עבור לתוכן

מדפסת הזרקת דיו משולבת - 200-300

Featured Replies

פורסם

אהלן,

מחפש מדפסת הזרקת דיו משולבת(עם סורק, לא חובה פקס) שעולה לא יותר מ300 עם עלות הדפסה סבירה גם כן.

נפח ההדפסה לא גדול.

ישנן תקופות ארוכות בהן המדפסת לא תשומש כלל ואז "תיאלץ" להדפיס יחסית הרבה בטווח זמן קצר - האם ייתכן שהדיו במחסניות "יתייבש" בזמן זה? או שמדובר במיתוס?

תודה מראש!

פורסם

הכל אמיתי לגבי עניין הדיו, ראש ההדפסה נסתם משעיריות של צבע, ניקיו לא תמיד עוזר,

וגם גומר לך חצי מיכל לפחות :silly: , לא הייתי ממליץ לחסוך על המחיר של המדפסת,

תבין, חברות מרוויחות לא על המדפסות ,הן מרוויחות על הצבע, יש לך 2 אופציות,

אם אתה חייב צבע, תקנה HP מסדרת 8XXX, קודם כל הן שונות ממדפסות דיו אחרות, כי בעצם הדיו שם לא נוזלי,

זה נקרה פגמנט והוא לא מתייבש כמו הנוזלי, ראש ההדפסה שם בנפרד, אך יש לו בעיות מוסיימות במקרים מסויימים.

אם אתה לא צריך צבע, קנה לייזר שחור לבן, הטונר בעצם הוא אבקה שלא מתייבשת מן הסתם, טונר חליפי זול והם מספיקים ל אלפי דפים בשחור לבן, אם אתה צריך סורק ו/או פקס, אז צריך לעלות את התקציב, במידע ולא,

יש לך את סמסונג או HP או כל חברה אחרת בעצם, אם כי בHP ניתן למלא את הטונר המקורי לפחות 3 פעמים בלי חשבון :)

פורסם
  • מחבר

אילו בעיות יש לדיו הלא נוזלי של 8xxx ?

כמו כן, האם העובדה שזה לא דיו נוזלי לא "מונעת" ממני בעצם לשים שם דיו חלופי הזול בעשרות אחוזים מהמקורי?

ולא הבנתי את העניין עם מילוי הטונר בHP, תוכל לפרט?

פורסם

הבעיות של פגמנט הם ש, ניתן לגרד את הצבע מהנייר, בעיה להדפיס על נייר פוטו, גם נמרח ממים כמו נוזלי.

מצד שני הוא לא מתייבש, וראש ההדפסה בנפרד, כך שעלות הטונרים תהיה יותר זולה.

לגבי מדפסות לייזר, יש חברות ובעצם קימת כל חנות שמוכרת צבע חליפי למדפסות, יש טונרים חלפיים,

אבל המלצה שלי לא להתעסק איתם, יכול לגרום בעיות למכניקה של המדפסת, מה שכן, מומלץ למלא

את הטונרים המקוריים, של HP לדוגמה אין להם איזה הגנה נגד מיליו, אך יש צ'יפ קטן על הטונר עצמו ומתי שנגמר

הטונר, המדפסת תרשום לך שהוא נגמר, למרות ההודעה, לאחר מיליו הכל יעבוד כרגיל, חוץ ממהודעה המעצבנת,

ניתן לרכוש גם צ'יפים חלופיים, וכל פעם שנגמר, להחליף את הצ'יפ. הטונר כמו שאמרתי מורכב מ2חלקים (ליתר דיוק 3),

יש תא אם הטונר עצמו שזה אבקה שחורה, גלגל תוף חימום ששורף את האבקה על הנייר תוך כדי חימום, ותא נוסף לשעיריות הטונר. בתוף הזה רגיש לאור ואחרי משהוא כמו 3 מילוים מחדש, אתה תתקל בבעיות בהדפסה, במקרה הזה אתה יכול להחליף את התוף בחדש, כל זה בעצם נעשה בחנות, אתה לא עושה שום דבר בעצם.

בסופו של דבר הן הכי חסחוניות ומספיקות להכי הרבה דפים, והכי חשוב שהצבע לא מתייבש עף פעם.

אם חשוב לך צבע, לייזר צבע לא משלתלם מכמה סיבות, טונר יקר (אם לדייק 4 טונרים), בעיה במיליון הטונר הצבעוני עקב מורכבות שמנגנון הזה, ורזולוציה נמוכה, מספיק טובות לחברות פרסום וכו'. יש עוד דבר שנקרה Continuous ink system

http://en.wikipedia.org/wiki/Continuous_ink_system

ההבדל פה שהצבע נמכר בכמויות גדולות יותר ויש תמיד יתרון גדול להדפסת תמונות בצבע כזה,

אך הוא כן יכול להתייבש כמו כל צבע נוזלי אחר.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

לייזר צבעוני באמת לא מעניין אותי... אתה יכול להמליץ על דגם מדפסת ספציפי? נגיד HP Officejet Pro 8000 ?

פורסם

כל דגם מסדרת 8XXX בעצם עובד על הפיגמנטים, רשמתי רק מהמלצה ברשת,

לפי שרכשתי מדפסת חדשה, אבל בסוף רכשתי 1212 משולבת לייזר שחור לבן,

כי אין לי צורך בצבע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים