עבור לתוכן

מסך של אייפון 4 או 4S זה אותו המסך?

Featured Replies

פורסם

מסך של אייפון 4 ואייפון 4S זה אותו המסך?

אני צריך לדעת ממישהו שיודע בוודאות ולא מסתמך על כל מיני דברים

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

שלום לך

באיזה מובן ?

רזולוציה או גודל פיזי או מה בידיוק ?

:nixweiss:

פורסם

מה זה משנה מה? כן זה אותו מסך בדיוק בכל פרמטר שהוא.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להחליף מסך שנשבר באייפון 4S ואני רואה באינרנט שרשום 4G עולה פחות 15 דולר מ4S והם נראים ממש אותו דבר,

זה נראה לי שהם סתם מחפשים להרוויח עליהם עוד כסף

פורסם

שמע, אני לא סגור על זה.

מספיק ששינו משהו במחבר

( דווקא מתאים לאפל ) ואכלת אותה.

תקנה רק אחרי שווידאת שזה אחד לאחד,

בגלל זה גם שאלתי למה אתה מתכוון.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כן מתאים להם מאוד כל התחבולות האלה,

זה נראה כל כך דומה שאני כמעט בטוח שזה אותו דבר, חייב לשמוע את זה מאחד שכבר ניסה את זה

פורסם
  • מחבר

איזה באסה לשמוע את זה חחח

תודה רבה :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

וואלה, לקחת אותו מסך לשנות לו את הפלסטיק שתופס אותו למרות שהמכשיר בנוי אותו דבר רק בשביל לגבות יותר כסף...

אם זאת היית חברת תקשורת בישראל אנשים כבר היו מתלהמים ועושים פרצופים אבל זאת אפל אז נסלח לה :)

פורסם

אין פה שום קשר לרצון לגבות כסף ,אם היא היתה יכולה לגרום למסכים להיות זהים עד המולקולה האחרונה היא היתה עושה את זה, היא לא מוכרת ללקוח חומרה ולכן אין לא אמור להיות לה שום אינטרס שכזה .

יש מגבלות של עיצוב ,למרות ששני המכשירים נראים כמעט זהים מבחינה חיצונית , כמעט כל החומרה הפנימית השתנה ומספיק שתזיז חלק אחד למקום מסויים תצתרך לעצב מחדש חלק מהחומרה כדי שתתאים על אף ששני המסכים במקרה הזה זהים לגמרי .

פורסם

^^^^^

כן, בטח.

אולי הגיע הזמן שאפל יחליפו את הלוגו מתפוח

לבייגלה של מלאך ?

טוב, העיקר שפותח הדיון ניצל מביזבוז כסף

ומר ORrrr קיבל תשובה לשאלתו ( הראשונה ).

:xyxthumbs:

פורסם

חחח להחליף כמה שבבים נחשב אצלך שינוי חומרה משמעותי? תאמין גם תאמין שאפל ידועה בקנאות שלה ולמרות שהאייפונים כמעט זהים, היא חייבת לגרום להם להיות שונים גם בדברים קטנים כי זה מוצר הדגל שלה וזאת אפל.

ולגבי השאלה הראשונה, מפאת ולא דמיינתי שיירדו לפסים כאלה ולא ידעתי בדיוק לאיזו מטרה פותח הדיון שאל, הנחתי שרזולוציה, פאנל, צפיפות, חומר, גודל ובעצם כל דבר חוץ מהפלסטיק שתופס את המסך למכשיר הם הפרמטרים שהוא מחפש.. :P

פורסם

מודה ועוזב - ירוחם.

חג שמח !

פורסם

חג שמח :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים