון?
פורסם 2012 באפריל 1013 שנים זו הגרסא הכי מעודכנת שניתן לשים ל3Gלגבי שגיאות, אם הכל ילך חלק אז לא יהיו שגיאות, אם לא ילך חלק אז כן יהיו...
פורסם 2012 באפריל 1013 שנים מחבר הוא סיים את הריסטור אבל רושם לי שהסים לא מתאים (האייפון במקור מחו"ל)הוא רושם שצריך לעשות אקטיבציה לאייפון או משהו..ניסיתי של אורנג ופלאפון זה לא נתן, מה עושים?
פורסם 2012 באפריל 1113 שנים מחבר הוא לא נכנס לי לDFU (כנראה כי מקש הבית שלו לא במצב כל כך טוב)יש דרך אחרת להכנס לDFU?ובטוח הפריצה הזאת תעשה את האקטובציה?עריכה: הצלחתי להכנס לDFU (ככה זה נראה) אני רואה את הסמל של האיטונס עם תמונה של כבל USB והgreenpoison לא מזהה את זה כDFU
פורסם 2012 באפריל 1213 שנים אם מדובר ב Baseband 05.16.05 ניתן לשדרג ל Ipad BB, כמה דברים חשובים:א. ה GPS עושה בעיות (אבל עדיף על כלום).ב. לא ניתן לעשות זאת במכשיר שיוצר אחרי השבוע ה 35 של 2011.
פורסם 2012 באפריל 1613 שנים במידה והאקטיבציה לא עובדת יש לכך שתי סיבות1. הסים לא שייך לאותו מפעיל ממנו נרכש המכשיר (במידה והמכשיר לא סים פרי)2. המכשיר סומן כגנוב ולא יעבור אקטיבציהתן עוד פרטים ננסה לעזור לך.במקרה הכי גרוע "Hacktivation" יפתח לך את המכשיר אבל יפגע בעדכוני הפוש
פורסם 2012 באפריל 1613 שנים אין צורך להתשמש בכלי פריצה למינהם AT&T החליטו לפתוח ל Simfree כל מכשיר שסיים חוזה איתם.
פורסם 2012 באפריל 1613 שנים תן עוד פרטים ננסה לעזור לך.במקרה הכי גרוע "Hacktivation" יפתח לך את המכשיר אבל יפגע בעדכוני הפוש במידה והמכשיר אכן סיים חוזה ב AT&T אפשר לפתוח אותו דרך הצאט או דרך שיחה אליהםכמו שעשיתי עם האייפון 4 הישן שלי לפני מספר ימים.. אבל לפי מה קבעת שהמכשיר נקנה מ AT&T ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.