עבור לתוכן

המלצה לסמארטפון עד 4500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים

אני רוצה מכשיר עם:

מסך איכותי מאוד

איכות צליל גבוהה ליציאת אוזניות (לשימוש למוזיקה)

מצלמה כמה שיותר טובה

מכשיר עם ביצועיי גרפיקה כמה שיותר טובים למשחקים

מעבד כפול ליבה

ומערכת הפעלה שפועלת טוב בלי בעיות

שימוש עיקרי אפליקציות אינטרנט ומשחקים

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

אם אתה יכול לחכות - כדאי להמתין לHTC ONE X:

http://www.gsmarena.com/htc_one_x-4320.php

טגרה 3, 4.7", רזולוציה גבוהה, איכות צליל של ד"ר דרה והחברה שלו, מצלמות מעולות (גם קדימה וגם אחורה).

פורסם
  • מחבר

הבעיה אני כרגע בלי סלולר כבר שבוע אני צריך לקנות מה שיש כרגע מה כדאי ? :nixweiss:

פורסם

לא יודע מה מומלץ כרגע כולם אומרים SGS2 הוא אחלה מכשיר שהבעיה היחידה שלו זה המיקרופון לא משהו (לפי מה שהבנתי). הgalaxy note גם מתחיל להיות מאוד פופולארי אבל הוא די גדול. ראיתי בgsm arena שכבר יש שם GSG3 שקוראים i9300.

לי יש RAZR (לא יכלתי לקחת SGS2 מהעבודה וזה היה הכי קרוב) ולא מצאתי כלכך הרבה משחקים על android . יש לי את dead space שעלה לי 1.80 שקל במבצע השקה של play והוא בנתיים המשחק הכי יפה שיש לי וגם השליטה בו די טובה רק שהטלפון מתחמם כשאני משחק בו ואני לא מתלהב מהג'אנר. עד כמה שזכור לי לIphone יש יותר משחקים אבל זה במגמת שינוי קלה. אני לא עוקב אחרי הiphone אז אני לא בטוח מה יש לשחק שם. יש לי emulator דוס שנקרא andosbox שעלה לי איזה 4 דולר (יש גם חינמי אבל לא הייתי מרוצה ממנו) ושיחקתי עליו המון xcom :ufo defense בהתחלה קשה להתרגל אבל אחר כך הכל עובד מצויין (משתמש בtouchpad mouse input ). יש לי גם master of magic אבל לא היה לי את הסבלנות לשחק בו. יש גם port לandroid של jagged alliance 2 אבל לא כלכך הסתדרתי איתו היה נחמד אם הוא היה כולל את כל הדברים ב1.13 .

רוב המשחקים האחרים שראיתי של android קצת מפגרים. יש עכשיו במבצע את avadon: dark fortress ב humble bundle אבל הם אומרים שהוא בנוי לtablets . בכלל הטעם שלי במשחקים קצת שונה אז אני לא בדיוק יכול להמליץ על משהו.

בכל מקרה קח בחשבון שהטלפונים החכמים אוכלים המון סוללה. אם ממש דחוף לך טלפון תקנה משהו פשוט ב100-200 שקל ותעקוב אחרי השוק עד שתחליט מה אתה בדיוק רוצה שהוא יעשה.

בקשר למצלמה עד כמה שידוע לי הiphone טוב וגם לנוקיה יש כמה טלפונים מטורפים מבחינת מצלמה אבל המערכות הפעלה שלהם מפגרות אחרי השוק (win mobile ו symbian ). אחרי ניסיונות שונים לצלם עם הטלפון שלי הגעתי למסקנה שבשביל לצלם תמונות איכותיות כדאי שתהיה לך מצלמה יעודית כי כמות האור שמצלמה של טלפון נייד יכולה לקלוט מוגבלת ובלי תנאי תאורה אידאלים התמונות לא יוצאות משהו.

פורסם
  • מחבר

פשש... איזה תגובה עזרה לי מאוד :smile1:

ניראה לי לבנתיים אני יקח גלאקסי 2 מאיפה כדאי לקנות מישהוא מכיר חנות אמינה וזולה ?

עוד משהוא..

בחנות השוואתי במסכים גלאקסי 2 מול אייפון 4 מבחינת האיכות המסך של האייפון הרבה יותר טוב ההייתי קונה אותו הבעיה המסך קטן מידי לבנתיים המשחקים הטובים יש רק לאייפון ניראה שרק כשיגיעו כרטיסים גרפים יותר טובים לאנדרואיד הם יתחילו לשפר את הגרפיקה במשחקים (המכשירים המרובעי ליבות עם ליבה גרפית של ניבדייה TAGRA 3 )

פורסם

אני רוצה להדגיש שאני לא מבין גדול בניידים אבל אני יודע מה שאני הייתי רוצה משלי וזה גמישות מקסימאלית (בעיקר שיריץ dosbox ). בנתיים בandroid עד כמה שידוע לי יש שימוש בmulticore רק ב ICS ועד כמה שידוע לי הSGSII כבר עודכן ל ICS עדיין זמני הסוללה יכולים להיות בעיתיים בגלל זה לרוב משדרגים או משיגים סוללה חיצונית כלשהי ולSGSII יש הרבה מבחר. הNote מאוד גדול וכדאי שתבדוק גם אותו .

