פורסם 2012 במרץ 3113 שנים המלצה חמה על HyDrOG3Nhttp://iandroid.co.il/forum/topic69781.htmlhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1530179
פורסם 2012 במרץ 3113 שנים מחבר איך אני מגבה את הרום הנוכחי ? זה מפרמט את הכול ? (כדאי להוציא SIM ודברים כאלה לפני התחלת התהליך בשביל לא לאבד נתונים חשובים ? )
פורסם 2012 במרץ 3113 שנים גיבוי מלא = דרך הריקבורי לעשות גיבוי, זה מבחינת IMG מלא של המערכת, במקרה הכי גרוע תשחזרלגבי גיבוי רגיל: תוכנות דרך TITANIUM, אנשי קשר ויומן דרך סנכרון מול גוגל, SMS דרך SMS BACKUPזה מפרמט הכל
פורסם 2012 במרץ 3113 שנים מחבר נכנסתי לריקאברי ואני לא מוצא אופציית גיבויי יש לי 4 אופציות אחת לעשות ריבוט אחת לעשות עדכון ושניים לפרמט אין גיבויי ..... אפשר לקבל עוד קצת פרטים על טיטניום הזה ? (עריכה : בדיקה נוספת מניבה ששיש צורך ב "ROOT" למכשיר שלי אין ) איזה תוכנה יש שלא צריכה רוט ? זה תוכנה שאני מוריד למחשב ? ו SMSBACKUP ?
פורסם 2012 במרץ 3113 שנים יש לך ריקבורי רגיל של סמסונג... אתה חייב לצרוב ריקבורי אחר, על הדרך אתה תעשה גם ROOT, אין דרך לעקוף את הצעד הזהתעשה CF ROOT לפי ההנחיות פה : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399גיבוי בכל רמה צריך ROOT בגדולאתה מוריד את התוכנות למכשיר דרך המרקט ומריץ אותן בשביל לגבות מידע
פורסם 2012 באפריל 113 שנים מחבר איזה מהם אני אמור להוריד ?< CF-Root-SGS2_XW_XEU_KE2-v4.0-CWM4.zipCF-Root-SGS2_XW_XEU_KE7-v4.0-CWM4.zipCF-Root-SGS2_XW_ODD_KE8-v4.0-CWM4.zipCF-Root-SGS2_XW_OJV_KF1-v4.0-CWM4.zipאף אחד מהם לא תואם למה שרשום אצלי אצלי רשום בכלל TJIKJ1זה מתאים ? CF-Root-SGS2_XW_LUX_KJ1-v5.0-CWM5.zip
פורסם 2012 באפריל 113 שנים מחבר אני לא מצליח זה מה שהתוכנה רושמת לי <ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3)..<ID:0/003> File analysis..<ID:0/003> SetupConnection..<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)בהוראות רשום - Put your phone in download mode- Make sure repartition is NOT checkedאיך אני עושה את זה ? אולי בגלל שלא עשיתי את זה זה לא עבד ..
פורסם 2012 באפריל 113 שנים מחבר לא משנה, הצלחתי תגיד, איך עובד הגיבויי טיטניום הזה ? אני עשיתי גיבויי להכול.... אני צריך להעביר קובץ מסויים למחשב ? או שאחרי שאני עושה את ההתקנה של ICS אני מוריד טיטניום והוא מתקין את הכול מחדש ?
פורסם 2012 באפריל 113 שנים itsik1231995, תגיד לי- אתה עושה צחוק? נראה לך הגיוני לפרסם ארבע הודעות ברצף, ביניהן גם הקפצות סתמיות בטרם עברו 24 שעות? אתה לא חדש פה, זה אמור להיות לך ברור שלא עושים דברים כאלו. אולי שכחת את חוקי הפורום? הקפצת דיונים: הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה האחרונה בטרד! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה אלא אם כן הוסף מידע חדש ורלוונטי. ("אני צריך קצת עזרה" בהחלט נכנס כאן).ואפילו אם אין חוק ספציפי בנידון, יש תרבות דיון. למה אתה מבלגן ומפציץ את הפורום? יש לך מה להוסיף? מה טוב. השתמש בכפתור ה- . מזל טוב. קיבלת 5 נק' אזהרה. אם לא תשמור על חוקי הפורום, לבסוף תושתק או תורחק מהפורום.
פורסם 2012 באפריל 113 שנים מחבר אם עשית סנכרון לפני זה לחשבון גוגל, אז תן לעשות מחדש סנכרון וזה יחזורזה היה מסונכרן עם גוגל וגם עכשיו ומסתבר שזה לא שמר שום דבר .... אני לא יכול לגשת לזה אפילו דרך האי מייל של גוגל שום דבר ...הלך כול המספרים
פורסם 2012 באפריל 113 שנים שום דבר לא הלך1. כשעשית סנכרון הייתי טורח ובודק בגוגל האם זה אכן סנכרן2. אם עשית הכל כראוי אני מניח שעשית גיבוי דרך הריקבורי, או שגם את זה לא טרחת לעשות?במידה וכן... הכל שמור, תעשה שחזור והכל חוזר למקום שלובכל מקרה, השבוע נמצא את הזמן לכתוב כמה מדריכי אנדרואיד בינהם נכתוב גם על גיבוי
פורסם 2012 באפריל 113 שנים מחבר עשיתי גיבויי אבל אם אני יחזיר לגיבויי אני יצטרך לעשות את כול ההתקנה מחדש ? או שיש אפשרות לעשות שניי גיבויים ואז לחזור למצב הנוכחי ?
פורסם 2012 באפריל 113 שנים אתה גם יכול לעשות 10 גיבויים...כאמור הפתרון שלך נכון, תעשה גיבוי נוסף (אתה תראה בשחזור שיש 2 גיבויים אחכ עם תאריכים שונים)1. גבה מערכת נוכחית2. שחזר מערכת ישנה3. סנכרן מחדש את החשבון4. בדוק שהסנכרון עשה את שלו דרך החשבון GMAIL5. שחזר מערכת חדשה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.