פורסם 2012 באפריל 813 שנים היינגמר לי הדיו במדפסת HP OFFICEJET 6500A שליבחיפושיי באינטרנט כדי למצוא את הדיו הזה הכי בזול שאפשר, מצאתי כמה חנויות וירטואליות, חלק בארץ, חלק בחו"להשאלה שלי היא איך אני יכול לוודא שהדיו שהם מוכרים הוא מקורי של HP? כי פעם השתמשתי בדיו לא מקורי במדפסת BROTHER וזה גרם לה נזקים, אז אני רוצה רק דיו מקורי.
פורסם 2012 באפריל 913 שנים אתה לא יכול לדעת, רק אם שואלים אותם.צריך לקחת בחשבון שיש איזורים במדפסות כמו שהיו פעם בDVD ולא כל דיו מחול מתאים למדפסות בארץ. תיזהר אם זה
פורסם 2012 באפריל 913 שנים קניתי כמה פעמים ב IVORY דיו ל DESKJET שלי והיה מקורי. גם מדפסת עובדת אחרי החלפה טוב מאוד. אם אני זוכר נכון, אז על האריזה הייתה הולוגרמה.
פורסם 2012 באפריל 1513 שנים אם אתה לא רוצה לקחת סיכון תקנה בארץאני קניתי ממכר בחו"ל דיו למדפסת שלי HP PSC 1410דיו צבעוני ושחור, השחור עובד מצוין!הצבעוני לא מתאים משום מה ואני חייב להדגיש שאלו הם שני ראשי דיו מקוריים של HP עם ההולוגרמה שהגיע סגורים באריזה סגורה אטומה ומקוריתוזה רק מחזק את מה ש shishar אמר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.