וכמו שאמרתי תתרכז באפליקציות ולא בנתונים יבשים אתה צריך שהמכשיר יתאים למה שאתה רוצה לעשות איתו. אגב עשיתי חיפוש ונזכרתי בxperia play אבל הוא די מיושן היום כי הוא יצא מזמן.

פורסם

אני לא מבין איך לא הציעו לך את הgalaxy nexus-ההבדל בין הSGS2 לgalaxy nexus הוא קטן מאוד כאשר חוץ מהמצלמה והכרטיס זיכרון,הGNEX עולה עליו בכל פרמטר (במיוחד במסך ועדכונים).

אני פשוט לא מצליח להבין את אלה שמעדיפים את הSGS2 על הGNEX-אותו גודל רק מסך יותר גדול וטוב וכל הדברים הטובים שבnexus. החסרונות מתגמדים מול היתרונות.

פורסם

לא יודע מה מומלץ כרגע כולם אומרים SGS2 הוא אחלה מכשיר שהבעיה היחידה שלו זה המיקרופון לא משהו (לפי מה שהבנתי). הgalaxy note גם מתחיל להיות מאוד פופולארי אבל הוא די גדול. ראיתי בgsm arena שכבר יש שם GSG3 שקוראים i9300.

גם אם יש מפרט ב-GSMArena, זה לא אומר שהמכשיר יצא. המכשיר לא יצא ולא הוכרז, וכל מה שיש זה שמועות.

לי יש RAZR (לא יכלתי לקחת SGS2 מהעבודה וזה היה הכי קרוב) ולא מצאתי כלכך הרבה משחקים על android . יש לי את dead space שעלה לי 1.80 שקל במבצע השקה של play והוא בנתיים המשחק הכי יפה שיש לי וגם השליטה בו די טובה רק שהטלפון מתחמם כשאני משחק בו ואני לא מתלהב מהג'אנר. עד כמה שזכור לי לIphone יש יותר משחקים אבל זה במגמת שינוי קלה. אני לא עוקב אחרי הiphone אז אני לא בטוח מה יש לשחק שם. יש לי emulator דוס שנקרא andosbox שעלה לי איזה 4 דולר (יש גם חינמי אבל לא הייתי מרוצה ממנו) ושיחקתי עליו המון xcom :ufo defense בהתחלה קשה להתרגל אבל אחר כך הכל עובד מצויין (משתמש בtouchpad mouse input ). יש לי גם master of magic אבל לא היה לי את הסבלנות לשחק בו. יש גם port לandroid של jagged alliance 2 אבל לא כלכך הסתדרתי איתו היה נחמד אם הוא היה כולל את כל הדברים ב1.13 .

רוב המשחקים האחרים שראיתי של android קצת מפגרים. יש עכשיו במבצע את avadon: dark fortress ב humble bundle אבל הם אומרים שהוא בנוי לtablets . בכלל הטעם שלי במשחקים קצת שונה אז אני לא בדיוק יכול להמליץ על משהו.

אני לא יודע איך חיפשת, אבל חיפשת ממש לא טוב. לאנדרואיד יש אין ספור משחקים, ביניהם רבים מהלהיטים הגדולים של האייפון. אמנם לאייפון יש הובלה מוזרה (האנדראואיד נפוצה בהרבה מהאייפון) בכמות המשחקים ובראשוניות שלהם, אבל רוב המשחקים (וגם אפליקציות אחרות) מגיעים לבסוף. בעתיד הלא מאוד רחוק, ואפילו כבר עכשיו, אפל תאבד את ההובלה שלה. לאנדרואיד יש אין ספור משחקים טובים. וכמו שהזכרת, יש גם אמולטורים של דוס, גיימבויי ומה לא, באמת שלא חסר.

בכל מקרה קח בחשבון שהטלפונים החכמים אוכלים המון סוללה. אם ממש דחוף לך טלפון תקנה משהו פשוט ב100-200 שקל ותעקוב אחרי השוק עד שתחליט מה אתה בדיוק רוצה שהוא יעשה.

בקשר למצלמה עד כמה שידוע לי הiphone טוב וגם לנוקיה יש כמה טלפונים מטורפים מבחינת מצלמה אבל המערכות הפעלה שלהם מפגרות אחרי השוק (win mobile ו symbian ). אחרי ניסיונות שונים לצלם עם הטלפון שלי הגעתי למסקנה שבשביל לצלם תמונות איכותיות כדאי שתהיה לך מצלמה יעודית כי כמות האור שמצלמה של טלפון נייד יכולה לקלוט מוגבלת ובלי תנאי תאורה אידאלים התמונות לא יוצאות משהו.

כמובן שמצלמה ייעודית תעשה עבודה טובה יותר מפלאפון, אבל כיום הפלאפונים מגיעים לאיכויות מעולות, וכאלו שהרבה יותר ממספיקות לשימוש יום יומי ומזדמן.

פותח הדיון, אני ממליץ לך להמתין מעט להגעת הדור החדש של הסלולריים שיגיע ממש בחודש הבא בחלקו, ובחלקו כבר זמין. קנייה של מכשיר כעת מאוד לא משתלמת. אני אצטרף להמלצתו של Niseg, תראה אם אתה יכול לקנות סלולרי פשוט או אולי למצוא מכשיר חלופי.

ה- HTC One X צפויי להגיע בחמישה באפריל וה- Sony Xperia S כבר זמין לרכישה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים