עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע לאקספריה פלאי

Featured Replies

פורסם

טוב אני מחפש אנדרויד שיחליף את 8300U הזקן שלי

וחשבתי בטווח המחירים של עד איזה 1800 שקל ובטווח הזה אין הרבה מציאות אני יודע

בכל מיקרה יש לי בישן כרטיס מיקרו SD 16 גיגה ככה ששטח איכסון פחות מדאיג אותי כי אני יעביר אותו לחדש

בכל מיקרה השאלות הן כאלו

1-העם מתוכנן רישמית לאקספריה פלאי אנדרואיד 4 ? עם כן מתי יצא ?

2-יש תמיכה בפלאש בדפדפן ? או שאפשר להוריד דפדפן שכן תומך ?

3-המכשיר עובד בתדרים של כל החברות בארץ ?

4-יש חריץ מיקרו SD ?

ושאלה אחרונה למי שיש את המכשיר מרוצים לא מרוצים ?

בתודה לתשובות

פורסם

http://www.gsmarena.com

1. יצא BETA אז כניראה שכן.

2. יש תמיכה.

3. יש גירסה שתומכת (850 / 1900 / 2100 / 800) ויש אחת שמתאימה רק ל 2100MHZ (יותר נכון 900 / 2100).

4. כן.

בכללי החומרה שלו לא עדיפה על מכשירים אחרים של SE, אפשר למצוא הרבה מכשירים עם חומרה זהה במחירים נמוכים יותר ובתוספת קטנה ניתן למצוא מכשירים עם ליבה כפולה.

בקרוב אמורים להגיע מכשירים חדשים, אולי שווה לך לחקות עוד כמה שבועות.

פורסם
  • מחבר

תיראה היתי מת לאיזה גלקסי S2 -הבעיה שהמחיר שלו כרגע גבוה מידי

עם המחיר של הS2 היה נוח יותר היתי קונה אותו עם תוסף גימפאד מיתחבר

אבל אני יקשיב לך ויחכה עוד איזה חודש ניראה מה יהיה בשוק

יש לי בעיה כי הסוללה בגרוטאה שלי כבר חלשה מאוד ואני כמובן לא רוצה ליקנות חדשה (אני יודע שזה זול מחול -פשוט אין טעם שאני על סף קניה של סלולרי )

בכל מיקרה עם למישהו יש עוד דברים להוסיף אז זה יתקבל בברכה

דרך אגב יש חנויות שקונות משומשים ? מספיק שיתנו לי אפילו 200 על הישן אפילו זיכוי וזה כבר הרבה יותר טוב

פורסם

יש טונות של מכשירים חדשים שנמכרים בשוק היד שניה אחרי שהובאו מחו"ל, עם קבלה לניתוק זיכה וכו'.

אתה יכול בתקציב הזה לקנות LG אופטימוס 3D, גלקסי S2, אופטימוס 2X, ועוד שלל מכשירים כפולי ליבה.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה יד שניה כי זה די הימור ,במיוחד "באיכות האנשים" בארץ

חוץ מיזה פחות חשוב לי כפול ליבה כי אני לא רואה את המכשיר כתחליף מחשב בשלב הזה

חשוב לי יותר המחיר וגם גימפאד

אני יחכה לראות עם מחירי הגלקסי S2 ירדו פשוט כי לו יש מסך מצוין ואני יודע שיש גימפאד שמתאים לו (לא רישמי אבל בכל זאת פועל )

פורסם

יש טונות של מכשירים חדשים שנמכרים בשוק היד שניה אחרי שהובאו מחו"ל, עם קבלה לניתוק זיכה וכו'.

אני לא יודע מי חירטט אותך אבל אם הקבלה היא לא על שימך (שם המנוי למעשה) אתה לא תקבל לא ניתוק זיקה ולא נעליים.

פורסם

אני לא יודע מי חירטט אותך אבל אם הקבלה היא לא על שימך (שם המנוי למעשה) אתה לא תקבל לא ניתוק זיקה ולא נעליים.

ויאמר יעקב לאלו שמאשימים אחרים בחרטוט...

הS2 שלי נקנה מגרמניה, הקבלה היא בלי השם שלי, בלי המס' IMEI, בלי המס' אשראי המלא שלי אפילו

ועדיין... סלקום משלמים לי זיכוי חודשי מהיום שבו באתי עם הקבלה שלי אליהם

פורסם

1- במקרה קניתי בסוף פברואר גלאקסי S2 בדיוק בדרך הזו, רשמתי אותו כמכשיר שלי בסלקום למרות שהחשבונית ממש לא על שמי, אין בעיה לעשות ניתוק זיקה גם. הסיבה היחידה שלא עשיתי היא שאני לא מגיע לסכומים הדרושים בחשבון.

