עבור לתוכן

סוג של בעיה ב30MB עם HOT ובזק בינלאומי

Featured Replies

פורסם

יש לי 30MB בתשתית של הוט, עם הספק בזק בינלאומי

מודם ראוטר HOTBOX

עכשיו במחשב שמחובר קווית אני מקבל את כל ה30MB, ובאלחוטי 15MB~ שהם לא ממש יציבים כלומר יכול להיות גם 10 ו5..

הבעיה בתכלס זה שאני יכול לגלוש נגיד בשיא המהירות להוריד ולטעון סרטונים בשיא המהירות, אבל אם נגיד אני רק מצטרף לשיחה בסקייפ גם האינטרנט בקושי גולש וגם בסקייפ לא שומעים אותי טוב.. ממה זה יכול לנבוע?

פורסם

מן הסתם אם הצד השני לא שומע אותך, אז כנראה שה upload שלך חנוק.

אם אתה משתמש בתוכנת שיתוף קבצים, אז יש להגביל את ה upload בהגדרות

התוכנה כך שלא יתפוס את המקסימום שאתה מקבל מהתשתית.

איך שומעים אותך בסקייפ ללא הורדות ברקע?

פורסם

תנסה לשחק עם הערוצים , אתמול שמתי לב שהXOOM של אמא שלי מגיע רק ל4-5Mbps גם כאשר הוא נמצא ממש מול הנתב בחדר ממול , אז שיניתי את הערוץ והמהירות קפצה ל20-25 בערך , גם כשניסיתי באייפון 4 אצלי היה שיפור עצום במהירות באותה הנקודה .

וכשניסיתי עם המחשב , לפעמים יוצא לי לראות 60Mbps אבל זה אפילו לא קרוב ל100 שאני מקבל בחיבור חוטי במחשב שלי .

פורסם

סקייפ תוכנת Voip ומן הסתם זאתי תוכנה שצריכה משאב אחד גדול והוא הרשת, מה המרחק מן המחשב האלחוטי

לציוד של הוט?

פורסם
  • מחבר

בקשר לUPLOAD אני מקבל 1.5MB באלחוטי. הבעיות גם כשאני לא מפעיל הורדות

לא נראה לי הגיוני שכשאני פשוט גולש רגיל ומדבר אני לא יכול לעשות את זה.. אם משתמשים עם 2.5/5 מגה יכולים לגלוש לשחק ולדבר בכיף גם אני עם 15 על האחלוטי ו1.5MB העלאה אמור לגלוש בכיף..

מה לעשות :s05:

פורסם

אני קולט פה אלחוטית כ-50 רשתות (בניינים...)

אני במרחק 10 מטר מהראוטר (Buffalo WZR-HP-G300NH DD-WRT) וכיוונתי אותו לעוצמת שידור גבוה (אפילו גבוה מידי)

עם ערוצים 1-11 לא משנה מה אני מקבל 30-50 מגה (לכיוןן 50 בערב כאשר מכבים פה באזור רשתות אחרות)

עם ערוץ 13 לעומת זאת אני מקבל 50-60 ברגיל ו-70-80 בערב.

הערוצים הם בין הדברים הקובעים את המהירות, תאמין או לא ערוץ אחד לא זוכר איזה נתן לי בפועל 14-20 מגה וכאשר קפצתי חזרה לערוץ 13 בום 55 מגה...

פורסם
  • מחבר

אני קולט פה אלחוטית כ-50 רשתות (בניינים...)

אני במרחק 10 מטר מהראוטר (Buffalo WZR-HP-G300NH DD-WRT) וכיוונתי אותו לעוצמת שידור גבוה (אפילו גבוה מידי)

עם ערוצים 1-11 לא משנה מה אני מקבל 30-50 מגה (לכיוןן 50 בערב כאשר מכבים פה באזור רשתות אחרות)

עם ערוץ 13 לעומת זאת אני מקבל 50-60 ברגיל ו-70-80 בערב.

הערוצים הם בין הדברים הקובעים את המהירות, תאמין או לא ערוץ אחד לא זוכר איזה נתן לי בפועל 14-20 מגה וכאשר קפצתי חזרה לערוץ 13 בום 55 מגה...

איך אפשר לשנות את עוצמת השידור? ומה החסרונות בזה, אם אתה אומר גבוה מידי?

ערוצים אני משנה מהכתובת של HOTBOX נכון?

פורסם

כן אתה משנה שם.

בניגוד אליך אני משתמש בהוטבוקס כ-מודם בלבד.

ב-DD-WRT אפשר להגדיר עוצמת שידור (גבוה מידי משמע לטגן אותי עם קרינה ^.^)

בנוסף אני מוגדר על 40HZ ככה שאני מגיע למהירות מרבית (תגדיר גם אם הכרטיס שלך תומך)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים