עבור לתוכן

קניית קינדל - ישר מאמזון או דרך חברות שילוח

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להזמין קינדל (מהסוג הבסיסי - לא טאץ', 79$-109$) מאמזון, וראיתי שיש להם סעיף של 65$ עלויות מכס שהם אומרים שיזכו אותי אם צריך.

השאלה אם מישהו התנסה בזה ויודע אם אכן יש החזרים, כי 65$ מס על 79$ מוצר זה באמת מוגזם...

שקלתי להזמין במקום זה דרך חברות שילוח (מסטופ, USHOPS, TNT) אבל ראיתי כמה תגובות עם חוויות מאוד שליליות מהם.

מישהו יכול להמליץ מה עדיף? התנסה באחת החברות האלו?

פורסם

ביצעתי הזמנה של שניים וקיבלתי החזר כחודש אחרי. אני לא זוכר כמה החזירו , אבל המיסים שגבו בהזמנה היו באיזור ה80$.

פורסם

למיטב ידיעתי ואם שום דבר לא השתנה, אמאזון שולחים ארצה רק ספרים, סרטים ואלבומים.

אני הזמנתי בזמנו קינדלק עם מאסטופ, עבר בהצלחה. יש להם גם מבצעים על הובלת קינדל, פרטים כאן:

http://www.mustop.co.il/special-deals-israel/amazon-kindle

כתובים של כל החיובים הצפויים.

{אני לא בטוח מה הקטע של 65$ מיסים, אבל אתה לא עומד לשלם את זה, לא צריך לדאוג לגבי זה}

פורסם

אני הזמנתי 2 קינדלים (במעמדים שונים, כולל נרתיק עור עם תאורה בכ- 60$), מאמזון, הם חייבו אותי בסכום אקסטרא למקרה שיצטרכו לשלם מיסים (זה כסת"ח למקרה שיש מיסי ייבוא, כדי שהקונה לא "יופתע" ויסרב לשחרר את החבילה בגללם). תמיד קיבלתי את מלוא הסכום בחזרה (אחרי כ- 30 יום אם איני טועה), אפילו מע"מ לא שילמתי.

לעומת זאת, יש לי חברים שהזמינו ולא קיבלו את מלוא הסכום חזרה, ובפניה לאמזון נאמר להם שכמעט כל ההפרש שולם על מיסי ייבוא.

פורסם

לא ממש קשור לקינדל, אבל אפשר להזמין מאמזון הרבה דברים.

אני הזמנתי דרך אמזון גרמניה מגבר ומקרן.

על המגבר קיבלתי החזר מיסים.

אי אפשר לדעת אם הם שולחים מוצר עד שעושים צ'ק אאוט ושם רואים אם הם שולחים לארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים