עבור לתוכן

אוזניות לחדר כושר/לנייד

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני מחפש אוזניות כפתור/IN EAR לחדר כושר (שזה כולל גם ריצה) וגם להשתמש בהן בבית עם המחשב הנייד.

בזמנו קניתי AKG 321, אחרי שבוע שימוש הם נכנסו למגרה (או לפח, לא זוכר), פשוט גרועות ביותר וחבל

היה על הכסף. כבל קצר, כל הזמן יוצאות מהאוזן (בלי קשר לספורט, אפילו מול המחשב) ולא משנה באיזה

גודל של גומיה אני משתמש, איכות סאונד לא מדהימה.

לפניהן היה SteelSeries Siberia והן היו פשוט ליגה אחרת, היום לא בטוח שהן מתאימות בגלל הספורט.

כרגע אני משתמש עם האוזניות שמקבלים עם האייפון 4.

די מבסוט כי הן לא נופלות בספורט, והכבל ארוך.

מה שכן אני מתבאס על איכות הסאונד, במיוחד בנמוכים, וזה חבל כי אני שומע בעיקר מוסיקה אלקטרונית.

יש חיה כזאת אוזניית כפתור באיכות טובה?

ואם לא קיימת אוזניית in ear באיכות טובה שמתאימה לספורט?

פעם היה לי משהו עם קשת לכל אוזן וזה היה מכאיב.

כל המלצה תתקבל בחום

שבת שלום ;)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

דעתי הסובייקטיבית

אני משתמש כבר מס' שנים בסדרת CX של סנהייזר

בהתחלה היו לי CX300 שנהרסו

לאחר מכן CX400 שנמעכו לי בין 2 משקולות.

כרגע עם זוג שני של CX400.

איכות סאונד סבירה לדעתי יחסית למחיר, בתור אחד שמחזיק במערכות סטריאו "יקרות מעל הממוצע" גם בבית וגם ברכב אין לי תלונות.

השימושים שלי זהים למה שאתה צריך:

- משתמש בחדר כושר באימוני משקולות

- משתמש בריצות ברחוב

- משתמש בריצות על הליכון

- וגם ברכבת ובהסעות של העבודה מדי פעם.

אף פעם לא נפלו מהאוזן. CX300 מגיעות עם כבל באורך "רגיל".

CX400 באות עם כבל קצר מאוד + מאריך, שזה יתרון גדול מבחינתי תכף תבין למה.

יוצרות בידוד מספק מהסביבה במגוון סיטואציות כולל למשל את החפרנים האלה ברכבת שחייבים לדבר בכמעט צעקות במשך שעות רצוף.

עד כדי שאם אני שוכח ולא מביא אותן לרכבת אני ממש סובל ללא "ההגנה" מהרעש.

אם אתה הולך על אוזניות לפעילות ספורטיבית, ומשתמש בסמארטפון (הזכרת אייפון 4) כמקור המוזיקה העיקרי, אמליץ לך לבדוק את הjabra BT3030 או מוצר בעל קונספט דומה.

מדובר בפתרון אוזניות בלוטוט' שבו האוזניות עצמן נתיקות וניתן לחבר במקומן כל זוג אוזניות עם חיבור סטנדרטי. אז מכשיר הטלפון הגדול והשברירי לא חייב להיות עליך בזמן האימון ובכל מקרה אין חוט ארוך שיסתבך בכל מיני דברים. יש גם לחצני העברת שירים ווליום ופליי/פואוז.

את מה שבא עם המוצר העפתי לפח וחיברתי את הCX400 במקום, זה בא עם קליפס לבגד וגם אופציה לתלות כתליון על הצוור, וכאן החוט הקצר של הCX400 ממש מתאים. הטלפון יכול להיות זרוק בפינה של החדר כושר, זה קולט ממרחק של עד 10 מטר בערך. לצורך העניין אם באת לחדר כושר עם סוללה גמורה בטלפון אפשר לשים אותו בטעינה ליד הקיר ועדיין לשמוע מוזיקה כרגיל.

את ה-BT3030 שלי קניתי בזול ולאחר מכן הסתבר לי שהוא כנראה מזויף, מה שלא כל כך מפריע לי, לשיקולך יש כאלה באי-ביי מקוריים בסביבות ה60 דולר ומזויפים החל מ15 (גם בדיל אקסטרים).

אגב הCX400 + הBT3030 עבר אצלי כביסה לפני מס' חודשים, ייבשתי הכל, ניקינו בתוך הBT3030 ושמנו ספריי מגעים, וכל הסיפור עובד מאז כרגיל.

אם יש עוד שאלות אני אשתדל להסתובב פה בימים הקרובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים