עבור לתוכן

מחפש טאבלט עד כ-2000ש"ח לצורך אינטרנט ומסמכים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אבא שלי צריך טאבלט דיי בסיסי לשימוש של אינטרנט ומסמכים. מבחינת דרישות נוספות יש כמה נקודות שהייתי רוצה להתייעץ לגביהן. ראשית, הוא רוצה להשתמש בו לשיחות בסקייפ ולכן כדאי מאוד שתהייה מצלמה בחזית המכשיר, עד כמה זה נפוץ בטאבלטים? בנוסף, הייתי רוצה לאפשר לו לגלוש על גבי אינטרנט סלולרי, האם כלילת אופציה זו במכשיר תעלה את המחיר משמעותית? מה בנוגע להסכם עם חברות הסלולר, אפשר לרכוש SIM שיהיה לצורך אינטרנט בלבד?

התקציב בעיקרון הוא עד כ-2000שח (אפשר קצת לחרוג אם יש סיבה טובה), אבל כמובן שאם יש משהו שעונה על הדרישות בפחות זה מבורך. מבחינת גודל לטענתו אין לו העדפה משמעותית, כל דבר באיזור ה-8-10" יתאים. אין העדפה לחברה מסוימת, רק לא Apple.

יש המלצות למכשירים שעונים לקטגוריה זו?

פורסם
  • מחבר

תודה. האם יש לו מודם סלולרי? לא מצאתי את זה במפרט שלו (אני רוצה אחד עם מודם פנימי, ולא עם דונגל USB).

מה האתר שקישרת אליו? רשום שם "הצעות החל מ-1650", יש לך מושג מה המחיר יוצא באמת? כי בכל חנות אחרת שראיתי המחירים הם באיזור ה-1900 ומעלה.

האם יש אופציות נוספות או שהסמסונג למיניהם הם היחידים ששווה לבדוק?

פורסם

לדעתי אין לו מודם סלולרי. וסביר שזה יעלה את מחיר הטבלט בלפחות 1000 שח.

ראיתי אותו נמכר בכ-1700 שח לפני שבועיים, כך שזהו כנראה הסכום לקניה. במקרה הגרוע תן הצעה וחכה לתשובה שלהם.

אני מניח שיש עוד אופציות בשוק, אבל הן יקרות יותר או פחות משתלמות במחיר דומה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה.

מאיפה המידע לגבי ICS במכשיר הזה? יש לך מושג מתי זה אמור להגיע? המכשיר הזה הוא לאבא שלי, אני מעדיף שהוא מראש יתרגל למשהו וישתמש בו, ולא עוד חודשיים להחליף לו מערכת הפעלה שתהייה שונה. אומנם בשבילי ובשבילך ההבדלים יהיו כנראה קטנים, אבל בשבילו זה יהיה כאב ראש.

אם יש למישהו הצעות למכשירים אחרים אשמח לשמוע גם כן.

פורסם

פורסם שעדכון ל-ICS יגיע לטבלטים של סמסונג. זה מתעקב בשלב הזה.

אם דחוף לך מאוד לשים ICS, יש לך את ה-CM9 שאם אני מבין נכון, הוא חלופה טובה.

אם למשהו יש הצעות אחרות, גם אני אשמח להכיר אפשרויות אחרות במחירים האלו.

פורסם
  • מחבר

אגב, במה המכשירים האלה טובים יותר מאשר חלופות זולות יותר כדוגמת המכשירים של Archos או חברות אחרות?

אני מודע לעובדה שיש הבדל בכמות הזיכרון בין המכשירים, אבל מה בנוגע לביצועים? האם לשימוש של מסמכים ואינטרנט המכשירים האלה לא יספיקו? אני שואל את זה בעיקר כי קשה לי להעריך את הביצועים של המכשירים השונים, אבל ברור לי שהמכשיר הזה לא ישמש למשחקים, לכן אולי אפשר לוותר על מעבר גרפי חזק יותר ומעבד מהיר.

עריכה: אחרי שקראתי קצת ביקורות עליו, הבנתי שיש לו לא מעט חסרונות אחרים.

עריכה 2: נראה שאני ממש לא בעניינים בכל הנוגע לטאבלטים. האם זה נכון שאני צריך הרחבה חיצונית בשביל לקבל חיבור USB לטאבלט? אם לדוגמא אני רוצה לחבר DOK לא ניתן לעשות זאת? לדוגמא עבור ה-P7510 אני רואה שיש צורך במתאם חיצוני לקבל חיבור USB, לקבל חיבור לכרטיס זיכרון microSD, ולקבלת חיבור HDMI. הייתי תחת ההנחה שלפחות שני הראשונים הם סטנדרט בכל מכשיר שהוא, ושחיבור HDMI יהיה קיים בדגמים הממוצעים+ ללא צורך בכבל מתאם.

פורסם

זה תלוי טבלט, יש שבאים עם כניסות מסויימות ויש שלא.

הסיבה העיקרית להמלצה שלי היית עניין האחריות לצד מפרט חזק יחסית ומסך איכותי יחסית.

הארקוס מצד שני לא רע, אבל כמו רוב המוצרים הזולים יותר - יגיע עם אחריות לשנה אחת בלבד ומעבד פחות חזק.

לשם השוואה - כל טבלט סיני זול עם מעבד טגרה 2, יעלה החל מ-320 דולר (לפני מיסים) שהם כ-1400 שח.

לשאלתך השניה, לסמסונג הספציפי למעלה אין יציאות כי הוא כוון ללכת ראש בראש עם האייפד ולכן הם לא הוסיפו לו יציאות על חשבון עובי מינימלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים