פורסם 2012 במרץ 2613 שנים בימים האחרונים שמתי לב ששימוש בתוכנת יוטורנט גורם לנפילת האינטרנט יש לי מהירות 30 מגה עם תשתית בזק ראוטר dlinl 6740 אחרי כמה דקות של הפעלת יוטורנט אני מנסה להעלות דף אינטרנט ואני מקבל הודעה שלא ניתן להציג דף זה מה שמוזר הוא שבראוטר הנורה של ה-dsl וה- ethernt עדיין דולקות רק כיבוי והדלקה של הראוטר מחדש מחזירים את האינטרנט בדקתי שאם היוטורנט לא פועל אין נפילות של הקו אז אני כמעט בטוח שזה היוטורנט מספר מקס' של חיבורים ביוטורנט- 200 מס' מקסימלי של ע\עמיתים מחוברים- 50 גרסת יוטורנט 2.0 האם יש פתרון למצב הזה? כי זה החל בימים האחרונים אודה לעזרתכם
פורסם 2012 במרץ 2613 שנים דבר ראשון תעדכן לגירסה אחרונה.ותגביל את הupload ביוטורנט ל60-70% מהרוחב פס להעלאה שלך.
פורסם 2012 במרץ 2613 שנים מחבר דבר ראשון תעדכן לגירסה אחרונה.ותגביל את הupload ביוטורנט ל60-70% מהרוחב פס להעלאה שלך.מהי הגרסה האחרונה ומהיכן אני מעדכן אותה? איך אני מעדכן מבלי לאבד את ההורדות הקיימות שלא יימחקו? כמו כן, בזמן שזה קורה , ההעלאה מוגבלת ל-10 בלבדעדכון : עדכון לגרסה האחרונה מהאתר של יוטורנט 3.1.3 לא פתר את הבעיה אודה לעזרתכםעכשיו הבחנתי שביוטורנט אני מקבל הודעה למטה (תוך כדי הורדה)- העמסת יתר של דיסק קשיח 35% וההורדה עולה ויורדת. בדקתי ובכונן אליו יורדות ההורדות יש 100 גיגה פנויייםרעיונות איך לפתור את התסבוכת הזו?
פורסם 2012 במרץ 2613 שנים ^^^נסה לפי השיטה המתוארת כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528440.0
פורסם 2012 במרץ 2613 שנים מחבר ^^^נסה לפי השיטה המתוארת כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528440.0תודה על העזרה אבל לא הבנתי היכן לסמן וי והיכן לסמן 256 אודה אם תוכל להסביר לי היכן זה נמצא
פורסם 2012 במרץ 2613 שנים הורדתי והתקנתי יוטורנט במיוחד בשבילך (אני בכלל משתמש ב Bitcomet).....אתה צריך להכנס ל options->prefrerences, ומשם לבחור ב advanced ולסמן כמו בתמונה המצורפת.[attachment deleted by admin]
פורסם 2012 במרץ 2613 שנים מחבר הורדתי והתקנתי יוטורנט במיוחד בשבילך (אני בכלל משתמש ב Bitcomet).....אתה צריך להכנס ל options->prefrerences, ומשם לבחור ב advanced ולסמן כמו בתמונה המצורפת.קודם כל, תודה רבה אני מאוד מעריך את העזרהאכן, שינוי ההגדרות פתר את ההודעה על העומס בדיסקיחד עם זאת, הבעיה המקורית: שהפעלת היוטורנט גורמת לנפילת האינטרנט לאחר מספר דקות עדיין קיימת אודה אם נוכל להמשיך ולמצוא רעיון שיפתור את הענייןתודה
פורסם 2012 במרץ 2613 שנים מוזר... יש לי אותו מודם (50Mbps תשתית בזק) ,ולי זה לא קורה.לגבי ה upload שלך, הוא לא צריך להיות על 10, אלא על 70 בערך.האם הפנית פורטים בראוטר כמו שצריך?...אם הבעיה לא מסתדרת, כדאי לפנות לתמיכה של בזק.עוד אופציה, זה לנסות ולהשתמש בקליינט ביטורנט אחר, כמו BitComet, ולראות אם הבעיה נמשכת.
פורסם 2012 במרץ 2613 שנים מחבר מוזר... יש לי אותו מודם (50Mbps תשתית בזק) ,ולי זה לא קורה.לגבי ה upload שלך, הוא לא צריך להיות על 10, אלא על 70 בערך.האם הפנית פורטים בראוטר כמו שצריך?...אם הבעיה לא מסתדרת, כדאי לפנות לתמיכה של בזק.עוד אופציה, זה לנסות ולהשתמש בקליינט ביטורנט אחר, כמו BitComet, ולראות אם הבעיה נמשכת.תוכל לרשום לי איזה פורטים ואיך לפתוח ?
פורסם 2012 במרץ 2613 שנים מחבר תקטין את מספר החיבורים שבשימוש של תוכנת הטורנט..זה כרגע על 200.להקטין ל-100?ואת מספר העמיתים להשאיר על 50?
פורסם 2012 במרץ 2713 שנים תנסה 150 חיבורים לטורנט, 300 כללי. ואז תנסה לבדוק אם זה קורה עם טורנט אחד, ואז עם שניים וכו'...למרות שגם אם להוריד כמות חיבורים זה הפיתרון, אני הייתי חושב על להגדיר את ה-DLINK כברידג' ולהביא ראוטר שמסוגל להתמודד עם כמות חיבורים נורמלית.
פורסם 2012 במרץ 2713 שנים מחבר תנסה 150 חיבורים לטורנט, 300 כללי. ואז תנסה לבדוק אם זה קורה עם טורנט אחד, ואז עם שניים וכו'...למרות שגם אם להוריד כמות חיבורים זה הפיתרון, אני הייתי חושב על להגדיר את ה-DLINK כברידג' ולהביא ראוטר שמסוגל להתמודד עם כמות חיבורים נורמלית.הורדתי חיבורים ל80 ועמיתים ל20 עצרתי את כל הטורנטים מלבד 2 והבעיה עדיין ממשיכהמה עושים?
פורסם 2012 במרץ 2713 שנים גם לי זה קרה או אותו מודם-נתב. כשזה קורה אצלך, אתה יכול לבצע ping לכתובת מסויימת?
פורסם 2012 במרץ 2713 שנים מחבר גם לי זה קרה או אותו מודם-נתב. כשזה קורה אצלך, אתה יכול לבצע ping לכתובת מסויימת?כן , (באמצעות פקודת cmd זה עבד למרות שכשאני מנסה לטעון דף אינטרנט הדף לא עולה יש איזו דרך לפתור את העניין הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.