2- לחברות הסלולר איך דרך לבדוק מי רכש את המכשיר. במידה ונפלת על נציג מציק שמתעקש שהוא לא מוכן לעשות את זה, אתה מחליף את השם על החשבונית וזהו. חברות הסלולר לא דורשות תדפיס ויזה או משהו כזה שאתה אכן רכשת את המכשיר.

קרירין-

בכלליות, שוק היד שניה בארץ בתחום די מפותח, אם המכשיר סגור בניילון ויש חשבונית- אין ממש מה לדאוג.

המכשיר היה בשימוש קצת/פשוט בלי ניילונים? בודקים את המכשיר, חותמים זכרון דברים, זהו. גם אנשים זבל לפמים מחזיקים עסקאות טובות.

פורסם
  • מחבר

*Scorn*

יוצא לי ליתעסק עם יד שניה גם במכירות וגם בקניות

אבל ה מסוג המוצרים שהחלטתי לא לקנות יד שניה

פשוט כי קשה לימצוא דפקטים ב10 דקות שאתה בודק את המכשיר ביד שניה

חוץ מיזה אני רוצה את האחריות לשנה שיצרנים בדרך כלל נותנים ,ושאני יוכל לממש אותה דרך החנות במיקרה הצורך

אני יחכה לראות עם הגלקסי 2 ירד למחיר שפוי יותר -אבל במיקרה שלא אקספריה פלאי יועל לשמש אותי לאיזה שנה וחצי ואחרי זה אני יקנה משהו טוב יותר

בכל מיקרה מישהו יודע עם יש חנויות שקונות משומשים באזור השרון ?

אני רוצה לקזז קצת מהעלויות קניה

פורסם

ויאמר יעקב לאלו שמאשימים אחרים בחרטוט...

הS2 שלי נקנה מגרמניה, הקבלה היא בלי השם שלי, בלי המס' IMEI, בלי המס' אשראי המלא שלי אפילו

ועדיין... סלקום משלמים לי זיכוי חודשי מהיום שבו באתי עם הקבלה שלי אליהם

אז אולי בסלקום זה שונה.. לפי מה שאני יודע באורנג' בלי שיש על החשבונית את השם שלך ואת מספר ה-IMEI של המכשיר - אתה יכול לדבר ללמפה.

הם אשכרה גרמו לי להתקשר לחנות שממנה קניתי את המכשיר, ולבקש שישלחו בפקס חשבונית חדשה שבה מופיע מספר ה-IMEI, כי בחשובנית המקור זה לא הופיע והם סירבו לעשות לי ניתוק זיקה במקרה הזה.

פורסם

ויאמר יעקוב בשנית

לפני שעברתי לסלקום בעקבות פיצוי שארגנו לדוד שלי עם זיכוי אדיר, הייתי קודם באורנג

הגעתי עם הS2 שלי בדיוק יום לפני שהתחילו למכור אותו שם ולכן בהתחלה קיבלתי זיכוי מאורנג עם חשבונית של 149 שח ולא 299

אז כן... גם אורנג לקחו את החשבונית הזאת וגם אורנג הביאו לי החזרים על חשבונית ללא שום אמצעי זיהוי

פורסם

מה שאתה אומר קרה לי בהתחלה בסלקום. דרשו חשבונית עם IMEI ושטויות, ניסיתי להסביר לדביל שאף חנות בעולם לא שמה את ה IMEI על החשבונית, לא הקשיב.

חיכיתי כמה דקות, הלכתי לנציג אחר, הפלא ופלא- פתאום הכל אפשרי.

הייתי מתחיל לספר פה את הסיפור על איך ניסיתי סה"כ לפתוח מכשיר שרכשנו מסלקום לסים פרי אצלם, אבל זה סתם ארוך ומיותר, אז הגרסה הקצרה-

אחרי שאמרו לי 10 פעמים בטלפון שזה לא אפשרי, פעמיים הגעתי למרכז שירות בגלל מידע שגוי שנתנו לי בטלפון לגבי מה דרוש בשביל לפתוח את המכשיר, חזרתי הביתה עם מכשיר נעול, ובסוף הקוד ניתן לי בטלפון, סלקום כבר לא מעזים להגיד לי "תגיע למרכז שירות"

הדרך היחידה עם חברות הסלולר זו מלחמת התשה, לא פחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים