עבור לתוכן

מבקש חוות דעת על חנות VMOBILE.

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

מתכון לקנות שם את הגלקסי 2,רציתי לדעת ממי שקנה שם מכשיר,איך החנות? שירות? אמינות? האם הם עושים בעיות מימוש אחריות?

בתודה מראש לכולם!

פורסם

לא יודע לגבי רכישה ומימוש, אבל תיקנתי שם את הסלולרי שלי בעלות יחסית נמוכה, התיקון לקח פחות משעה(הם התחייבו על יום) והמכשיר עובד מצויין. המקום עצמו מאוד נעים, גם האנשים מאוד חביבים. ההתרשמות שלי חיובית מאוד.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי

אשמח לעוד תגובות!

פורסם

לא מכיר את החנות אישית אבל לפי מה שהבנתי הם בין היחידים (אם לא היחידים) שהחלפת רומים לא מבטלת אחריות אצלהם - עניין ששווה לשאול אותם לגביו, אני לא בטוח ב-100%.

פורסם

החלפת רומים כן מבטלת עד כמה שהבנתי בזמנו כשקניתי את הSGS2 שלי, בקיץ.

קנו אצלהם בזמנו את הSGS2 כמו לחמניות חמות, באמת לא ראיתי בחיים שתוך שעה שאני שם היו איזה 10 מכשירים שעפו וכולם SGS2.

אחרי אי הבנה קטנה ששחכו לשים לי מטען, חזרתי לחנות ופינקו אותי בכ.זיכרון 8GB מתנה על טעות.

בגדול אני מבסוט.

פורסם

שלום לכולם,

גם אני מעוניין לקנות 3 מכשירים אצלם אבל כשעברתי על הביקורות לחנות בזאפ, (השליליות) שמתי לב שהרבה מהטענות נגד הן על מכירת מכשירים שהם לכאורה לא חדשים/משומשים/תקולים מרגע ההדלקה וכן העיות במימוש האחריות.

אני כמובן לוקח בערבון מוגבל את כל התגובות ובהחלט יש יותר תגובות חיוביות על החנות, אבל לא הייתי רוצה לקבל מכשיר לא חדש.

יש חנות שהייתם ממליצים לקנות בה?

חג שמח ,

חיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים